Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
SON DAKİKA
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
  • Güncel
  • 23 Aralık 2025 16:50
  • 23 Aralık 2025 - 19:05
  • Yorum: 0

“Dilek Topla Benim İçin” Projesi

“Dilek Topla Benim İçin” Projesi
“Dilek Topla Benim İçin” Projesi

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla “Dilek Topla Benim İçin” kampanyasını bu yıl da hayata geçirdi. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya, gönüllülerin ve bağışçıların desteğiyle çocuklara umut olmaya devam ediyor.

Tedavisi devam eden çocukların yeni yıla umutla girebilmesi için hazırlanan projede, çocuklar hayallerini süsleyen oyuncak dileklerini paylaşıyor. “Dilek Topla Benim İçin” çağrısıyla gönüllüler, bu dilekleri oyuncak bağışlarıyla gerçeğe dönüştürüyor.

Hediyeler Özenle Paketlendi

İstanbul Anadolu Yakası İrtibat Ofisi tarafından düzenlenen hediye paketleme etkinliği, gönüllülerin değerli katılımlarıyla daha da renklendi. JustWork’ün ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte çocuklar için bağışlanan hediyeler, gönüllüler ve kurumsal destekçilerle birlikte düzenlenen bir etkinlikte sevgiyle paketlendi.

Çocukların Motivasyonu Tedavilerinde Etkili

LÖSEV, kuruluşundan bu yana Türkiye genelinde on binlerce lösemi ve kanser hastası çocuk ile ailelerine hem maddi hem de manevi destek sunarak yaşam mücadelesinde yanlarında yer alıyor. Vakıf, yürüttüğü tüm çalışmalarını gönüllülerin emeği ve hayırseverlerin katkılarıyla sürdürüyor.

Bu destekler, yalnızca günlük ihtiyaçların karşılanmasını değil; çocukların tedavi süreçlerine daha güçlü ve umutlu tutunmalarını da sağlıyor.

“Herkesi Bu İyilik Yolculuğuna Davet Ediyoruz”

LÖSEV, “Dilek Topla Benim İçin” kampanyasıyla, yeni yıl öncesinde tedavi süreci devam eden lösemili çocukların umutlarına ortak olmak isteyen gönüllüleri dayanışmaya davet ediyor. Kampanya, zorlu bir mücadele veren çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmayı ve onlara moral desteği sağlamayı amaçlıyor.

Vakıf tarafından yapılan açıklamada, yıllardır çocukların hayata tutunabilmesi için verilen mücadelenin yalnızca tedaviyle sınırlı olmadığına dikkat çekilerek “Çocuklarımız için hayaller kurduk, onların hayallerine ortak olduk. Şimdi de lösemili çocuklarımızın mutluluğunu çoğaltmak için herkesi bu iyilik yolculuğuna davet ediyoruz. Bir çocuğun yüzündeki gülümsemeden daha değerli hiçbir şey yok” ifadelerine yer verildi. LÖSEV, yeni yıl öncesinde çocuklara mutluluk armağan etmek isteyen herkesi kampanyaya destek olmaya çağırıyor.

YORUM YAP
89 + 28 = ?

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8