
Zafer mesajında “18 Mart Çanakkale Zaferi bu kutlu vatanın her karış toprağı için savaşan, gerek cephede, gerek cephe gerisinde omuz omuza ve kardeşçe Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Şanlıurfa’ya dil, mezhep, etnik köken ve sınır fark etmeksizin tüm gücü ve inancıyla ,onuruyla direnen bir milletin özverisinin en sembol günüdür “ diyerek azmin ve inancın elde ettiği eşsiz bir zaferin bugün aynı ruh ve aynı inançla yarınlara taşınması için milli ruh ve milli mücadele bilincinin nesillere en objektif haliyle ulaştırılması gerektiğinin önemine dikkat çekti.
Başkan Zafer yayımladığı yazılı mesajında “Çanakkale Destanı , bağımsızlığımız için omuz omuza vererek mücadele edip şehit düşenlerin torunlarını bugün çeşitli oyun ve fitnelerle bölüp, bir birine düşürerek parçalamaya uğraşanlara da en ibretli ve görkemli bir cevaptır. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kanlarıyla sınırlarını çizdiği bu kutlu vatanda yaşama azim ve kararlılığımızı,millet olarak her zaman yaptığımız fedakarlıkların zirveye çıktığı bir ölüm kalım mücadelesi olarak ta tarihte yerini almıştır. Çanakkale Zaferi’nin, Türk milletinin her türlü yokluk ve acılar içinde dahi milli birlik ve beraberliğiyle neler başarabileceğini gösteren kahramanlık örnekleriyle dolu büyük bir zaferin adıdır” diyerek , bizleri bölmeye çalışan bütün ittifaklara karşı her zaman önümüzde rehber olarak alacağımız çok büyük dersler içermektedir dedi.
Çanakkale Destanı’nın ülke olarak ateşten günlerin yaşandığı milli mücadele yılları için hem moral,hem ışık, hem de yeni kurulacak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temelini oluşturmuştur sözleriyle devam eden Başkan Zafer “ Milletimizdeki bağımsızlık tutkusunun destansı boyutu olan Çanakkale ruhunu öncelikle bizler özümsemeli, idrak etmeli ve genç nesillere vermeliyiz. Aradan uzun yıllar geçse de düşmanlarımızın bizi bu coğrafyada belli bir bölgeye sığdırıp sonra tutsak etmek için büyük gayretler içinde olduklarını öğreterek milli şuuru kazandırmalıyız .
Bugün bu kutlu topraklar üzerinde huzurla yaşayabilmemiz Çanakkale’de omuz omuza yatan şehitlerimiz ve tüm varlığını vatan savunmasına feda eden eşsiz milletimiz sayesindedir. Çanakkale’de yıkılmakta olan bir imparatorluğun evlatları, imanlarıyla, akıl ve kalpleriyle bir devleti yeniden dirilttiler. Bu nedenle Çanakkale sadece bir savaş veya bir coğrafyanın adı değil, Türkiye’nin en önemli manevi sermayesinin simgesidir.
Bu duygu ve temennilerle Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm istiklal mücadelesi kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.
- 18:25 Adıyaman’da 71 Aranan Şahıs Yakalandı, Uyuşturucu Operasyonları Sürüyor
- 18:25 Şanlıurfa’da Ramazan Bayramı Öncesi Güvenlik ve Trafik Tedbirleri Değerlendirildi
- 18:25 Adıyaman Üniversitesi’ne YÖKAK’tan 2 Yıllık Kurumsal Akreditasyon
- 18:25 Kayıp Olarak Aranan Genç Konteynerde Ölü Bulundu
- 18:25 Esenlik Genel Müdürü Veysel Tay İstifa Etti
- 18:25 Keklik Sevenler Derneğinden Federasyona Tepki
- 18:25 Yolcu Valizinde 11 Kilo 400 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
- 18:25 Malatya’da Beylerderesi Göleti’ne doğru yuvarlanan otomobil, suya düşmesine ramak kala durdu
- 18:25 BATTALGAZİ DEVLET HASTANESİ OTOPARKI YENİLENDİ
- 18:25 BAŞKAN TAŞKIN’DAN KADİR GECESİ MESAJI
- 16:38 BAŞKAN TAŞKIN’DAN KADİR GECESİ MESAJI
- 12:24 Başkan Geçit, “Kadir Gecesi, Rahmet, Bereket Ve Mağfiret Kapılarının Ardına Kadar Açıldığı Müstesna Bir Gecedir”
- 12:24 Malatya’da 20 Santimetrelik Dev Kitle Kapalı Yöntemle Çıkarıldı
- 12:23 Özköse: Kadir Gecesi Birlik Ve Kardeşliğin En Güçlü Şekilde Hissedildiği Gecedir
- 12:22 Darende’de Siyasi Partiler İftar Sofrasında Buluştu
- 22:02 Malatya’nın Değerlerine Sahip Çıkalım
- 17:30 Vefa Derneği’nden Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Tıp Bayramı Ziyareti
- 17:23 Ramazan Boyunca Binlerce Kişiye Sıcak İftar
- 16:40 Yolcu Otobüsünde 11 Kilo 400 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
- 16:35 Malatya’da Görme Engellilerle Anlamlı İftar Buluşması
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!