Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
SON DAKİKA
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir

Sanatın Renkleriyle Dolu Bir Gün Daha: Malatya’da Festival Coşkusu Sürüyor

Sanatın Renkleriyle Dolu Bir Gün Daha: Malatya’da Festival Coşkusu Sürüyor
Sanatın Renkleriyle Dolu Bir Gün Daha: Malatya’da Festival Coşkusu Sürüyor

Malatya Kültür Yolu Festivali’nin dördüncü gününde konserlerden atölyelere, söyleşilerden çocuk etkinliklerine uzanan dopdolu programıyla şehir, sanatın ve kültürün enerjisini her köşesinde hissettirdi.

Malatya Kültür Yolu Festivali dördüncü gününü geride bıraktı.

Antalya Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen “Aspendos Ensemble” Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu’nda sanatseverlerle buluştu. Tangonun tutkulu dünyasını yansıtan eserler, solist Nurdan Küçükekmekçi’nin yorumlarıyla coşkuyu zirveye taşıdı. Küçükekmekçi’ye sahnede piyano, viyolonsel ve kontrbastan oluşan trio eşlik etti. Yerli ve yabancı tango eserleri özgün düzenlemelerle yorumlanırken, dansçıların etkileyici koreografileri geceye görsel bir zenginlik kattı.

Müzisyen Özgür Babacan şarkılarıyla Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Fahri Kayahan Salonu’nda sevenlerine unutulmaz bir müzik yolculuğu sundu.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Fahri Kayahan Salonu’nda gerçekleşen söyleşide oyuncu Osman Doğan, dinleyicilerle sahne sanatlarının inceliklerini ve oyunculuk serüvenindeki deneyimlerini paylaştı.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Çarpana” ve “Mozaik” atölyeleriyle katılımcılar, geleneksel el sanatlarında üretim yaparak yaratıcılıklarını geliştirdi.

Festivalim mobil tırı “Sinema Yollarda”, Akçadağ ilçesinde vatandaşlara açık hava sineması keyfini yaşattı.

ÇOCUKLAR MUTLU, ŞEHİR MUTLU

Malatya 100.Yıl Kent Parkı’nda kurulan, birbirinden renkli aktivitelerin, atölye çalışmalarının, sahne gösterilerinin, tiyatroların, oyun alanlarının ve daha birçok etkinliğin yer aldığı “Çocuk Köyü” minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çocuklar festivalin dördüncü gününde, “Bil Bakalım Bilgi Yarışması“ ve “Sezgin Maden ile 7 Bölge 7 Çocuk” etkinliklerinde eğlenirken öğrendikleri unutulmaz deneyimler yaşadı.

Minik Malatyalılar, Malatya Park Yeşil Sinema’da gerçekleşen TÜRSAK ile 21. Çocuk Filmleri Festivali kapsamında gerçekleşen atölyeler ve film gösterimleri ile sinema sanatını yakından keşfetme imkanı buldu

YORUM YAP
81 + 42 = ?

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8