
Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilyurt Spor Kulübü, Malatya'nın futbol için yeni umudu oldu. Malatya İş İnsanları Platformu (MAİP) Başkanı Ahmet Özköse, şehrin futbol takımlarını desteklediklerini söyledi.
Konu özelinde hazırladığımız basın bültenimizi ve görselleri ekte bilgilerinize sunuyor, destekleriniz için teşekkür ediyoruz.
MAİP Başkanı Özköse: Malatya Yeşilyurt Spor Kulübü'nün şampiyonluğa giden yolunda yanındayız
Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilyurt Spor Kulübü, Malatya'nın futbol için yeni umudu oldu. Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden ancak yaşanan deprem felaketi sonrası o sezon ligde mücadelesini sürdüremeyen, sonraki sezon ise maçlara çıkamayarak küme düşen Yeni Malatyaspor, Malatya'daki futbolseverleri üzerken, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Spor Kulübü profesyonel lige çıkma hedefinde. Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta lider bulunan Yeşilyurt Spor Kulübü, Siverek Belediyespor'un 4 puan önünde yer alıyor. 2 maç fazlası bulunan Yeşilyurt Spor Kulübü rakibinin puan kaybını beklerken TFF tarafından Siverek Belediyespor'a verilen 3-0 hükmen yenilgi kararı Tahkim Kurulu'na taşındı. Siverek Belediyespor ve Kahramanmaraş Onikişubat takımları arasında oynanan maçta çıkan olaylardan dolayı TFF tarafından Siverekspor'a verilen hükmen mağlubiyet kararının Tahkim Kurulu tarafından bozulmasına tepki veren Malatya İş İnsanları Platformu (MAİP) Başkanı Ahmet Özköse, şehrin futbol takımlarını desteklediklerini söyledi.
Özköse şu ifadeleri kullandı: "Bu karar Malatyalıları hayal kırıklığına uğratmış, derinden üzmüştür. Aynı zamanda alınan bu karar şampiyon olacak takımı ve diğer kulüplerin akıbetini belirlemektedir. Malatya İş İnsanları Platformu (MAİP) olarak Malatya’mızın ve spor kulüplerimizin her platformda hakkını, hukukunu savunacağımızı her daim yanında olacağımızı, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilyurt Spor Kulübü 'nü desteklediğimizi, ilimizde tüm futbol kulüplerimizin kalkınması yolunda üzerimize düşen sorumluluk ve aidiyet duygusunun, hukuk çerçevesi içerisinde yürütülmesi konusunda savunucusu olacağımızı bildiririz. TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan bu kararın tekrar gözden geçirilerek, önceki kararında ısrarcı olacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Malatya İş İnsanları Platformu olarak konunun takipçisi olacağımızı bildirir kamuoyuna en içten saygı ve sevgilerimizi sunarız."
- 18:25 Özdağ’dan Sert Çıkış: “Öcalan’a ‘Abdullah Bey’ Demek, Şehitlerimize Hakarettir”
- 18:25 İş İnsanı Eren Yağız’dan Malazgirt Zaferi’nin 949. Yıl Dönümü Mesajı
- 18:25 Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 Eylül’de Malatya’ya Geliyor: Kentte Hazırlıklar Sürüyor
- 18:25 Malatya’da Deprem Sonrası Çeşme Sularında Çamur Sorunu Sürüyor
- 18:25 Yazıhan’da Sıcaklardan Kaçan Vatandaşların Uğrak Noktası: Karasu
- 18:25 Cansu Durkun’dan İşsiz Kadınlara Ücretsiz Kalıcı Makyaj Eğitimleri
- 18:25 Ümit Özdağ'dan İznik Gölü Çıkışı: “Biz İznik Gölü’nü Kaybetmek İstemiyoruz
- 18:25 Türkiye’nin En Büyük Kırsal Konut Hamlesinde Tarihi Gün
- 18:25 Pozitif Kurs Merkezi Sahibi Mustafa Döğüş’ten İş İnsanı Eren Yağız’a Ziyaret
- 18:25 Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 2.288 Sentetik Ecza Ele Geçirildi, 5 Gözaltı
- 21:58 Malatya’da TİGEM kavşağında feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
- 21:52 Köylü ürünlerine barkod şartı esnafı zor durumda bıraktı
- 21:51 Metruk evde piknik tüpü patladı, yangın çıktı
- 17:19 Malatya Zafer Partisi İl Başkanı Mehmet Ercan’ın 23 Ağustos Sakarya Meydan Muharebesi Mesajı
- 14:38 Doğanyol’daki yangın yerleşim alanlarına ulaştı
- 14:36 Fahri Kayahan’da toz ve tehlike: yıkım sırasında önlem yetersiz
- 14:24 Battalgazi İlçesinde Trafik Kazası
- 19:51 Bu Yılki İkinci Satın Almasını Gerçekleştiren IFS’ten Önemli Atılım
- 19:50 Küçükçekmece Belediyesi, vatandaşlara yönelik sosyal yaşam alanlarına bir yenisini daha ekledi
- 19:01 PR Dünyasında Yapay Zeka Devrimi! Artık Tercih Değil, Zorunluluk
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!