Malatya Muhabir
SON DAKİKA
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir

Keskin ve Oda Başkanlarından AK Parti İl Başkanı Ali Bakan’a Ziyaret

Keskin ve Oda Başkanlarından AK Parti İl Başkanı Ali Bakan’a Ziyaret
Keskin ve Oda Başkanlarından AK Parti İl Başkanı Ali Bakan’a Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki esnaf odası başkanları ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ali Bakan’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

 

Ziyaret için teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, “Malatya’nın abisi Şevket Keskin ve beraberindeki oda başkanlarının ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Keskin, AK Parti İl Başkanı Ali Bakan’a görevinde başarılar dileyerek, “Allah utandırmasın, Zor bir dönemde il başkanı oldunuz. Kayısının don vurması ile birlikte Malatya ikinci bir depremi yaşıyor. Biz don afeti içinde deprem diyoruz. Gerçekten çok zorluk çekeceğiz.  Kayısı Malatya’nın bel kemiğidir ve dolaylı olarak da bütün Malatyalıları yakından ilgilendiriyor. Afetten hem kayısılarımız yandı, hem ağaçlarımız yandı. Malatya Afet Bölgesi ilan edilmeli. En azından üreticimize bir nebzede olsa destek verilmeli. Bunun için siz AK Parti il Başkanı olarak bu durumu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşünüz. Eğer yapılabilirse, sizin başkanlığınızda Malatya’nın sivil toplum kuruluşları ile Malatya’nın basını ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir araya getirilmeli. Cumhurbaşkanımıza Malatya’nın ikinci bir depremi yaşadığı mutlaka detaylı olarak arz edilmeli.  Malatya’nın mutlaka afet bölgesi ilan edilmesi gerekiyor.” diye konuştu.

 

Ali Bakan’ın başarılı olacağına ve Malatya’ya hizmet edeceğine inandığını belirten Keskin, “Her zaman destek vereceğiz. Yanlış ve hatalı gördüğümüz noktalarda da eleştirimizi yapacağız. Allah mahcup etmesin.” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deprem sürecinde olduğu gibi, don afetinden dolayı da ilk andan itibaren sahadan sürekli bilgi aldığını belirterek, “Halkımız şundan emin olsun, nasıl depremi atlattık ve kimseyi mağdur etmediysek hükümet olarak, don konusunda da milletimizin ve çiftçimizin içi rahat olsun kimseyi mağdur etmeyeceğiz.” İfadelerini kaydetti.

 

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8