
Ahmet ve Songül Sulubay Çifti Gençlere İlham Oldu. Malatya’da yaşayan Ahmet ve Songül Sulubay çifti, evliliklerinin 40. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. 19 Mayıs 1985’te başlayan bu anlamlı yolculuk, çocukları ve torunlarıyla taçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2025’in “Aile Yılı” ilan edilmesiyle, bu örnek çiftin hikayesi genç çiftlere ilham kaynağı oldu.
Malatya’da yaşayan Ahmet ve Songül Sulubay çifti, 19 Mayıs 1985’te attıkları evlilik adımının 40. yıl dönümünü kutladı. Bu anlamlı yıldönümünü coşkuyla kutlayan çift, her geçen yıl birbirlerine daha da bağlandıklarını belirtti.
19 MAYIS’TA BAŞLAYAN HAYAT YOLCULUĞU
19 Mayıs Gençlik Bayramı’nın simgesel tarihine denk gelen düğün günü, çiftin hayat yolculuğunun da başlangıcı oldu. Sulubay çifti, her 19 Mayıs’ta hem evliliklerini hem de gençliklerini hatırlayarak sevgiyle kutlamaya devam etti.
“BİR ÖMRE BEDEL 40 YIL”
Ahmet Sulubay, “Zor günler oldu ama sevgimiz bizi ayakta tuttu” derken, Songül Sulubay ise, “Geride kalan 40 yıl, birlikte geçirilen en değerli zamanlardı” dedi. Çift, karşılıklı sevgi ve saygının bu uzun yolculuğun temel taşı olduğunu vurguladı.
DUYGUSAL BİR EVLİLİK HİKAYESİ
Yıllar içinde pek çok anı biriktiren çift, hayatın tüm iniş çıkışlarını birlikte göğüslediklerini ve bu süreçte birbirlerine olan güvenin hiç sarsılmadığını söyledi. Ahmet Sulubay, “Gözyaşı da vardı kahkaha da, ama hep beraberdik” dedi.
19 MAYIS’TA BAŞLADI
40 yıl önce, 19 Mayıs’ta, ülkenin dört bir yanında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri yapılırken, Ahmet ve Songül Sulubay da hayatlarının en önemli kararını aldılar: Evlilik. O günden itibaren, her 19 Mayıs’ta sadece ulusal bir bayramı değil, aynı zamanda evliliklerinin bir yılını kutlamaya başladılar.
PASTA KESİMİYLE KUTLAMA
Sulubay çifti, 40. yıl dönümlerini evlerinde birlikte pasta keserek kutladı.
ÇOCUKLAR ve TORUNLARLA GEÇEN MUTLU YILLAR
Ahmet ve Songül Sulubay, 40 yıl boyunca sadece birbirlerine değil, çocuklarına ve torunlarına da büyük bir sevgi ve destekle örnek oldular. Çiftin, bu uzun yıllar içinde iki çocukları oldu ve onları büyütürken her zaman birlikte hareket ettiler. Şimdi ise 3 torunları var: Berk, Melek Liya ve Yusuf Eymen. Ahmet ve Songül, torunlarıyla geçirdikleri her anı çok değerli buluyorlar ve onları her fırsatta şefkatle kucaklıyorlar. Torunlarına olan sevgileri tarif edilemez, her biriyle özel bağlar kurmuşlar ve onlara da tıpkı kendi çocuklarına verdikleri gibi bir hayat dersi bırakıyorlar. Ailelerinin en büyük mutluluğu, torunlarıyla birlikte vakit geçirebilmek ve onlara her konuda destek olabilmek.
- 18:25 Malatya’da Güvenlik Masaya Yatırıldı: Binlerce Kişi Sorgulandı, Aranan Şahıslar Yakalandı
- 18:25 Malatya’da Uzay Temalı Hackathon Heyecanı: Gençler Geleceğe Kod Yazdı
- 18:25 Darende’de Gece Yangını Korkuttu
- 18:25 Oda Başkanı Tunçdemir: Esnaf Elektrik Kesilerek Dükkanlarından Çıkarılıyor”
- 18:25 Diyarbakır'da Servis Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 13’ü Öğrenci 15 Yaralı
- 18:25 1 Milyonluk Yardımı Reddetti, Dürüstlüğüyle Örnek Oldu
- 18:25 Dilek Mahallesi’nde sansar markete girdi, Paşa kovalamaya başladı
- 18:25 Malatya Genç Girişimcilik Akademisinin Açılışı Yapıldı
- 18:25 Uğur Sanayi Sitesinde Tahliye Gerginliği: Polis Önlem Aldı, Yıkım Başladı
- 18:25 Malatya’da 17 Yaşındaki Genç Hayatına Son Verdi
- 13:25 Yağmur Yerini Kara Bıraktı, Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Başladı
- 13:23 Bu Pazarda Yok Yok! Dargelirlilerin Uğrak Noktası Rus Pazarı..
- 13:21 Zincirleme Kazada Ağır Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti
- 13:19 Beylerderesi Göletinde Hayatını Kaybeden Şahsın Kimliği Açıklandı
- 13:18 Malatya’dan Kudüs’e Destek Yürüyüşü
- 13:16 Kuzey Kuşak Yolu’nda İki Araç Çarpıştı: 1 Yaralı
- 18:54 Çelikhan’da Kaybolan Fırat Can İçin Seferberlik
- 18:52 AFAD'tan Depremzedelere Uyarı: Borçlandırma Süresi 31 Mart’a Uzatıldı
- 18:48 Türk Eğitim-Sen Açıkladı: Malatya’da Ücretli Öğretmen Sayısı Yetersiz
- 16:37 Şehir Tiyatrosu Öğrencilerle Buluştu
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!