
Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Niyazi Mısri Caddesinde kurulan pazarı gezdi, esnafla kahvaltı yaptı, sohbet etti, esnafın yaşadığı sorunları dinledi.
Malatya’da tüm sorunlar üzerine hazırladıkları çözüm odaklı projeler ile seçmenin dikkatini çeken Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında toplumun her kesimi ile bir araya gelip sorunlarını dinliyor, göreve geldiklerinde şehrin sorunlarını çözmek adına ürettikleri projeleri anlatıyor.
Güne Niyazi Mısri Caddesi üzerinde kurulan Pazar yerini ziyaret ile başlayan Prof. Dr. Gezer, esnafı tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafın sıcak ve samimi misafirperverliği ile karşılanan Gezer, sabah kahvaltısına da yine esnafın sofrasına konuk oldu.
Prof. Dr. Gezer’i yakından takip ettiklerini belirten esnaflar, Malatya için bilgi ve projeleri olan adayların bu seçimde göreve gelmeleri gerektiğini belirterek bu seçimde bağımsız aday İbrahim Gezer’i destekleyeceklerini ifade ettiler.
Prof. Dr. Gezer daha sonra Yeşilyurt ilçesi sınırlarında bulunan Samanköy Konteynet Kent’i ziyaret etti. Burada da tek tek tüm konteynerleri dolaşarak depremzede vatandaşların sorunlarını dinleyen Gezer, göreve geldiklerinde Malatya’da kalıcı konutlarının yapımının hızlanması adına konunun takipçisi olacaklarını ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak da konut üreterek bu sorunu çözmeye gayret göstereceklerini söyledi.
Konteyner Kent sakinleri ise şu ana kadar ilk kez bir adayın kapılarını çaldığını ifade ederek ilgisinden dolayı Gezer’e teşekkür ettiler ve seçimde destek sözü verdiler.
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer daha sonra Yeşiltepe Mahallesinde Yeşil-Der’i ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Mümtaz Toy ve yönetimi ile bir araya gelen Gezer, mahalle sakinleri ile de buluştu.
Malatya’yı hızla ayağa kaldıracaklarını ve 5 yılda deprem bölgesinin en çabuk toparlanan ili yapacaklarını ifade eden Gezer, işsizlik ve yoksulluğu da ortadan kaldırma adına belediye olarak projelerini olduğunu söyledi.
Malatya’nın bu kötü gidişatına artık dur demenin vaktinin geldiğini de ifade eden Prof. Dr. Gezer, göreve geldiklerinde “Malatya’da bir kalkınma seferberliği başlatmamız lazım. Göreve gelir gelmez İnşallah her alanda ciddi bir kalkınma seferberliğini başlatacağız” diye konuştu.
- 18:25 Çin Komünist Partisi’nden Vatan Partisi’ne Ziyaret
- 18:25 Malatyalıların deyimiyle "sahapsız" bir Malatya var
- 18:25 AK Partili Ölmeztoprak: “ Doğalgazın ulaşmadığı yerleşim birimi kalmayacak
- 18:25 Başkan Geçit, “Yeşilyurt’un Tarihi Tescilli Yapılarını Yeniden Ayağa Kaldıracağız”
- 18:25 Ölmeztoprak, dört ilçenin sulama suyu altyapısı için 700 milyon TL’lik çalışma yapılacağını belirtti.
- 18:25 “BETON KALDIRIMLAR SOKAK HAYVANLARININ YAŞAM ALANI DEĞİLDİR.”
- 18:25 “ÖZGÜR ÖZEL, AKP İLE DİNİ NİKAHI KIYMIŞ.
- 18:25 MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök’ün Engelliler Haftası Mesajı
- 18:25 CHP İl Başkanı Barış Yıldız:
- 18:25 YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI PROF.DR.İLHAN GEÇİT’TEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI;
- 18:44 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. Yıl Dönümü Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
- 18:30 Başkan Gök'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
- 18:27 Turnuvada 3 farklı kategoride toplam 80 sporcuya ödül verildi.
- 18:22 Başkan Yalçın’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
- 18:16 BBP Malatya İl Başkan Karaman'dan 30 Ağustos Mesajı
- 18:08 Başkan Er Aziz Milletimiz Tarih Boyunca Milli ve Manevi Değerlerine Sahip Çıkmıştır
- 18:03 POYD Bodrum Temsilcisi ve Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin:
- 17:58 Anabilimden Tarihi Başarı: Artistik Yüzmede Dünya İkinciliği
- 17:52 Başkan Kılıç : Oturup kınamadılar, ayağa kalkıp gereğini yaptılar
- 17:47 Akçadağder Başkanı Murat Maskar'dan 30 Ağustos Mesajı
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!