
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Ak Oğuz Kışlası'nda yapımı süren TOKİ konutlarını yerinde inceledi. Taşkın, çalışmaların mevcut hızla devam etmesi halinde, 865 konut ve 15 dükkânlık projenin Ekim ayı sonunda tamamlanabileceğini belirtti.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan Ak Oğuz Kışlası içerisindeki TOKİ şantiyesini ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Şantiye sahasındaki incelemeler sırasında, proje hakkında detaylı bilgileri Şantiye Şefi Ünal Akın aktardı. Başkan Taşkın, devam eden inşaat süreci ve konutların teslim takvimine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Taşkın: ‘Malatya İçin El Birliğiyle Çalışıyoruz’
İnceleme sırasında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, bölgede birinci etap kapsamında 865 konut ve 15 dükkân inşaatının hızla sürdüğünü belirtti. Normal şartlarda firmanın iş bitirme süresinin yıl sonu olarak planlandığını ifade eden Başkan Taşkın, "Ancak şantiye şefimiz Ünal Bey’in verdiği bilgiye göre, bu hızla devam edersek Ekim ayı sonuna kadar inşaatı tamamlayabileceğiz" dedi.
Başkan Taşkın, alanın şehir merkezine olan yakınlığına da dikkat çekerek, “Şantiye alanımızın yalnızca 10 metre yakınından trambüs, otobüs ve minibüs hatları geçiyor. Bu da bölgeyi toplu ulaşım açısından son derece avantajlı bir konuma getiriyor. Ayrıca şehir merkezine olan mesafemiz sadece 6 kilometre. Vatandaşlarımız, yeni konutlarına taşındıklarında hem ulaşımda ciddi bir kolaylık yaşayacak hem de merkeze çok kısa sürede erişim sağlayabilecekler. Bu yönüyle proje, sadece barınma ihtiyacını karşılamakla kalmayacak, yaşam kalitesini de artıracak” ifadelerini kullandı.
Bölgenin temiz havası ve nezih yapısıyla yeni sakinlerine konforlu bir yaşam alanı sunacağını vurgulayan Başkan Taşkın, "Burada ikamet edecek ve kurada ev sahibi olacak hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Belediyemiz olarak da firmalarımızın her türlü sıkıntısında destek olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.
Şantiye şefi Ünal Akın ise, 865 konutluk projede çalışmaların planlandığı gibi sürdüğünü belirterek, "Yıl sonuna kadar bitirmemiz gereken projemizi, sahadaki yoğun gayretle Ekim ayı sonuna çekmeye çalışıyoruz. TOKİ Başkanımız, belediye başkanlarımız ve tüm kurumlarımız el ele vererek Malatya’yı en kısa sürede ayağa kaldırmak için çalışıyoruz" dedi. Akın, sahada yapılan ziyaretlerin ve verilen desteğin motivasyonlarını artırdığını da sözlerine ekledi.
- 18:25 Malatya’da Hemzemin Geçitte Faciadan Dönüldü: Okul Servisi Trenin Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldu
- 18:25 Özköse: Polemik Değil, Üretim ve İş Birliği İstiyoruz
- 18:25 Emniyet Müdürü Kayhan Ay’dan Asayiş ve Trafik Denetimlerine İnceleme
- 18:25 TOKİ Şantiyesinde Şüpheli Ölüm: İşçi Hayatını Kaybetti
- 18:25 Vali Yavuz: İmam Hatip Okulları Milli Güvenliğimizin Teminatıdır
- 18:25 Doğanşehir’de Uyuşturucu Operasyonu: 752 Gram Esrar Ele Geçirildi
- 18:25 Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Arapgir'e 100 Milyon Liralık Yatırım
- 18:25 Basın Bülteni-Hat Eserleri Sergisi Mardin'e Taşındı
- 18:25 Battalgazi Zabıtası, Market Denetimlerini Sıklaştırdı
- 18:25 Malatya’da Kaçak İçkiye Geçit Yok
- 18:04 Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özcan: “Kayısının Markası Malatya’dır, Tartışma Değil Birlik Gerekiyor”
- 18:02 Ceza İsyanı: Malatya’da Hafriyat Kamyoncuları Kontak Kapattı
- 18:01 Battalgazi Zabıtasından Marketlerde Sıkı Denetim
- 16:40 Modern Pentatlonda Malatya Rüzgarı
- 12:57 TVF 2. Lig Kadınlar Voleybol’da Malatya Takımları Haftayı Galibiyetle Kapattı
- 12:53 HAK-BİR Emekliler Derneğinden İl Jandarma Komutanlığına Ziyaret
- 12:44 Başarılı Sporcu Kardeşler Gülşen'den Halk Eğitimi Merkezi'ne Anlamlı Ziyaret
- 12:41 Malatya’da Eylül Ayında 834 Konut Satıldı
- 12:38 Milletvekili Babacan: Kalegöl Oteli Öğretmen Akademisi’ne Dönüşüyor
- 12:35 Öğrenci Gezi Minibüsü Devrildi: 1’i Ağır 14 Yaralı
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!