Malatya Muhabir
SON DAKİKA
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir

Başkan Sadıkoğlu, şehrin taleplerini Bakan Kurum’a sundu

Başkan Sadıkoğlu, şehrin taleplerini Bakan Kurum’a sundu
Başkan Sadıkoğlu, şehrin taleplerini Bakan Kurum’a sundu

 

 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, içerisinde TSO üyelerinin ve vatandaşların sorun ve taleplerinin yer aldığı bir dosya sundu.

 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüştü.

 

Başkan Sadıkoğlu, Bakan Kurum ile yapmış olduğu görüşmede TSO üyelerinin ve vatandaşların sorun ve taleplerini aktararak, içerisinde tüm taleplerin yer aldığı bir dosya sundu.

 

“TÜM TALEPLERİ SUNDUK”

Görüşme hakkında değerlendirme yapan Başkan Sadıkoğlu, “6 Şubat depremlerinden derin yaralar almış şehrimizin yeniden inşası sürecinde sayın bakanımızın yapmış olduğu ziyaretler büyük önem taşıyor. Bakanımızın her geldiğinde ilimize daha bir ilgi göstermesi bizleri memnun ediyor. Bu anlamda Sayın Bakanımız Murat Kurum'a şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz görüşmede birçok konuyu kendisine aktarma imkânı bulduk. İçerisinde tüm taleplerimizin yer aldığı bir de dosya takdim ettik. Sayın Bakanımız da aktardığımız konularla yakından ilgileneceğini belirtti” dedi.

 

“30 HAZİRAN’DA SON BULACAK SÜRESİNİN UZATILMASINI TALEP ETTİK”

Dosyada yer alan başlıca talepler hakkında bilgi veren Başkan Sadıkoğlu, “Özellikle Altay Kışlası’na yapılan sanayi sitesindeki iş yeri sayısı ve metrekarelerinin artırılmasını talep ettik. Yerinde dönüşümde 30 Haziran’da son bulacak yapı ruhsatı teslim süresinin uzatılmasını ve 1,5 milyon TL olan destek tutarının yükseltilmesini istedik. Ayrıca ticari alanların inşa ve teslim sürecinin hızlandırılması gibi birçok konuda taleplerimizi sayın bakanımıza sunduk. Taleplerimizin takibini yapacağız. Üyelerimizin ve şehrimizin gür sesi olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8