Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında; “ Yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2025 yılı, ilçemizde umutların yeşerdiği, yeni yatırımların hayata geçtiği, geleceğe daha fazla umutla bakmamızı sağlayan yeni atılımların yılı olacaktır. ‘Birlikte Yeniden Yeşilyurt’ diyerek başlattığımız hizmet seferberliğimizle; toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Yeşilyurt’umuzun hem bugününe hem de yarınlarına kalıcı ve güçlü eserler bırakacağız.” dedi.
“Hemşerilerimize Hizmet Etmenin Onurunu Yaşıyoruz”
Yazılı mesajında; her yeni yılın yeni bir başlangıcın habercisi olduğunu ifade eden Başkan Geçit, “Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Yeşilyurt Belediyesi olarak 2024 yılında ilçemizi ayağa kaldıracak, hemşehrilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına yanıt verecek, hayatın normale dönmesine zemin hazırlayacak yatırımlarla hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık.
“Her Yeni Yıl, Yeni Bir Başlangıçtır”
Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir.
Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2025 yılının yeni yatırımlarla ve projelerle en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmemiz gerektiğini en ince ayrıntısına kadar planlıyoruz.
“Ortak Bir İradeye Sahip Olmak En Büyük Gücümüzdür”
2025 yılında, şehrimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Yeşilyurt’ta deprem yaralarını kalıcı ve güçlü yatırımlarla sarmak en önemli hedefimiz olacaktır. Şehrimizi ayağa kaldırmak adına ortak bir iradeye sahip olmak en büyük gücümüzdür. Birlik ve beraberlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine güvenimiz ve inancımız tamdır.
“Şeffaf, Adil, Hesap Verebilir, Katılımcı Yönetim Anlayışımızı Geliştireceğiz”
Şeffaf, adil, hesap verebilir, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, 2025 yılında ilçemizi yeniden ayağa kaldıracak yeni yatırımlara ve projelere ağırlık vereceğiz. Bizler, geçmişin muhasebesini yaparak elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyi vatandaşlarımıza hizmet olarak yansıtmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz.
“Hep Birlikte Yeni Yeşilyurt İçin”
Yeni yılda da hizmet ve projelerle dolu mutlu ve huzurlu bir sene olacağının sözünü veriyoruz. ‘Büyük Türkiye, güçlü Yeşilyurt’ hedefini gerçeğe dönüştürmek için yeni yılda daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz.
Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.
2025 yılının ülkemize, milletimize, şehrimize, ilçemize ve hizmet etmekten büyük bir onur duyduğumuz değerli hemşerilerime huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini canı gönülden temenni ediyorum. ” dedi.
- 18:25 Şehitfevzi’den Başlayan Dönüşüm Geleceğe İlham Oluyor
- 18:25 Düzensiz Uyku Yüksek Tansiyona Neden Oluyor
- 18:25 Esenlik İkizce Açılışımız, Ulusal Yas Nedeni ile İptal Edilmiştir.
- 18:25 Esenlik İkizce Açılıyor
- 18:25 Tüfenkci’den Keskin ve Oda Başkanlarına Ziyaret
- 18:25 Sanayi Esnafımızın Mağdur Olmasına Müsaade Etmeyeceğiz
- 18:25 Malatya Büyükşehir Belediyesi Kernek Vahap Küçük Külliyesi’nde kadınlara mesleki yeterliliklerini artırma fırsatı sunuyor.
- 18:25 Mimarlar Odası Basın Açıklaması:
- 18:25 Modern Bir “Zübük” Komedisi: Oy’una Geldik Sinemaseverlerle Buluşuyor
- 18:25 Niloya ve Arkadaşları Malatya’ya Geliyor
- 16:23 Başkan Taşkın: “Adliye Sarayımız 2026 Mayıs'ta Hizmete Açılacak”
- 19:40 Zafer Partisi Malatya il teşkilatından sert tepki
- 11:58 Gözlerinizdeki Gençliği Keşfedin: Botoksla Taze ve Dinamik Bir Bakış
- 11:56 Büyük göğüsler, büyük sorunlar
- 18:34 TRKTYD, Aksaray’da Sektör Temsilcileri ile Bir Araya Geldi
- 18:22 Başkan Dağ'dan, MHP Akçadağ İlçe Başkanlığına Hayırlı Olsun Ziyareti
- 18:20 Merkez 4.2 Merkez 4.3 ve TOKİ deprem konutlarında İkizce bölgesinde 3 ayrı ihale daha gerçekleştirildi.
- 18:02 Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız 24 Ocak’ta Malatya’da
- 18:01 TOKİ deprem konutlarında İkizce'de bugün 6 ihale daha gerçekleştirildi.
- 18:00 Milletvekili Tüfenkci: “Güzel haberlerle ayrıldık”
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!