Malatya Muhabir
Malatya Muhabir

İyi Parti’li Adaylar Çelikhanlılar Derneğini Ziyaret Etti

İyi Parti’li Adaylar Çelikhanlılar Derneğini Ziyaret Etti
İyi Parti’li Adaylar Çelikhanlılar Derneğini Ziyaret Etti

 

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı Malatya Çelikhanlılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret ederek, dernek başkanı Abdurrahman Gündoğar ve dernek üyeleri ile istişarede bulundular.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, belediye meclis üyesi adayları ve partililerinde eşlik ettiği ziyarette ilk olarak söz alan İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Malatya’mızın güneşli günlere bir an önce kavuşabilmesi için hazırladıkları projelerin her yönü ile düşünülerek hazırlandığını belirtip “Hiçbir projemizin altı boş değil. Ayakları yere basan hakikat projeler. Daha önce denenmiş, görülmüş ve test edilmiş olanları burada tekrar önünüze getiriyoruz. Ama Yeşilyurt’u daha hızlı bir şekilde, büyükşehiri daha hızlı bir şekilde aya kaldıracak bütün projeler sadece bizde mevcut.” Dedi.

GÖÇMEZ “HELAL OYLARINIZA TALİBİZ ÇÜNKÜ BİZ HELAL ÇALIŞACAĞIZ”

Göçmez, sözlerinin devamında vatandaşların helal oylarına talip olduklarını dile getirerek, “Helal oylarınıza talibiz. Çünkü biz helal çalışacağız. Ben aynı zamanda Genel Başkanımız Meral Akşener’in de danışmanıyım. Ankara’da görevliyim ama Malatyalıyım. Malatya’dan da hiçbir şekilde vazgeçmiş değilim. Halada vaz geçmeyecem. Bu sürecin har daim takipçisi olacam. Birçoğunuz beni bundan sonra geçen sen son on aydır nasıl beni sürekli siyasi arenada gördüyseniz bu saatten sonrada görmeye devam edeceksiniz.” Dedi.

HELVACI “ADIYAMAN DEMEK MALATYA, MALATYA DEMEK ADIYAMAN’DIR”

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez’in ardından söz alan İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı ise Adıyaman ile Malatya’nın kültürel bağından bahsederek “Adıyaman demek Malatya, Malatya demek Adıyaman’dır. Yıllardır cumhuriyetin kuruluşundan beri iç içe yaşamış, birbirine kadim dost olmuş, bu kültür ile büyümüş, her zamanda birbirinin destekçisi en büyük güvencesi hatta bir nevi gücü kuvveti olmuştur.” Dedi.

Helvacı sözlerinin devamında gri pasaport skandalına da vurgu yaparak deprem sonrası yeniden dönüşüm sürecini kimin nasıl başarabileceği konusunda “Yeşilyurt’a kaçakçı adam taşıyan bir belediye mi anlar yoksa depremden ayağa kalkmış, halkı huzurlu, kiraz festivallerinde kendini bulmuş, kayısı bahçelerine peyzaj bahçelerine dönüşmüş, mahallesinde taziye evi olan bir belediye mi gerçekleştirsin?” dedi.

GÜNDOĞAR “BİZİM MİLLETİMİZ ADAYIN BECERİSİNE, BİLGİSİNE, TECRÜBESİNE OY VERMİYOR. BUNU AŞMAK LAZIM”

Malatya Çelikhanlılar Yardımlaşma ve Kültür Başkanı Abdurrahman Gündoğar ise toplumun seçim konusunda adaydan önce partileri önemsediğini belirterek “Bizim milletimiz uzun süredir kişiye oy vermiyor. Adayın becerisine, bilgisine, tecrübesine oy vermiyor. Adayı seçmiyor, adayı tanımıyor. Kime oy veriyor partiye oy veriyor. Bunu aşmak lazım. Şehrimize hizmet edecek yetenekli kişiyi seçmek yerine partileri gözetmeye bakıyoruz.” Dedi.

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
Malatya Muhabir
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8
Malatya Muhabir