
İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya'nın yeterince destek görmediğini belirterek hükümeti eleştirdi. Yıldız, Malatya'nın afet sonrası yardım ve dikkat noktasında unutulduğunu vurgulayarak, hükümetin afetlere hazırlıksız olduğunu ve Malatya'yı görmezden geldiğini ifade etti.
İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, 6 Şubat 2023’teki büyük depremlerden sonra Malatya'nın toparlanma sürecinde yaşanan zorluklara dikkat çekerek, hükümeti Malatya’yı bir an önce eski günlerine döndürmek için gerekli adımları atmaya davet etti.
Yıldız, yaptığı açıklamada, deprem sonrası Malatya’nın göz ardı edildiğini ve hükümetin gerekli önlemleri almakta yetersiz kaldığını vurguladı.
6 Şubat’ta yaşanan büyük depremlerde Malatya’nın unutulmasının üzücü bir gerçek olduğuna dikkat çeken Yıldız, "Bizler, üç gün sokaklarda aç ve çıplak bir şekilde devletten yardım beklerken, hükümet ve yandaşları olan medya Malatya’yı depremden etkilenen şehirler arasında bile göstermedi" dedi.
Malatya’nın, Adıyaman gibi şehirler kadar önemsenmediğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 6 Şubat felaketinin yıldönümünde Adıyaman’ı ziyaret ederken Malatya’yı görmezden gelmesini eleştiren Yıldız, "Gördük ki doğal afetler için ülkemizde hiçbir şekilde önleyici, koruyucu ve kurtarıcı hazırlık yapılmamıştır. Türkiye 6 Şubat tarihini; yıkılan binaların altında kurtarılmayı bekleyen insanların çığlıklarıyla ve o binaların başında çaresiz evladının, annesinin, babasının, yakınının ölümünü bekleyen insanların çaresizliğiyle anımsayacak. 28 Şubat’ın akabinde ülkemizde 1-7 Mart deprem haftası olarak farkındalık oluşturmak için kutlanıyor. Bir deprem ülkesi olarak depremin önlenemeyeceğini en başta biz Malatyalılar çok acı ve tedbirsiz bir şekilde yaşadık. Bizler 3 gün sokaklarda aç, çıplak bir şekilde devletten yardım beklerken hükümet ve yandaşları olan medya Malatya’yı ve Adıyaman’ı depremden etkilenen şehirler arasında bile göstermedi" şeklinde konuştu.
Serdar Yıldız, hükümet yetkililerine seslenerek, "Malatya’yı eski günlerine döndürmek için derhal harekete geçin. Sivil savunmasız yurt savunması olmaz. Devletin imkanları afetlere karşı hazırlıklı olmalı" ifadelerini kullandı ve gerekli çalışmaların hızlıca yapılması gerektiğini belirtti.
- 18:25 BBP İl Başkanı Yüksel Duman: “Yeni Malatya Ayağa Kalkıyor”
- 18:25 MHP Malatya İl Başkanı Gök’ten Anlamlı Mesajlar: “Yeni Malatya İnşa Ediliyor”
- 18:25 Malatya Zafer Spor Kulübünden bir şampiyonluk daha.
- 18:25 U-14 Gelişim Ligi’nde Bitiş Düdüğüyle Yeşil Saha Karıştı
- 18:25 Aydın; “Kadınlar Siyasetin Öznesidir”
- 18:25 Vali Seddar Yavuz, Akçadağ İlçesinde İnceleme ve Ziyaretlerde Bulundu
- 18:25 Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç’tan Avukatlar Günü Mesajı
- 18:25 Başkan Şengönül: Ülkücü Hareket, Başbuğunun İzinde Kararlılıkla Yürümeye devam edecektir.
- 18:25 MHP Malatya İl Başkanı Gök: "Önce Ülkem ve Milletim Anlayışıyla Başbuğumuzun İzindeyiz"
- 18:25 Van’da 5,2 Büyüklüğünde Deprem
- 11:32 Malatya’da Mantar Üretimi Artıyor
- 11:30 Malatya’da Yeni Külliye İbadete Açıldı
- 11:29 Elektrik ve Doğal Gaza Yüzde 25 Zam
- 11:28 Malatya Doğuş Spor’dan Türkiye Şampiyonasında 2 Madalya
- 11:26 Malatya’da Zehir Deposu Çökertildi; 14 Şüpheli Yakalandı, 11’i Tutuklandı
- 11:24 KAYD Yönetim Kurulu Başkanı Kaymaz: Kanserle mücadelede en önemli artımız doğru tıbbi beslenme
- 19:35 Gelinciktepe Gençlik Merkezi'nin Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi
- 19:33 Yeşilyurt Belediyesi'nden Şehit Aileleri ve Gazilere Ücretsiz Sosyal Tesis Desteği
- 19:29 Uluslararası Malatya Tarım ve Hayvancılık Fotoğraf Yarışması Tanıtım Toplantısı Yapıldı
- 19:27 Pütürge’den Dünya Finallerine Büyük Başarı
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |



















İlk Yorum Yazan Sen Ol!