
Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ile Tarımsal Hizmetler Müdürleri Ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan lokanta, tatlıcı, şekerci, kasap, pastane ve marketleri denetleyerek, genel temizlik ve fiyat listelerini kontrol etti.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Yeşilyurt genelinde iş yerlerindeki denetimlerini sıklaştıran Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, vatandaşların alışverişlerini güvenle yapması için yoğun mesai harcıyor.
Yıl boyunca yaptıkları rutin denetimleri, özel günlerde daha da artıran Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ile Tarımsal Hizmetler Müdürleri Ekipleri, tatlı ve şekerleme üretim ve satış yerleri ile marketler, kasaplar, fırınlar ve lokantalara yönelik uyguladığı denetimlere ağırlık verdi. Vatandaşların ağız tadıyla, sağlık şartlarına uygun gıda tüketmeleri için gerçekleşen denetimlerde, işletmelerin üretim ve depolama alanları, kullanılan gıda malzemeleri, iş elbiseleri, hijyen koşulları, fiyat listeleri, gramaj ve etiket kontrolleri ile iş yeri açma ruhsatları tek tek kontrol edildi.
Denetimlere katılan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, Kurban Bayramı öncesinde halkın sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimini sağlamak amacıyla farklı iş kollarına ait işyerlerine yönelik denetimlerde bulunduklarını söyledi.
Başkan Yardımcısı Dikenli, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdalara ulaşabilmesi için denetimlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade ederken, “ Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Vatandaşların bayramı sağlıklı ve huzur içinde geçirmeleri, sağlıklı koşullarda hazırlanan gıdalara ulaşabilmeleri için her türlü önlemi alıyoruz. Kurban Bayramına artık sayılı günler kala ilçemizdeki market, kasap, lokanta, şekerci, tatlıcı, pastane ve manavlarda ki rutin denetimlerimiz devam etmektedir. Arife günü ve bayram süresince bu denetimlerimiz devam edecektir. Denetimlerimiz esnasında hem esnaflarımızın bayramını kutlarken diğer taraftan düzeltilmesi gereken yerlerle ilgili uyarılarımızı yapıyoruz, onlarda gereken çalışmaları yapıyorlar. Esnafımıza bayram öncesi hayırlı işler bol kazançlar dilerken, hemşehrilerimize de mutlu bayramlar diliyoruz.” diye konuştu.
- 18:25 Başoğlu Kablo TİM’in İhracatın Şampiyonları Töreni'nden Azim ve İlhamla Döndü
- 18:25 Umut Kurt ve Murat Eken Bu Kez Aynı Takımda: Yelken Açıyorlar!
- 18:25 15 Temmuz’da Toplu Ulaşım Ücretsiz!
- 18:25 Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu
- 18:25 MAGİNDER'den 15 Temmuz Şehit Ve Gazilerine Anlamlı Ziyaret
- 18:25 Burhan Kılıç: “15 Temmuz, Vatan Sevgisinin ve İnancın Destanıdır”
- 18:25 Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan 15 Temmuz Mesajı
- 18:25 İl Başkanı Bakan: “Türkiye Yüzyılı’nın kapıları ardına kadar aralanmıştır”
- 18:25 Battalgazi Belediyesi’nden Bayrak Seferberliği
- 18:25 MHP Malatya İl Başkanı Gök'den 15 Temmuz mesajı
- 15:32 Başkan Eski’ den 15 Temmuz Mesajı
- 15:28 Başkan Yalçın'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
- 15:26 Cumhuriyet’e Ve Demokrasiye Sahip Çıkan Tüm Malatyalılara Teşekkür Ediyoruz
- 15:17 Yenidoğan Sünneti Enfeksiyonları Önlüyor...
- 15:17 15 Temmuz, Milletimizin İstikbaline Sahip Çıktığı Şanlı Bir Direnişin Adıdır
- 15:16 Başkan Özcan’ın 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı
- 15:15 Başkan Geçit, “15 Temmuz, Aziz Milletimizin Kahramanlıklarıyla Yazılan Bir Destandır”
- 15:14 Başkan Taşkın: 15 Temmuz, Bir Milletin Uyanık Kalma Meselesidir
- 15:13 Sadıkoğlu’ndan 15 Temmuz mesajı
- 15:11 MESOB Başkanı Keskin'den 15 Temmuz Mesajı: "Birlik Ruhumuz Daim Olacak!"
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!