
Sporcularımızın Şartlarını İyileştirmeye Gayret Edeceğiz
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Yeni Malatyaspor’un futbolcularıyla antrenman öncesi bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Yeni Malatyaspor’un içinde bulunduğu durumdan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek büyük bir özveriyle çalışan teknik ekip ve futbolcularımıza moral vermek ayrıca onların yanında olduğumuzu ifade etmek için ziyaretimizi gerçekleştirdik” dedi.
Başkan Er, ziyaret sırasında basın mensuplarına vermiş olduğu demeçte, Yeni Malatyaspor’u zor şartlardan çıkarmak için ellerinden gelen çabayı harcayacaklarını belirtti. Başkan Er konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Birkaç gün önce Yeni Malatyaspor ile alakalı olarak duymuş olduklarım maalesef beni şoke etti. Duymuş olduklarım beni çok üzdü ve bir an önce fedakârca top oynamaya çalışan sizleri ziyaret ederek derdinize derman olabilmek için bu ziyaretimi gerçekleştirdim.
Şu anda bulunmuş olduğumuz tesisler İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğim döneminde yapıldı. Tesislerle ilgili elektrik ve doğalgazının kesik olduğu, deplasman için araç sıkıntısı çekildiği ve ayrıca en büyük sıkıntılardan biri ise takımın gerektiği şekilde beslenememesi gibi sorunlarla mücadele ettiği tarafımıza iletildi. Bu sorunların çözümü noktasında Büyükşehir Belediye Başkanı olarak neler yapabiliriz, bu sorunları nasıl aşarız bunu düşünmeye başladık. Malatya gerçekten büyük bir deprem yaşadı il olarak da büyük sıkıntılar içerisindeyiz. Ancak Yeni Malatyaspor’umuzun içinde bulunduğu durumu göz önüne aldığımız zaman komada olan bir takımı hiç olmazsa servise çıkarmak için elimizden gelen desteği imkânlarımız ölçüsünde sağlayalım. Burada kulübün yapması gerekenleri yapamayız ama bir şehrin Belediye Başkanı olarak bu duymuş olduklarımıza da duyarsız kalamazdım.
Hocalarımız, gençlerimiz yüreklerini ortaya koymuşlar fedakârca çalışıyorlar. Benim burada tek amacım antrenman yaparken, deplasmana giderken hayatınızı biraz daha nasıl kolaylaştırabiliriz bunun için çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde Bolu’da bir kamp ayarladık sizi kampa göndereceğiz. İnşallah en kısa sürede stadımızdaki eksiklikler tamamlanacak ve kendi sahamızda maçlarımızı oynayabileceğiz.
İnşallah bundan sonraki süreçte Malatya’yı seven sporu seven iş insanlarımız var onlarda bizimle birlikte hareket edeceklerdir buna inancım tam. Bu takım Allah’ın izniyle bu sene ligde kalacak; ben hepinizin gözündeki bu azmi ve ışığı gördüm. İnşallah yıldız futbolcular çıkacak buradan” şeklinde konuştu.
Kaptan Dumlu ve Antrenör Uçkun Başkan Er’e teşekkür ederken;
Takım Kaptanı Abdulsamet Dumlu, “Vermiş olduğumuz mücadeleye ortak olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz”
Antrenör Murat Uçkun ise, “Sizleri burada görmekten büyük bir mutluluk duyduk. Bundan sonraki süreçte vermiş olduğumuz mücadelede arkadaşlarımıza güç vermiş oldunuz. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Er konuşmaların ardından sporculara tatlı ikramında bulundu.
- 18:25 Malatya Basını Büyük Kayıp Verdi: Radyo Zafer’in Sahibi Ahmet Zafer Hayatını Kaybetti
- 18:25 Hayatını Kaybeden Ahmet Zafer'e son görev
- 18:25 Yeşilyurtspor ’a Destek Çağrısı: “Canlı Yayına Davet Ediyorum”
- 18:25 Zafer Partisi’nden Yeşilyurtspor’a Destek Çağrısı: “Canlı Yayına Davet Ediyorum”
- 18:25 Başkan Sadıkoğlu’ndan E-Haciz tepkisi
- 18:25 Kaplan Ailesinin Mutlu Günü
- 18:25 Polisten zabıtaya saldırı açıklaması
- 18:25 Eyüpsultan’da Gazze İçin Anlamlı Etkinlik
- 18:25 Malatyalı Milli Sporcu Kickboks’ta Türkiye’yi Temsil Edecek
- 18:25 Zabıta aracına taşlı saldırı
- 14:31 Mobilya imalathanesinde çıkan yangın korkuttu
- 14:30 Malatya-Gölbaşı-Narlı-Nurdağı Demiryolu Hattı 15 Eylülde Açılıyor
- 14:29 Malatya 2025’te Türkiye’de en fazla deprem yaşanan iller arasında
- 14:28 Darendeli Üreticiler Kenger Sakızını Markalaştırmak İstiyor
- 14:27 Kayısı Üreticilerine Nefes Aldıracak Destek Kararı
- 14:25 Yeni Malatyaspor, Ferhiye’de farklı yenildi
- 14:23 Kayısı çekirdeği hem şifa hem zehir olabilir!
- 14:20 Mevlid-i nebi haftasında aile vurgusu
- 13:06 Pilav Şenliği'nin İlki Düzenlenecek
- 13:04 Başkan Geçit, Özalper Mahallesine İnşa Edilecek Taziye Evinin Protokolünü İmzaladı
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!