
Aksaray TRKTYD Başkanı Cumhur Doğangül’ün organizasyonunda düzenlenen programa, 30’a yakın şirket katılım sağladı.
TRKTYD Genel Başkanı Suat Sandalcı, toplantıda derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Aksaray’daki şirketlerin TRKTYD’ye üye olmalarını teşvik etti. Sandalcı, "Aksaray’da sektöre ciddi anlamda katkı sağlayan değerli sektör temsilcileri ile buluşuyoruz," diyerek, derneğin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yürüttüğü çalışmalara dikkat çekti.
Süleyman Eski’nin Vurgusu
Toplantıda, TRKTYD Malatya İl Başkanı Süleyman Eski de önemli bir konuşma yaptı. Uzun yıllardır tesis yönetimi alanında aktif olan Eski, sektördeki deneyimlerini paylaşarak, katılımcılara ilham verdi. "Bu sektördeki zorluklar, aynı zamanda fırsatlar da sunuyor," diyen Eski, katılımcılara birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Gelecek İçin Somut Adımlar
Suat Sandalcı, derneklerin kurulmasının kolay olduğunu ancak etkili bir şekilde yönetilmesinin zorluğuna vurgu yaptı. "Yaklaşık 4000 tesis yönetim şirketi var. Bu şirketlerin lisanslaşmaları için somut adımlar atılacak," dedi. Ayrıca, Aksaray’da derneğin bayrağını dalgalandırmaları için katılımcılara çağrıda bulundu.
Plaket Töreni
Toplantının sonunda, Aksaray Dernek Başkanı Cumhur Doğangül tarafından katılımcılara plaket takdim edildi. Bu buluşma, sektör temsilcilerinin yaşadığı sorunlar ve çözümler üzerine yapılan tartışmalarla zenginleşti ve Aksaray’daki tesis yönetimi alanında işbirliği yapma kararlılığını pekiştirdi
Tesis yönetimi sektöründe, bazı merdiven altı firmaların varlığı, halkın gözünde kötü bir izlenim oluşturuyor. Uzmanlar, bu tür firmaların güvenilir olmadığını ve profesyonel hizmet sunmadıklarını vurguluyor.
Yönetim firmalarının, sektördeki kalitesiz hizmet sunan merdiven altı firmalar nedeniyle olumsuz bir imajla karşı karşıya kaldığı belirtiliyor. Bu durum, tüketicilerin güvenini sarsmakta ve sektördeki profesyonel firmaların itibarını zedelemektedir.
Profesyonel Hizmetin Önemi
Sektör temsilcileri, merdiven altı firmaların genellikle yetersiz deneyime sahip olduğunu ve gerekli lisans ve belgelerin eksik olduğunu ifade ediyor. "Bu tür firmalara itimat etmeyin," diyen uzmanlar, güvenilir ve profesyonel hizmet sunan tesis yönetim firmalarını tercih etmenin önemine dikkat çekiyor.
Tüketicilere Uyarı
Halkın, tesis yönetimi hizmeti alırken dikkatli olması gerektiği vurgulanıyor. Kaliteli hizmet almak için, yalnızca tanınmış ve güvenilir firmalarla çalışılması gerektiği konusunda tüketicilere uyarılarda bulunuluyor. Bu sayede, hem güvenilir hizmet alınacak hem de sektördeki profesyonellerin itibarının korunmasına katkı sağlanacaktır.
Sonuç
Yönetim firmaları, sektördeki kalitenin artırılması ve halkın güveninin yeniden kazanılması için üzerine düşeni yapmalı. Merdiven altı firmalara karşı dikkatli olunması, tesis yönetimi alanında sağlıklı bir gelişim için kritik öneme sahiptir.
- 18:25 Malatya-Gölbaşı-Narlı-Nurdağı Demiryolu Hattı 15 Eylülde Açılıyor
- 18:25 Malatya 2025’te Türkiye’de en fazla deprem yaşanan iller arasında
- 18:25 Darendeli Üreticiler Kenger Sakızını Markalaştırmak İstiyor
- 18:25 Kayısı Üreticilerine Nefes Aldıracak Destek Kararı
- 18:25 Yeni Malatyaspor, Ferhiye’de farklı yenildi
- 18:25 Kayısı çekirdeği hem şifa hem zehir olabilir!
- 18:25 Mevlid-i nebi haftasında aile vurgusu
- 18:25 Pilav Şenliği'nin İlki Düzenlenecek
- 18:25 Başkan Geçit, Özalper Mahallesine İnşa Edilecek Taziye Evinin Protokolünü İmzaladı
- 18:25 Perakende Sektöründe Merkezi ve Güvenli BT Yönetiminin Yeni Standardı
- 13:02 “Gerçek Kahramanlar İlk Yardım Bilir!”
- 13:01 Malatya Büyükşehir Belediyesi Kazandırıyor
- 12:57 Başkan Geçit, ‘Eğitime Destek’ Projesinden Yararlanan Öğrencilerle Buluştu
- 12:52 Pozitera, Markaların Satışını Korumak ve Geliştirmek İçin Entegre Çözümler Sunuyor
- 12:50 QR Kodlarıyla Uygulama Büyümesinde Devrim!
- 12:49 12 Dev Adam, EuroBasket 2025'te finalde!
- 12:48 Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi TEKNOFEST’te Türkiye Üçüncüsü Oldu
- 12:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Togg’un yeni modeli T10F hediye edildi
- 12:45 TOKİ şantiyesinde molozların yakılmasıyla gökyüzü karardı
- 12:45 TOKİ şantiyesinde molozların yakılmasıyla gökyüzü karardı
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!