Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
SON DAKİKA
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir

Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Er,

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayına Ulaşmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz
Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Er,

 

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Öncelikle bir kez daha “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayına” kavuşturan Rabbimize sonsuz hamd ediyoruz. Millet olarak sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı 11 ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan, sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda gönülleri birleştiren, dayanışmayı artıran ve manevi huzuru pekiştiren bir zaman dilimidir. Bu mübarek ayda, gönüllerimizi iyiliğe açmalı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı ön planda tutmalıyız. Ramazan’ın ruhuna uygun olarak ihtiyaç sahiplerine destek olmalı, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. 

İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan Ramazanı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Ramazan ayı, bizlere nimetlerin kıymetini daha iyi anlama fırsatı sunarken, aynı zamanda zor şartlar altında yaşayan kardeşlerimizi de hatırlamamız gerektiğini öğretiyor. Bugün Filistin’de, Gazze’de, Doğu Türkistan’da, Arakan’da ve dünyanın farklı mazlum coğrafyalarında Müslüman kardeşlerimiz, açlık, savaş, zulüm ve yokluk içinde oruçlarını açıyor. Evleri yıkılan, sevdiklerini kaybeden, ekmeğe ve suya bile ulaşmakta zorlanan kardeşlerimiz, Ramazan’ın huzurunu dahi yaşayamazken bizler de bu acıyı yüreğimizde hissediyoruz. Bugün mazlum coğrafyalarda zulme uğrayan kardeşlerimiz için dualarımızı eksik etmeyelim. Ramazan, sadece kendi ibadetimizi yapmak değil, mazlumun yanında durmak, mazlumu hatırlamak ve ona destek olabilmek için bir fırsattır. Rabbim, tüm mağdur ve mazlumların yardımcısı olsun, zulmü ortadan kaldıracak adaletin tesis edilmesini nasip etsin.

İslam Alemine Ramazan ayının getirdiği bereketi, huzuru, sevgi ve hoşgörüyü en güzel şekilde paylaşarak yaşamayı temenni ediyor, bu mübarek ayın başta hemşehrilerim olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan’ı Şerif’imiz hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8