
‘Operasyonların hedefi İmamoğlu’ dedi: Genç Parti liderinden muhalefete iki adaylı seçim formülü!
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın belediyeye ait arazilerin satışıyla ilgili düzenlenen operasyonla tutuklanmasıyla birlikte, bu operasyon dalgasının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na uzanacağı iddiaları da tartışılmaya başlandı. Sosyal medyada yurttaşlar ve gazetelerde köşe yazarları bu konuya eğilen mesajlar verirken önemli bir tartışma da dün akşam televizyon ekranlarında yaşandı.
ASIL HEDEF İMAMOĞLU
Genç Parti Genel Başkanı Burçin Şahindur, katıldığı bir televizyon programında, CHP’li belediyelere yönelik operasyonların Ekrem İmamoğlu’na uzanabileceğini, İstanbul’da iki CHP’li belediye başkanının tutuklandığını hatırlatarak “ Bugün yaşananlar ise Özel’in başlattığı normalleşme sürecinin çıktısıdır ve artık asıl hedefin Ekrem İmamoğlu olduğunu anlamak zor değil. CHP Genel Merkezi ve Özgür Özel, ne bekliyor? Asıl hedefe, yani İmamoğlu’na ulaşılmasını mı bekliyor?” diye sordu.
ŞAHİNDUR’DAN İKİ ADAYLI SEÇİM FORMÜLÜ!
İktidarın operasyonlarının durmayacağını belirten Genç Parti lideri Şahindur, “CHP yönetimi artık topa girmeli. Bunu CHP yönetimi yapmıyorsa Ekrem İmamoğlu çizgiyi çekmeli ve inisiyatif almalı. Gelen dalgaya başta türlü kafa tutma şansları yok” ifadelerini kullandı. Artık CHP’nin adayını, hatta adaylarını açıklamak zorunda olduğunu belirten Burçin Şahindur “Bu girdaptan çıkılamaz başka türlü. Seçim sonuçlarının garanti altına alınabilmesi için iktidarın formülü ne olursa olsun, Ekrem İmamoğlu’nun ya da Mansur Yavaş’ın, bence her ikisinin adaylığının açıklanması lazım. Mevcut iktidarı devirmenin formüllü bence hem İmamoğlu’nun hem de Yavaş’ın adaylaştırılmasıdır. Tek aday yine doğru bir seçenek olmayacak, muhalefet iki adayla seçime girer, ilk turu önde tamamlayan ikinci turda geniş bir halk ittifakıyla ipi göğüsler, geçerli formül budur” dedi.
ŞAHİNDUR: ÖZGÜR ÖZEL BU OYLARI KENDİ OYU SANDI
Son yerel seçimlerde CHP’ye destek vermek adına Genç Parti olarak Türkiye ittifakına katıldıklarını ve hiçbir beklentileri olmadan desteklerini sunduklarını savunan Genç Parti Genel Başkanı, “Ancak bu tür ittifak kanallarıyla gelen oyları ne yazık ki Özgür Özel, kendi oyu sandı. Bugün yaşananlar ise Özel’in başlattığı normalleşme sürecinin çıktısıdır ve artık asıl hedefin Ekrem İmamoğlu olduğunu anlamak zor değil. CHP Genel Merkezi ve Özgür Özel, ne bekliyor. Asıl hedefe, yani İmamoğlu’na ulaşılmasını mı bekliyor?” diye sordu.
‘ÖZGÜR ÖZEL O MAKAMDA OTURAMAZ’
Genç Parti Lideri Şahindur, “Esenyurt’a ya da Beşiktaş’a başka bir siyasi partinin lideri gitti mi? CHP sıralarından Meclis’e giren 39 milletvekili buralarda boy gösterdiler mi? Kimse gitmedi, bunun nedeni nedir? Bunun nedeni Özgür Özel’in ‘ben bilirim’ tavrıdır, bu tavır yıkıcıdır” ifadelerini kullanırken “Beşiktaş’ta 3 bin kişi, Esenyurt’ta 5 bin kişi; Ekrem İmamoğlu’nun koltuktan indirilmesine karşı gösterilecek refleks bu mu? Siyasi partiler, sivil toplum örgütleri bugün bu hukuksuzluk dalgasına karşı birleşmezlerse yarın çocuklarımız için her şey çoktan geçmiş olacak. Bu kafayla gidilirse ne o makamlarda kalabilirler, ne de seçim kazanabilirler. Ama olan bu halka olur” uyarısında bulundu.
‘SARAY’IN ZİLİNE Mİ BASIP KAÇACAKLAR?’
CHP’nin ‘kırmızı kart’ eylemini de eleştiren Burçin Şahindur, “Daha önce de katıldığım yayınlarda söyledim, bugün de tekrar ediyorum. Ne yapacak Özgür Bey, Ekrem İmamoğlu’na operasyon düzenlendiğinde de Saray’ın ziline mi basıp kaçacak? Böyle protesto mu olur ya, çocuk çocuk işler…” değerlendirmesini yaptı.
Bülten
- 18:25 Büyük Birlik Partisi’nden Peygamber Efendimize Yapılan Hakarete ve Doğu Perinçek’e Sert Tepki
- 18:25 Başkan Taşkın: “Peygamberimize Dil Uzatanları Şiddetle Kınıyoruz”
- 18:25 Battalgazi’de ‘Yerinde Dönüşüm’e 755 Başvuru
- 18:25 Sadıkoğlu: “Malatya Kayısısının marka değerini koruyoruz”
- 18:25 Türkiye-Makedonya ortak yapımı "O Birisi", Makedonya prömiyerini yaptı
- 18:25 Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisinden Harput’a Tarih Ve Kültür Dolu Gezi!
- 18:25 Sadıkoğlu: “Bu şehir 16 ay imar bekledi, yerinde dönüşüm süresi uzatılmalıdır”
- 18:25 Türk Çiftçiler Akıllı Su Uygulamalar için XAG Tarım Dronlarına Öncülük Ediyor
- 18:25 İnsanlar Artık Eve Göre TV Seçmiyor, TV’ye Göre Ev Seçiyor
- 18:25 İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde “Bilim Kafe” Etkinlikleri Başladı
- 11:47 Yeşilyurt Belediyesine ‘Yerinde Dönüşüm’ İçin 683 Hak Sahibi Başvurdu
- 11:45 Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Mahallesi’nin Yol Sorununu Çözdü
- 11:41 Battalgazi’de Hafta Sonu Doludizgin Geçti
- 11:40 Başkan Geçit, “Ekiplerimiz Kırsal Mahallelerde 7/24 Çalışıyor”
- 14:16 Malatya'da "Para ve Zaman Dengesi" Buluşması: Felaketten Sonra Yeniden Bir Araya Geliyoruz!
- 14:10 Yeşilyurt Belediyesi'nden Çiftçilere Bir Destek Daha!
- 14:08 MTÜ’de Bilim İletişimi Ofisi Açıldı: “Stres ve Yaşam” Temalı İlk Etkinlik Gerçekleştirildi
- 14:03 Meşher’den kitap kapağı tasarımı atölyesi
- 17:58 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Malatya Bölge Adliye Mahkemesi Temel Atma Törenine Katıldı
- 17:57 Başkan Karaman: "Muharrem Ayı, Sabrın, İnancın Ve Teslimiyetin Sembolüdür"
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!