Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir

Nasılsınız? Umarım siz ve sevdikleriniz çok iyisinizdir...

Ticaretin Kadınları Platformu Adana’da Kadın Girişimcilerle Buluştu
Nasılsınız? Umarım siz ve sevdikleriniz çok iyisinizdir...

 

 

Kadın girişimcilerin ekonomik hayatta daha fazla yer almasını sağlamak amacıyla 2022 yılında Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Garanti BBVA iş birliğiyle hayata geçirilen Ticaretin Kadınları Platformu, 2025 yılı boyunca dört farklı şehirde buluşma gerçekleştirecek. Kadın girişimcilerin işlerini büyütmeleri, yeni pazarlara açılmaları ve ticaret hayatında daha fazla yer edinmeleri amacıyla düzenlenen Ticaretin Kadınları Buluşması’nın ilk etkinliği, Adana’da katılımcılara ilham verici fırsatlar sundu.

14 Ocak 2025 Salı günü Adana Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen buluşma, Adana Valisi, Adana İş Kadınları Derneği Başkanı, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı ve birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşti. Buluşma, kadın girişimcilerin ticaret hayatındaki rolünü daha da güçlendirmek ve onları geleceğe yönelik yeni fırsatlar için hazırlamak adına büyük bir adım oldu.

 

Esra Bezircioğlu: “Adana, Kadın Girişimciler İçin Büyük Bir Potansiyel Taşıyor”

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Ticaretin Kadınları Platformu’nun amacını şu şekilde açıkladı: "Garanti BBVA ile 2022 yılında hayata geçirdiğimiz Ticaretin Kadınları Platformu, kadın girişimcilerimize daha fazla fırsat sunmayı, onların ticaret hayatında daha fazla yer almasını sağlamayı ve sürdürülebilir bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Bugün, Türkiye’nin en dinamik şehirlerinden biri olan Adana'da, bu platformun gücünü daha da büyüterek, kadın girişimcilerimizle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Adana, bereketli toprakları, güçlü sanayi altyapısı ve girişimcilik ruhuyla sadece Akdeniz Bölgesi'nde değil, tüm Türkiye'de ekonomik büyümenin önemli motorlarından biri. Tarım, sanayi, lojistik ve turizm gibi birçok alanda büyük fırsatlar barındıran Adana, kadın girişimcilerimiz için de eşsiz bir potansiyel sunuyor. Bu nedenle, Ticaretin Kadınları Buluşmaları'nın ilk adımını burada atmaktan gurur duyuyoruz. Kadın girişimcilerin işlerini büyütmeleri, yeni pazarlara açılmaları ve ticari ağlarını genişletmeleri için sunduğumuz bu buluşmalar, aynı zamanda onların birbirleriyle bilgi ve deneyim paylaşabilecekleri bir platform oluşturuyor. KAGİDER olarak, kadınların finansal okuryazarlığını artırmak, kamu ihalelerine erişimlerini kolaylaştırmak ve ekonomik hayatın her alanında daha güçlü bir şekilde yer almalarını sağlamak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolculukta Garanti BBVA'nın desteği bizim için son derece değerli; cesaretlendirmeden eğitimlere, yeni pazar fırsatlarına kadar sağladıkları katkılar için kendilerine gönülden teşekkür ediyorum."

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8