
Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Doğanşehir’de düzenlenen rezerv alan ve hak sahipliği bilgilendirme toplantısına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Bedirhan Sinan Gül, Doğanşehir Kaymakamı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü, AK Parti ve MHP ilçe başkanlarının da yer aldığı toplantıda, ilçede yürütülen rezerv alan çalışmaları değerlendirildi.
Toplantıda konuşan Milletvekili Tüfenkci, Ramazan ayını tebrik ederek, 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen ilçelerden biri olan Doğanşehir’in yeniden inşası için yoğun bir mücadele verdiklerini söyledi. İlçede çarşı merkezinin ve birçok konutun ağır hasar aldığını belirten Tüfenkci, toplu konut projelerinde önemli ilerlemeler sağlandığını, kırsal konutların büyük bir bölümünün tamamlandığını ve inşaatların devam ettiğini ifade etti.
“Vatandaşlarımızın Sorularına Yetkili Ağızdan Yanıt Vermek İçin Buradayız”
İlçe merkezinin yeniden ihya ve imar sürecinin devam ettiğini belirten Tüfenkci, rezerv alan ilan edilen bölgelerde yaşayan vatandaşların belirsizlik yaşadığını vurguladı. Daha önce Doğanşehir’i ziyaret ettiklerinde muhatap bulmakta zorlandıklarını dile getiren Tüfenkci, bu konuyu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’na ilettiklerini ve Bakanın, Genel Müdürü görevlendirerek toplantının düzenlenmesini sağladığını söyledi.
Tüfenkci, “Bugün burada en yetkili ağızlardan vatandaşlarımızın sorularına yanıt bulmak için toplandık. Doğanşehir’in yeniden yapılanma sürecini yakından takip ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz,” diyerek toplantıya katılan yetkililere ve vatandaşlara teşekkür etti.
Doğanşehir’de Rezerv Alan Çalışmaları Devam Ediyor
Depremin ardından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Doğanşehir’de rezerv alan ilan edilen bölgelerde yürütülen projeler, hak sahipliği süreçleri ve yapılaşma süreciyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıda, ilçedeki ticaret hayatının sürdürülebilirliği ve sağlam yapıların durumu gibi konular da ele alındı.
Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Gül, Hak Sahipliği Süreciyle İlgili Bilgilendirme Yaptı
Doğanşehir’de düzenlenen rezerv alan ve hak sahipliği bilgilendirme toplantısında Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Bedirhan Sinan Gül, vatandaşları süreç hakkında bilgilendirdi ve sorularını yanıtladı.
Genel Müdür Gül, projede yer alan dükkanların metrekarelerinin hak sahiplerinin kendi şerefiyeleri içinde değerlendirileceğini belirtti. Ayrıca, dükkan ve konut tahsislerinde kura yöntemi uygulanacağını ifade eden Gül, zemin katların kendi içinde, ara katların ise yine kendi içinde kura çekimi ile belirleneceğini söyledi.
- 18:25 Kamuoyuna Duyuru
- 18:25 Katılım Emeklilik'ten yılın ilk yarısında güçlü performans
- 18:25 Amatör Spor Kulüplerine 10 Milyon TL Değerinde Spor Malzemesi Desteği
- 18:25 CANSUYU DERNEĞİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA KÖYLÜ
- 18:25 MALATYA'YA 400 MİLYON TL DEĞERİNDE EĞİTİM KOMPLEKSİ
- 18:25 Yeşilyurt Belediyesi Spor Akademisi Yaz Spor Okulları Başladı
- 18:25 Eren Yağız’dan Malatya Gündemine Dair Dikkat Çeken Açıklamalar
- 18:25 Başoğlu Kablo Elfack 2025 Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi
- 18:25 Amatör Spor Kulüplerine 10 Milyon Tl Değerinde Spor Malzemesi Desteği
- 18:25 Liyakat Yerine Sadakatle Yapılan Atamaları Kabul Etmiyoruz!
- 16:05 Kocaözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çocuk Şenliği
- 16:04 Başkan Kılıç : Sivas’ta Türkiye’yi mezhepsel çatışmalarla bölmeye çalıştılar
- 16:01 Vali Yavuz, Muharrem Ayı İftar Programına Katıldı
- 15:59 TFF Malatya Konteyner Kent Çocukları Temmuz-Ağustos Dönemi Yaz Futbol Okulu Başladı.
- 15:57 Başkan Taşkın: “Peygamberimize Dil Uzatanları Şiddetle Kınıyoruz
- 15:53 Yeşilyurt Belediye Meclisi, Temmuz Ayı Toplantılarına Başladı
- 15:50 Malatya Büyükşehir Zabıta Ekipleri Denetimlerini Titizlikle Sürdürüyor
- 15:48 17. Türkiye Gitar Buluşması Başlıyor!
- 15:45 Sivas Şehitleri Unutulmadı: Tesis Yönetim Derneği Malatya İl Başkanı Eski'den Anlamlı Mesaj
- 15:41 Sertes Enerji ile Tumurly Güçlerini Birleştirdi!
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!