
Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Doğanşehir’de düzenlenen rezerv alan ve hak sahipliği bilgilendirme toplantısına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Bedirhan Sinan Gül, Doğanşehir Kaymakamı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü, AK Parti ve MHP ilçe başkanlarının da yer aldığı toplantıda, ilçede yürütülen rezerv alan çalışmaları değerlendirildi.
Toplantıda konuşan Milletvekili Tüfenkci, Ramazan ayını tebrik ederek, 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen ilçelerden biri olan Doğanşehir’in yeniden inşası için yoğun bir mücadele verdiklerini söyledi. İlçede çarşı merkezinin ve birçok konutun ağır hasar aldığını belirten Tüfenkci, toplu konut projelerinde önemli ilerlemeler sağlandığını, kırsal konutların büyük bir bölümünün tamamlandığını ve inşaatların devam ettiğini ifade etti.
“Vatandaşlarımızın Sorularına Yetkili Ağızdan Yanıt Vermek İçin Buradayız”
İlçe merkezinin yeniden ihya ve imar sürecinin devam ettiğini belirten Tüfenkci, rezerv alan ilan edilen bölgelerde yaşayan vatandaşların belirsizlik yaşadığını vurguladı. Daha önce Doğanşehir’i ziyaret ettiklerinde muhatap bulmakta zorlandıklarını dile getiren Tüfenkci, bu konuyu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’na ilettiklerini ve Bakanın, Genel Müdürü görevlendirerek toplantının düzenlenmesini sağladığını söyledi.
Tüfenkci, “Bugün burada en yetkili ağızlardan vatandaşlarımızın sorularına yanıt bulmak için toplandık. Doğanşehir’in yeniden yapılanma sürecini yakından takip ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz,” diyerek toplantıya katılan yetkililere ve vatandaşlara teşekkür etti.
Doğanşehir’de Rezerv Alan Çalışmaları Devam Ediyor
Depremin ardından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Doğanşehir’de rezerv alan ilan edilen bölgelerde yürütülen projeler, hak sahipliği süreçleri ve yapılaşma süreciyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıda, ilçedeki ticaret hayatının sürdürülebilirliği ve sağlam yapıların durumu gibi konular da ele alındı.
Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Gül, Hak Sahipliği Süreciyle İlgili Bilgilendirme Yaptı
Doğanşehir’de düzenlenen rezerv alan ve hak sahipliği bilgilendirme toplantısında Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Bedirhan Sinan Gül, vatandaşları süreç hakkında bilgilendirdi ve sorularını yanıtladı.
Genel Müdür Gül, projede yer alan dükkanların metrekarelerinin hak sahiplerinin kendi şerefiyeleri içinde değerlendirileceğini belirtti. Ayrıca, dükkan ve konut tahsislerinde kura yöntemi uygulanacağını ifade eden Gül, zemin katların kendi içinde, ara katların ise yine kendi içinde kura çekimi ile belirleneceğini söyledi.
- 18:25 Said Korkut MYK Üyesi Oldu, Malatya’da Sevinçle Karşılandı
- 18:25 Başkan Kılıç ; Bu destekle yerinde dönüşüm yerde kalır
- 18:25 Battalgazi Belediyesi İştiraki Mormaş’ta Üretim Tüm Hızıyla Sürüyor
- 18:25 Meşhet'de mayıs ayı film gösterimleri
- 18:25 BES’te Küçük Birikimlerle Büyük Hedeflere
- 18:25 Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Korosunun ‘Anneler Günü’ Konseri, Büyük İlgi Gördü!
- 18:25 Darende Ayvalı’dan Malatya Büyükşehir Belediyesine Teşekkür
- 18:25 Maski’den Doğanşehir Çığlık, Kelhalil, Polatdere’ye 8 Bin 100 Metre Altyapı
- 18:25 TİM-TÜBİTAK Yeşil İnovasyon Teknoloji Mentörlük Programı Tanıtım Toplantısı
- 18:25 Zafer Partisi Kuluncak İlçe Başkanlığına Mustafa Gürbüz Atandı
- 16:34 Türk Kızılayı 105. Genel Kurulu Gerçekleşti
- 16:29 E-Tümen Takımını İl Müdürü Ebu Bekir KAYHAN Makamında Ağırladı.
- 16:27 Malatya, Özel Olimpiyatlara Ev Sahipliği Yapıyor
- 16:25 Vali Seddar Yavuz TOKİ Beton Santralleri İstişare Toplantısına Katıldı
- 16:24 TEKNOFEST 2025 Şampiyonları Vali Yavuz'u Ziyaret Etti
- 16:21 Malatya’dan elinizi çekin artık yaz-boz tahtanız olmak istemiyoruz.
- 16:15 Yerli ve Milli Parti’den Turgut Özal Üniversitesi Bahar Şenliklerine Destek
- 16:13 MAGİNDER Başkanı Karademir’den Kaymakam Baytak’a Teşekkür: "Kendisini Artık Bir Malatyalı Olarak Görüyoruz"
- 16:09 Malatyalı tekvandocu Ali Hamza Koç, milli takım seçmelerinde şampiyon oldu
- 15:59 Yeşilyurt Belediye Meclisi, 32 Maddeyi Karara Bağladı
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!