
Güzellik Sektörüne İlgi Duyan Kadınlara Ücretsiz Kurs Desteği
Malatya Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik mesleki eğitim ve kişisel gelişim projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Kernek Vahap Küçük Külliyesi’nde gerçekleştirilen Maniküristlik ve Protez Tırnak Kursu ile büyük bir ilgi topluyor.
Kadınların güzellik ve bakım sektöründe profesyonel bilgi ve beceriler kazanmasını hedefleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, kadınların mesleki yeterliliklerini artırma fırsatı sunuyor. Güzellik uzmanlığı alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kursta katılımcılara, manikür ve protez tırnak uygulamasının inceliklerini öğretilerek, uygulamalı çalışmalarla pratik deneyim kazanması da sağlanıyor. Özellikle güzellik sektörüne ilgi duyan kadınlar için düzenlenen ve ücretsiz olarak sunulan Manikürist ve Protez Tırnak kursu, profesyonel bir meslek edinmek ve bu alanda kariyer yapmak isteyenlere önemli bir kapı aralıyor.
“HEDEFİM İLERİDE KENDİME SALON AÇMAK”
Kernek Vahap Küçük Külliyesi’nde gerçekleştirilen Maniküristlik ve Protez Tırnak Kursu’na katılan kursiyer Yeliz Küçlü, mesleklerine yönelik her türlü bilginin kendilerine öğretildiğini söyledi. Küçlü, “Yaklaşık iki aydan beri kursa geliyorum. Maddi durumum yeterli olursa hedefim ileride kendime salon açmak. Bu kursta kuru manikür, ıslak manikür, yeni nesil jel tırnak ve protez tırnak yapmayı öğreniyoruz. Evde boş zaman geçirmektense kendimizi kursta geliştirmek bizim için artı avantaj oldu. Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.
“SEKTÖR ÇOK GELİŞTİ”
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik bu tarz kursları açmasına çok sevindiğini ifade eden kursiyer Burçak Çinkılıç, “Yeni başladım kursa. Kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir kurs açtığını duyunca gerçekten çok sevindim ve hemen katılım sağlamak istedim. Bu sektör çok gelişti. Kursu bize sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.
“KURSUMUZ 3 AYLIK PERİYOTLARLA YENİLENMEKTEDİR”
Manikürist ve Protez Tırnak Kursu hakkında bilgiler veren kurs öğretmeni ve Güzellik Uzmanı Ezgihan Çına Altıngöz ise, “ kursumuz 3 aylık periyotlarla yenilenmektedir. Kursiyerlerimiz bu zaman diliminde uzmanlık sertifikası alabiliyorlar. Sektöre yeni adım atmış oluyorlar. Bu sertifikayla birlikte hem iş yerlerinde hem de kendileri güzel işler çıkarabiliyorlar. Bu imkanı bize sunan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.
- 18:25 Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Malatyaspor’dan Kritik Galibiyet
- 18:25 Malatya U14 Futbol Şampiyonu Doğanşehir Belediyespor Oldu
- 18:25 Ekran Maruziyeti Çocuklarda Ruhsal Ve Gelişimsel Sorunlara Yol Açabiliyor
- 18:25 20 Kırmızı Bültenli Ve 4 Ulusal Aranan Şahıs Türkiye’ye İade Edildi
- 18:25 Zafer mahallesinde inşaat kazası: 1 işçi yaralandı
- 18:25 Ankara Devlet Tiyatrosu’nun eseri 'Bu da Geçer Ya Hu' adlı tiyatro oyunu Malatya’da sahneye konuldu.
- 18:25 Ekonomik koşullar altında da sağlıklı beslenmek mümkün
- 18:25 Başkan Geçit’ten ‘Bir Değer Bir Ömür’ Ve ‘Yaşayan Miras’ Ziyaretleri!
- 18:25 Battalgazi Belediyesi’nden Pınarbaşı Göleti Çevresinde Detaylı Temizlik
- 18:25 Yeşilyurt Genç Meclis 2026 Çalışma Dönemi İçin Yeni Üyelerini Arıyor
- 15:06 Maski, Arguvan’da 114.6 Milyon Tl’lik Altyapı Yatırımını Tamamladı:
- 19:44 MTÜ’de öğrencilerden anlamlı kermes ve farkındalık etkinliği
- 19:42 Rezerv Alan İnşaatında Feci Kaza: 6’ncı Kattan Düşen İşçi Ağır Yaralandı
- 17:27 İklim Krizi Filmlerle Anlatılacak!
- 17:20 Malatya Drejanlar Derneğinden Birlik ve Beraberlik Mesajı
- 17:18 İdareci Ve Bürokratlar Birliği Derneği Geleneksel Dost Meclisinde Terörsüz Türkiye Zirvesi
- 17:05 Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan’dan Çavuşoğlu Yeni Sanayi Sitesi Tepkisi
- 16:54 Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor
- 15:55 Ozan Güler’den Selçuk Dönmez’e Nezaket Ziyareti
- 15:53 MHP’li Fendoğlu’ndan Bakanlığa Malatya Turizmi İçin Soru Önergesi
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!