
MALATYA(Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir ve yönetimi, kurulu Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
“Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer “Malatya’mızın ihyası için güveni ve ferah konutlarda oturması, Kentimizde yoğun tempo içinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte yanımızda olan sivil toplum temsilcileri ve Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) ailesine teşekkür ediyorum. Malatya’mız daha güzel günlere getirmek için çalışıyoruz dedi.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Ailesi olarak Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer ediyoruz Hem Malatya’mızın inşaat sürecinde şuanda Kentimizde Rezerv alan ve imarla ilgili çalışmalar hakkında istişare toplantısını gerçekleştiğini ifade eden. Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir Malatya’mız için umut verici bilgileri almak ve daha sonra vatandaşlarımızla paylaşmak için buradayız. 6 Şubat Depreminde hemen sonra saha’da aktif olarak çalışan Müdürümüz Cengiz Başer teşekkür ediyorum. Kentimizde hızlı bir şekilde çalışmalar olduğunu görüyoruz, Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum görev geldiği andan itibaren çalışmalar hız kazandı. Malatya’mızda hızlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Malatya Valimiz Seddar Yavuz göreve başlamasından sonra Çalışmalar hız kazandı. ve uyum içinde çalışıyorlar. Rezerv alanlar ilgili vatandaşlarımız devletimize valimize güvensinler yıkım sürecine katkıda bulunsunlar mahkeme süreçleriyle sürece taş koymasınlar bu şekilde şehirimiz yeniden ayağa kalkar.Kentimizi için yerinde değişim olmadığı sürece, Malatya’nın ayağa kalmayacağını yerinde dönüşüm hızlanmadığı zaman kentimizin eski gücüne kavuşmayacağını bu anlamda yerinde dönüşüm projelerinin hızlanması gerekiyor dedi.
"Deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için verilen desteklerin yetersiz olduğunu ifade eden Başkan Karademir İnşaat maliyetlerinin artması nedeniyle, bir milyon beşyüzbin TL'lik destekle evler inşa edilemiyor. Ez az iki buçuk milyon TL destek verilmesini buradan bir kez daha talep ediyoruz. Malatya’mızın eski gücünü dönmesi için hep birlikte çalışacağız, Deprem izlerini inşallah Malatya’mızda sileceğiz şeklinde konuştu.
MAGİNDER Başkan Karademir ‘den Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer ‘e plaket verildi.
- 18:25 Malatya Yeşilyurtspor Kilis Deplasmanından Puan Çıkaramadı
- 18:25 Battalgazi’de İş Yeri Ve Konutlar İçin Kura Çekimi Yapılacak
- 18:25 Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü Malatya’daki Projeleri Sahada İnceledi
- 18:25 Direksiyon Başında Rahatsızlanan Sürücü Kaldırıma Çarptı
- 18:25 Bakan Yerlikaya: Aralarında Malatya’nın da olduğu 28 ilde FETÖ’ye darbe, 76 şüpheli yakaland
- 18:25 Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül’den Seçim Açıklaması
- 18:25 IPARD III’te LEADER Yaklaşımına 2,2 Milyar TL’lik Hibe Desteği
- 18:25 Silahlı saldırı sonrası karakol önünde kan aktı: 2 kişi bıçaklandı
- 18:25 Başkan Taşkın’dan Üç Aylar Mesajı
- 18:25 “İyilik Elçisi” Projesi Gençlere Yardımlaşma Ve Tarih Bilinci Aşılıyor
- 19:32 Vali Seddar Yavuz Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü Mesajı
- 19:27 Başkan Mehmet Zafer’den Üç Aylar Mesajı
- 19:25 Doğanşehir’de Pat Pat Kazası: 3 Yaralı
- 19:25 Battalgazi’de Toki Şantiyesinde Feci İş Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti
- 19:21 Ofis Kapıları Evcil Hayvanlara Açılıyor, İş Dünyası Dönüşüyor
- 19:18 Odak Yangın Sonrası Değil, Yangın Öncesi
- 17:37 Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın’dan Üç Aylar Mesajı
- 17:09 Ayaz Ailesinin Mutlu Günü Malatya’da Geniş Katılımla Kutlandı
- 16:50 Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan’dan Üç Aylar Mesajı
- 16:33 Kale’de Kadınların Güçlenmesine Yönelik Etkinlik Yoğun İlgi Gördü
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!