
Kuzey Çevreyolu, Kuzey Kuşak Yolu, Dilek Yolu ve Şehir Mezarlığı Kavşağını şehir merkezine bağlayan yolda çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi.
Şehrin ulaşım ağını gerçekleştirdiği yol çalışmaları ile güçlendiren Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Çevreyolu, Kuzey Kuşak Yolu, Dilek Yolu ve Şehir Mezarlığı Kavşağını şehir merkezine bağlayan yolda çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi.
Asfalt serim çalışmalarının yapıldığı Yaka Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, toplamda 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeritli dizayn edilen yolun genişliği 30 metreden oluşuyor.
“Büyükşehir Belediyesi Olarak Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz”
Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin ulaşım ağını daha konforlu hale getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Er, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından çalışmaları sürdürülen yolumuz bağlantı anlamında çok önemli bir yol. Sağ olsun çalışma arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeksizin yolumuzun tamamlanması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah hızlı bir şekilde yolumuzu bitirerek, en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha güvenli ve daha konforlu bir ulaşım imkânı sunmak adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Dilek Yolu’muzu Şehir Mezarlığı Kavşağı’na bağlayan yolda asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kuzey Kuşak Yolu'muz ve Kuzey Çevre Yolu'nu şehir merkezimize bağlayan yolumuz, 30 metre genişliğinde olup 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeridiyle inşallah hizmet vermeye başlayacak. Bu yolumuz aynı zamanda, Dünya Kayısı Ticaret Merkezimizin ve Buğday Pazarı'mızın ulaşımını da kolaylaştıracak. Bu da beraberinde vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak ve şehrimizin ekonomik canlılığına da katkı sunacaktır” dedi.
- 18:25 Battalgazi’de Kar Mesaisi: Başkan Taşkın Ekiplerle Birlikte Sahada
- 18:25 Doğanşehir’de Kar Mesaisi: Başkan Bayram Talimatı Verdi, Ekipler Sahaya İndi
- 18:25 Şoförler ve Otomobilciler Esnafından Arif Ede’ye Tam Destek
- 18:25 Yoğun Kar Yağışı Uyarısı: Karayolları 24 Saat Sahada Olacak
- 18:25 Malatya’da Kar Alarmı: Saat Saat Kar Yağışı, Don Ve Fırtına Geliyor
- 18:25 Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Er,
- 18:25 Vali Seddar Yavuz’un Yeni Yıl Mesajı
- 18:25 Büyük Birlik Partisi BBP Terörle Mücadelede Taviz İstemiyor
- 18:25 Malatya’da Dolandırıcılığa Karşı Vatandaşlara Bilgilendirme Çalışması
- 18:25 Kuzey Çevre Yolu İçin Açılış Tarihi Verildi: Tamamı Yazın Hizmete Giriyor
- 15:13 Ali Özgül’den Yalova’daki Terör Saldırısına Kınama Mesajı
- 15:02 CHP’li Yıldız’dan 2025 Değerlendirmesi: “Malatya Algıyla Değil Hizmetle Yönetilir”
- 13:52 Maski’den Doğanşehir’e 279.7 Milyon Tl’lik Altyapı Yatırımı
- 13:42 Malatya Küçük Sanayi Sitesi Kurasında İki Esnaf Açıkta Kaldı: “İş Yerimiz Yok, Nereye Gideceğimizi Bilmiyoruz”
- 13:07 Doğan Dönmez’den Şehit Polisler İçin Anma ve Taziye Mesajı
- 12:59 Buzlanma kırık vakalarını artırdı: Uzmandan vatandaşlara kritik uyarılar
- 12:58 Gök: Terörle Mücadele Kararlılıkla Sürecek
- 12:57 Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: 75 Bin 376 Sentetik Ecza Ele Geçirildi
- 12:55 Sadıkoğlu: “Üyelerimizin ve Malatya’nın sesi olmaya devam edeceğiz”
- 12:54 Yeşilyurt’ta Zabıta, Yılbaşı Öncesi Denetimleri Artırdı
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!