
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bilal Yıldırım, bir öğretmene yönelik uygulanan şiddette tepki gösterdi ve sorumluların cezalandırılmasını istedi.
Malatya’da özel bir eğitim kurumunda bir kadın öğretmene yönelik şiddet iddiası kamuoyunda büyük tepki çekerken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bilal Yıldırım konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Yıldırım, bir kamu yöneticisinin adının karıştığı iddia edilen olayın kabul edilemez olduğunu belirterek sorumluların hukuk önünde hesap vermesi gerektiğini söyledi.
Yıldırım açıklamasında, bir kamu görevlisinin, özellikle de bir kurumun genel müdürünün eşiyle birlikte bir kadın öğretmene şiddet uygulamasının ne insanlığa ne de kamu ahlakına sığmayacağını ifade etti. Devlet makamlarının güç gösterisi yapılacak yerler olmadığını vurgulayan Yıldırım, bürokratlığın kibir, zorbalık ve dokunulmazlık anlamına gelmediğini dile getirdi.
Söz konusu olayın uzun süredir eleştirilen bürokratik anlayışın geldiği noktayı gözler önüne serdiğini savunan Yıldırım, önemli bir kurum olan Esenlik yönetimine yönelik de eleştirilerde bulundu. Yıldırım, “Bu kibir ve zorbalık anlayışıyla bugüne kadar kaç kişinin mağdur edildiği sorusu akıllara gelmektedir” ifadelerini kullandı.
Bir zamanlar Malatya’da vatandaşların güvenle alışveriş yaptığı bir marka olarak öne çıkan Esenlik’in bugün eski itibarından uzaklaştığını öne süren Yıldırım, kurumların tevazu ve adalet yerine baskıcı bir anlayışla yönetilmesi halinde bu tür sonuçların kaçınılmaz olacağını belirtti.
Bir öğretmene yönelik şiddetin yalnızca bir kadına değil, eğitime ve toplumsal vicdana yönelik bir saldırı olduğunu kaydeden Yıldırım, olayın üzerinin örtülmemesi gerektiğini ifade etti. Yıldırım, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirterek, “Hiç kimse makamına ya da arkasındaki siyasi desteğe güvenerek şiddet uygulama cüreti gösteremez. Adalet mutlaka tecelli etmelidir” dedi.
- 18:25 Başkan Karademir: Esnafımız Bayrama Buruk Giriyor
- 18:25 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
- 18:25 Sarıtaç’tan Ramazan Bayramı Mesajı: Birlik Ve Dayanışma Vurgusu
- 18:25 Malatyalı Hakem Sultanlar Ligi Yolunda Görev Alacak
- 18:25 Doğanşehir Erkenek’te Heyelan Yolu Kapattı
- 18:25 Başkan Er: Malatya Güçlü Şekilde Ayağa Kalkıyor
- 18:25 Başkan Geçit Yeşilyurt, Bayrama Hazır!
- 18:25 5 Üniversiteye Yeni Rektör Atandı
- 18:25 Zehir Tacirlerine Darbe: On Binlerce Hap Ve Silah Ele Geçirildi
- 18:25 Çanakkale Ruhu Unutulmadı: Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan’dan Anlamlı Mesaj
- 19:21 Pütürge Beyleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Ramazan Bayrami Karşılama Etkinliği Kernek Meydanında Düzenledi.
- 15:33 Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları Sona ERDİ
- 15:32 Başkan Geçit, Belediye Meclis Üyeleriyle ‘Vefa’ İftarında Buluştu
- 15:30 Başkan Sadıkoğlu’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
- 15:26 UDH Genel Başkanı Zafer'in 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi mesajı
- 15:22 Battalgazide Bayram Öncesi Cami ve Mezarlıklar Temizleniyor
- 15:20 MESOB Başkanı Şevket Keskin: "Çanakkale Ruhu Geleceğimizin En Büyük Teminatıdır"
- 21:33 AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’den Dönmez Prodüksiyon’a Bayram Öncesi Ziyaret
- 21:03 Prof. Dr. Ümit Özdağ Malatya’da teşkilatla iftarda buluştu: “Adalet herkes için eşit uygulanmalı
- 20:48 Gözde Hastanesi’nde Tıp Bayramı Ve Ramazan Buluşması
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!