
Battalgazi Belediyesi ekipleri, ilçenin farklı noktalarında yol bakım, temizlik, denetim ve park düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri, Temizlik İşleri, Zabıta ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha düzenli ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak için yoğun mesai harcıyor.
Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde altyapı, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Paşa Köşkü Mahallesi’nde asfalt yama çalışması gerçekleştirirken, Zabıta ekipleri ÇöşnükMahallesi’nde market denetimlerini sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Nuriye Mahallesi’nde yıkım sonrası temizlik çalışması ve Sıptırız Mezarlığı’nda bakım ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Öte yandan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kırkgöz Sahil Park’ta çim biçme ve ağaç budama çalışmalarıyla park alanını daha düzenli hale getirdi. Belediye ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir çevrede yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Paşa Köşkü’nde Asfalt Yama Çalışması
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yol bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Paşa Köşkü Mahallesi’nde deforme olan yollar asfalt yama çalışmasıyla yenilenerek sürücülerin ve yayaların güvenliği sağlanıyor.
Mezarlık ve Yıkım Sonrası Temizlik Çalışmaları
Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Sıptırız Mezarlığı’nda gerçekleştirilen bakım ve temizlik çalışmalarıyla mezarlık alanı düzenlenerek vatandaşların daha temiz bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirmeleri sağlandı.
Öte yandan, Nuriye Mahallesi’nde yıkımı tamamlanan bir binanın bulunduğu alanda da temizlik çalışması yapıldı. Ekipler, yıkım sonrası oluşan molozları kaldırarak çevre düzenlemesini tamamladı ve görüntü kirliliğini giderdi. Battalgazi Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında benzer çalışmalarına devam ediyor.
Çöşnük Mahallesi’nde Market Denetimi
Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde denetimlerini sürdürüyor. ÇöşnükMahallesi'nde gerçekleştirilen denetimlerde hijyen, fiyat etiketi ve son kullanma tarihleri kontrol edilerek vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapmaları için gerekli uyarılar yapıldı.
Kırkgöz Sahil Park’ta Budama ve Çim Bakımı
Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanların bakımını sürdürüyor. KırkgözSahil Park’ta gerçekleştirilen çim biçme ve ağaç budama çalışmalarıyla parkın daha düzenli ve sağlıklı bir görünüme kavuşması sağlandı.
- 18:25 CHP İlçe Teşkilatları 10 Kasım’da Okul Önlerinde Ata’yı Andı
- 18:25 Ayten ve Kasapa’dan Örnek Dayanışma: Depremzedelere Mont ve Çiğköfte İkramı
- 18:25 Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan’dan 10 Kasım Mesajı
- 18:25 Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül’den 10 Kasım Mesajı
- 18:25 ArtHan Galeri / Kurşunlu Han – Karaköy
- 18:25 Malatya’da Sosyal Konut Başvurularında Yoğun İlgi
- 18:25 Fethi Gemuhluoğlu Arapgir’de Özel Programla Anıldı
- 18:25 Darende İlçesinde Atatürk’ü Anma Töreni Düzenlendi
- 18:25 Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 87. Yılında Malatya’da Anıldı
- 18:25 Tüfenkci: “Saray Mahallesi, Malatya’nın Yeni Vitrin Bölgesi Olacak”
- 12:28 Arapgir’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı
- 12:27 Yeşilyurtspor, Evinde Hacettepe’ye 3-2 Mağlup Oldu
- 12:25 Yüzyılın Konut Projesi Başlıyor: Malatya’ya 9 Bin 609 Sosyal Konut Yapılacak
- 12:25 MOTAŞ, Bahçebaşı TOKİ ve Orduzu’ya Yeni Hat Hizmeti Başlatıyor
- 12:23 Golsüz Beraberlik: Yeni Malatyaspor Puanını -40 Yaptı
- 12:22 Jandarma Ülke Genelinde 152 Kaçak Şahsı Yakaladı
- 12:20 Başkan Sami Er’den 10 Kasım Mesajı
- 12:19 Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Çarşamba Günü Yapılacak
- 12:18 Başkan Sami Er’in Başlattığı Gazze’ye Yardım Kampanyası Tamamlandı
- 12:16 Sadıkoğlu: “Atatürk, kalbimizde şükran ve minnetle yaşamaktadır”
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!