
İkizce TOKİ Konutlarındaki temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Deprem sonrası oluşan yaraları sarmak, vatandaşlarımızın yeni yaşam alanlarında güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürdürebilmelerini sağlamak bizim en temel sorumluluklarımızdan biridir.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İkizce TOKİ konutlarında ortak kullanım alanları, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanlarında kapsamlı temizlik ve hijyen çalışmaları yürütülüyor. Çöp toplama, yıkama, dezenfeksiyon ve moloz temizliği gibi işlemler titizlikle gerçekleştirilirken, çevre sağlığını tehdit edebilecek unsurlar da hızla ortadan kaldırılıyor.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, deprem sonrası vatandaşların güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmesi amacıyla TOKİ tarafından inşa edilen İkizce Konutlarında sürdürülen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.
İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, deprem konutlarında yaşamın her geçen gün daha düzenli ve sağlıklı hale gelmesi için tüm imkânların seferber edildiğini belirterek, “Deprem sonrası hemşehrilerimizin yeni yuvalarında huzurla yaşamalarını önemsiyoruz. Temizlik ve çevre düzeni, sağlıklı bir yaşamın temel unsurlarındandır. Bu kapsamda ekiplerimiz, deprem konutlarında düzenli ve planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın taleplerini anında değerlendirerek, gerekli müdahaleleri hızlıca yapıyoruz.” dedi.
Vatandaşların yeni yaşam alanlarında güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürdürebilmeleri için üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Geçit, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz; ilçemizin her noktasında olduğu gibi İkizce TOKİ Konutlarının ortak kullanım alanlarından çevre düzenlemesine, çocuk oyun alanlarından yeşil alanlara kadar her noktada kapsamlı bir temizlik çalışmaları yürütüyor. Amacımız, sadece bugünü değil, yarınları da düşünerek kalıcı ve sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturmaktır. Bizler, “insanı merkeze alan belediyecilik” anlayışıyla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen her talebi önemsiyor, sahada tespit ettiğimiz eksiklikleri hızlıca gideriyoruz. Deprem konutlarımızda yaşam kalitesini artırmak adına tüm birimlerimizle koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, gece gündüz demeden emek veren tüm temizlik personelimize yürekten teşekkür ediyorum. Onların gayreti, şehrimizin daha temiz, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir olmasına büyük katkı sunmaktadır. Deprem konutlarımızda yaşayan tüm hemşehrilerimden de çevre temizliği konusunda duyarlılık bekliyor, birlikte daha güzel bir yaşam alanı inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Başkan Geçit, temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini vurgulayarak, çevre bilincinin artırılması noktasında vatandaşlardan da duyarlılık beklediklerini ifade etti. Ekiplerin özverili çalışmalarına teşekkür eden Başkan Geçit, deprem konutlarında yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin artarak süreceğini sözlerine ekledi.
Deprem konutlarında ikamet eden vatandaşlar ise yapılan temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sundular.
İnceleme ziyaretine katılan İkizce Mahalle Muhtarı Mehmet Tanrıverdi, Seyituşağı Mahalle Muhtarı Hasan Doğan ve Görgü (Cafana) Mahalle Muhtarı Ayhan Yıldız ise, İkizce bölgesindeki kapsamlı temizlik hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunarken, “Belediye Başkanımız ve ekipleri hizmetleriyle gönüllerde taht kurmuştur, emekleri ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.
- 18:25 Katar’da Askeri Helikopter Kazası: 3 Türk Vatandaşı Şehit Oldu
- 18:25 Erkenek Tünelinde Kaza: 1 Yaralı
- 18:25 MAGİNDER’den Ramazan Boyunca Kapsamlı Sosyal Destek Hamlesi
- 18:25 Malatya’da Bayramın Üçüncü Gününde Yağış Etkisini Sürdürüyor
- 18:25 Malatya’da Motosikletle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı
- 18:25 Ağbaba’dan Mal Varlığı Çağrısı: “Hodri Meydan, Herkes Açıklasın”
- 18:25 Peaky Blinders’ın klasik otomobilleri Rahmi M. Koç Müzesi’nde
- 18:25 Truck1, Konya Agriculture 2026 için Medya Partnerliğini Duyurdu
- 18:25 Başkan Geçit, Belediye Personelleriyle Bayramlaştı
- 18:25 Türkiye’de Her 3 Damla Sudan 1’i Yaşam Alanlarına Ulaşmadan Kayboluyor
- 15:29 Battalgazi’de Cadde Ve Sokaklarda Temizlik Çalışması
- 18:10 29 İlde DEAŞ Operasyonu: 139 Şüpheli Yakalandı
- 18:06 36 İlacın Geri Ödeme Kapsamına Alınması Sağlıkta Erişimi Güçlendirecek
- 18:05 Burhan Kılıç: “Nevruz Bayramı Birlik ve Kardeşliğin Sembolüdür”
- 15:13 Başkan Karademir: Esnafımız Bayrama Buruk Giriyor
- 15:05 Vefa Derneği Genel Başkanı Abdullah Şahin’den Nevruz Bayramı Mesajı
- 14:57 Ağbaba’dan Ramazan Bayramı Mesajı:
- 14:52 MİSK'ten Nevruz Mesajı: 'Birlik ve Beraberliğin Sembolü'
- 14:46 Babacan’dan çarşı merkezi için teslim takvimi açıklaması
- 14:39 Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan’dan Nevruz Mesajı
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!