
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, seçim gezilerine Arguvan ilçesi ile devam etti. Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren ve partililer tarafından ilçenin girişinde büyük kalabalıkla karşılanan Ağbaba daha sonra ilçe merkezinde düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
Ağbaba’ya Arguvan ziyaretinde CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri Ali Balta, Esin Temel, İl Başkanı Barış Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın eşlik etti.
“PROJELERİMİZE EN BÜYÜK DESTEĞİ AĞBABA VERECEK”
Ağbaba’nın 12 yıldır Arguvan’a destek olduğunu ve bu desteklerin şahsa değil Arguvan’a yapıldığını vurgulayan CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren,
“Arguvanlılar şimdiye kadar kin ve nefretle beslenmedi, bu zihniyete geçit vermedi. Bundan sonrada vermeyecek. Biz partimize ve memleketimize yakışanı yapacağız, sevgiden, saygıdan, birlik ve beraberlikten asla vazgeçmeyeceğiz.
Bu toprakları ben değil biz yöneteceğiz,
Bu topraklara fitne tohumları değil mutluluk ekeceğiz.
Ben Veli beye tüm Arguvanlılar adına teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar Arguvan’dan bir an olsun elini çekmedi.
Festival dendi, en iyisini yaptı. Kültür merkezi dendi, en güzeli yapıldı. Cem evlerine yardım dendi, bir an bile düşünmedi.
Bizimde yapacağımız birçok projemizde Veli Ağbaba’nın desteğini alacağımızı bilmenizi isterim” dedi.
Arguvan’ın her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıktığını söyleyen Ağbaba, Arguvan’da dostluğun ve sevginin kazanacağını belirtti.
Halk buluşmasında önemli açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba ise, “12 yıldır Arguvan’ın ne ihtiyacı varsa, ne istediyse ben hep gerekeni yaptım. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum zaman da bu destekler fazlasıyla devam edecek. 5 yıl içinde Arguvan’da işsizliği, yoksulluğu çözeceğim. İşe alımlarda ihtiyacı olana, evine hiç maaş girmeyene öncelik vereceğim. Birileri benim yaptıklarımı hiçe sayabilir, beni bu meydanda yuhlatabilir. Benim umurumda değil. Yuhlattığı kişi ilin milletvekili, Arguvan’ın en büyük destekçisi. Siz sakın ama sakın kimseye kin duymayın, nefret beslemeyin. Buna da fırsat vermeyin. Burada sevgiyi, kardeşliği, dostluğu, iyiliği inşa edeceğiz. Malatya’nın, Arguvan’ın her köşesinde Allah Veli Ağbaba’dan razı olsun’ diyen insanlar var. Bu bana yeter. Arguvan’ı kalkındırmazsam, ayağa kaldırmazsam, işsizliği çözmezsem gelin yakamdan tutun.”
İfadelerini kullandı.
- 18:25 Çin Komünist Partisi’nden Vatan Partisi’ne Ziyaret
- 18:25 Malatyalıların deyimiyle "sahapsız" bir Malatya var
- 18:25 AK Partili Ölmeztoprak: “ Doğalgazın ulaşmadığı yerleşim birimi kalmayacak
- 18:25 Başkan Geçit, “Yeşilyurt’un Tarihi Tescilli Yapılarını Yeniden Ayağa Kaldıracağız”
- 18:25 Ölmeztoprak, dört ilçenin sulama suyu altyapısı için 700 milyon TL’lik çalışma yapılacağını belirtti.
- 18:25 “BETON KALDIRIMLAR SOKAK HAYVANLARININ YAŞAM ALANI DEĞİLDİR.”
- 18:25 “ÖZGÜR ÖZEL, AKP İLE DİNİ NİKAHI KIYMIŞ.
- 18:25 MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök’ün Engelliler Haftası Mesajı
- 18:25 CHP İl Başkanı Barış Yıldız:
- 18:25 YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI PROF.DR.İLHAN GEÇİT’TEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI;
- 14:33 Genç ve Sağlıklı Bir Cilt İçin Altın İğne Tedavisi
- 14:31 Bir Adım Sağlık’tan Meme Kanseri Farkındalık Ayı Çağrısı
- 14:00 Doğurganlığı Artırmanın Formülü: Ebeveyn İzni ve Çocuk Bakımı
- 13:55 Başkan Er: “Muhtarlar Devletin
- 13:47 Hacıalioğlu’nun TÜRSAB Hamlesi Sonuç Verdi
- 15:23 Hollanda İHH ve Adil Paylaşım Derneği’nden Malatya’da 150 Yetim Çocuğa Giyim Desteği
- 15:02 Zafer Partisi’nden Anlamlı Destek: Mehmet Ercan’dan ihtiyaç sahibine Akülü Sandalye
- 14:58 Malatya’da Başlatılan “365 Gün Aile” Projesiyle Türkiye’de İlk Kez Aile Mentorluğu Modeli Uygulanacak
- 14:56 Malatya Kayısısı Üzerinden Polemik Şehirlere Zarar Veriyor
- 14:54 MEAH'da Canlı Proktoloji Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!