
28 Şubat’ı Unutmadık, Unutturmayacağız
28 Şubat, aziz milletimizin hafızasında demokrasimize ve milli iradeye yönelmiş antidemokratik bir müdahale olarak yerini almıştır. 28 Şubat 1997 süreci; seçilmiş hükümete karşı vesayet odaklarının devreye girdiği, inanç özgürlüğünün kısıtlandığı, eğitim ve çalışma hayatında binlerce insanın mağdur edildiği karanlık bir dönemin adıdır.
Bu süreçte hedef alınan isimlerin başında, 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan gelmektedir. Hayatı boyunca “önce ahlak ve maneviyat” şiarıyla hareket eden Erbakan Hocamız, milletimizin inanç değerlerini koruma, adil bir ekonomik düzen kurma ve bağımsız bir Türkiye inşa etme mücadelesi vermiştir.
Saadet Partisi olarak bizler, Erbakan Hocamızın ortaya koyduğu Milli Görüş vizyonunu; adalet, üretim, kalkınma ve güçlü Türkiye idealleri doğrultusunda sürdürmeye kararlıyız. 28 Şubat süreci, sadece bir siyasi müdahale değil; aynı zamanda toplum mühendisliğinin, ayrımcılığın ve hak ihlallerinin yaşandığı bir dönemdir. Başörtüsü yasakları, katsayı adaletsizliği ve fişlemeler; milletimizin vicdanında derin yaralar açmıştır.
Ancak unutulmamalıdır ki; millet iradesi üzerinde hiçbir güç kalıcı değildir. Tarih göstermiştir ki, demokrasi dışı müdahaleler er ya da geç milletin azmi ve kararlılığı karşısında kaybetmeye mahkûmdur. Bugün bizlere düşen görev; geçmişin acılarından ders çıkararak demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü ve temel hak ve özgürlükleri tavizsiz şekilde savunmaktır.
Bu vesileyle başta Erbakan Hocamız olmak üzere 28 Şubat’ın mağdurlarını rahmet ve minnetle anıyor; bir daha benzer süreçlerin yaşanmaması için kararlılığımızı ifade ediyoruz. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı vefatının sene-i devriyesinde rahmetle anarken; “Yaşanabilir Bir Türkiye”, “Yeniden Büyük Türkiye” ve “Adil Bir Dünya” ideallerini gerçekleştirmek için azimle çalışmaya devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.
Av.Hamza PAŞAHAN
Saadet Partisi Malatya İl Başkanı
- 18:25 MÜSİAD Malatya’da Geleneksel Bayramlaşma Programı Gerçekleşti
- 18:25 Otomobil Takla Attı: 4’ü Çocuk 6 Kişi Yaralı
- 18:25 Malatya’da Keklik Popülasyonu İçin Saha Çalışması Yapıldı
- 18:25 Sanayi Sitesinde Nefes Kesen Kovalamaca Çatıda Sona Erdi
- 18:25 Battalgazi Belediyesi’nden Çocuklarla Bayram Ziyareti
- 18:25 Malatya’da Bayramlaşma Programında Birlik Ve Dayanışma Mesajı
- 18:25 Doğanşehir’de Bayram Yolunda Kaza Ucuz Atlatıldı
- 18:25 MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök’ten 21 Mart Nevruz Mesajı
- 18:25 Malatya’da Bayram Namazında Yoğun Katılım Sağlandı
- 18:25 Vali Seddar Yavuz’un Şehit Aileleri Ziyareti
- 17:52 Başkan Özcan’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
- 17:50 Ramazan Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınlayan Başkan Er;
- 17:39 Başkan Taşkın’dan Ramazan Bayramı Mesajı
- 16:41 İl Başkanı Bakan’dan Ramazan Bayramı Mesajı
- 16:38 Başkan Kılıç, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz
- 16:37 MESOB Başkanı Keskin, “Asıl bayramı çarşılarımız dolup taştığında yaşayacağız”
- 16:35 Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
- 16:34 Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan’dan Ramazan Bayramı Mesajı
- 16:32 Başkan Karademir: Esnafımız Bayrama Buruk Giriyor
- 16:15 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!