
Başkan Gürkan ‘Esenlik Malatya’nın Markası’
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti.
Başkan Gürkan markette alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek açılışı yapılan Malatya City AVM’nin ve Esenlik Marketin Malatya halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
GÜRKAN: GÜZEL BİR ÇALIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLENMİŞ
Malatya’da Esenlik Şirketine büyük bir güven duygusunun hakim olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan inceleme gezisi sırasında yaptığı açıklamada, “Yimpaş diye tabir ettiğimiz Malatya City AVM içerisinde Esenlik Şirketimiz tarafından açılışı yapılan Esenlik Markette alışveriş yapan hemşehrilerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz sohbetlerde hemşehrilerimiz alışverişlerinde fiyatlar, kalite ve güvenilirlik anlamında Esenlik Marketlerin uygun olduğunu ifade ettiler. Esenlik Malatya’nın markasıdır. Malatya’da esenliğe büyük bir güven duygusu hakim. Esenlik hem fiyat istikrarı anlamında hem piyasa fiyatlarının regüle edilmesi anlamında hem kaliteli ürünün vatandaşla buluşturulması anlamında güzel çalışma örneği sergilenmiş” dedi.
GÜRKAN: ATIL VAZİYETTEKİ BİNA MALATYA EKONOMİSİNE KAZANDIRILDI
Başkan Gürkan konuşmasının devamında ise, “Bu iş merkezinin Malatya’ya kazandırılması noktasında göstermiş olduğumuz çabaların sonucunu bugün burada görmekten Büyükşehir Belediyesi adına Büyükşehir Belediye Başkanı olarak büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendi kaderine terk edilmiş bir durumdan alınıp yeni işyerlerinin oluşturulması anlamında vatandaşlarımızın alışveriş yapıp ihtiyaçlarını giderecekleri mekanın ayağa kaldırılmasında emeği bulunan Ahmet Tekinalp beye teşekkür ediyorum. Malatya’nın doğusundaki bu alışveriş merkezinin ayağa kaldırılması noktasında büyük fedakârlıklar gösterdiler. Güzel bir alışveriş merkezi oldu. Malatyalı hemşehrilerimiz buraya gelerek güzel vakit geçireceklerdir. YİMPAŞ binasının Belediyemize devrini gerçekleştiren başta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza ve müstehcil olarak burayı alan Ahmet beye de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
- 18:25 Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Genel Sekreteri Yiğit Girgin:
- 18:25 Sadıkoğlu: “Nefes kredisinde limit artırılmalı, faiz oranı düşürülmeli”
- 18:25 TCL Taze Hava Teknolojisine Sahip Klimalarıyla Dünyada 1 Numara
- 18:25 CHP Genel Başkanı Özel Malatya’ya geliyor
- 18:25 Babacan: “Turgut Özal Tıp Merkezi’nin ihtiyaçlarını tek tek değerlendirdik”
- 18:25 Yeşilyurt Belediyesi’nden Temizlik Atağı!
- 18:25 Kamuoyuna Duyuru Kıymetli hemşehrilerimiz;
- 18:25 Başkan Er, Hayvanat Bahçesinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi
- 18:25 Çamurlu TOKİ Şantiyesindeki Konteynerde Yangın Paniği
- 18:25 Narkotik Suçlarla Mücadeleye Devam Ediliyor
- 15:01 Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Operasyonu
- 14:55 Genç Maginder’de Bayrak Değişimi Yaşandı
- 14:51 15 Ülkeden Misafirler Malatya’da
- 14:45 Katılım Emeklilik DigiZoo’da TEGV’li çocuklar dijital keşfe çıktı
- 14:44 Irmak Karpuz, İlk Teklisi 'O An' İle Yaza Damga Vuracak
- 14:43 Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Ulaşımı Kolaylaştırıyor
- 14:42 SurgiBox, Türkiye'de Ondatec Medical ile Kurduğu Stratejik Ortaklıkla Avrupa Pazarındaki Varlığını Güçlendirdi
- 14:39 Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkan Sami Er;
- 18:19 TCL’nin Taze Hava Teknolojisine Sahip FreshIN 3.0 Klimaları Satışa Çıktı
- 14:48 İl Başkanı Bakan: “Sokağa çıkma tehditleri, erken seçim çağrıları tamamen ucuz ve hayal ürünü siyaset oyunlarıdır”
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!