Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
SON DAKİKA
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir

Büyükşehire Büyük Umutlarla Gelenler Bir Arızayı Bile Yapamıyorlar…

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya’da bir ile imza attı…Pazar günü Gazetecilerle CHP’li başkanlar depremde en ağır hasarı alan Doğanşehir Polat Beypnarı’nda bir araya geldi.
Büyükşehire Büyük Umutlarla Gelenler Bir Arızayı Bile Yapamıyorlar…

Büyükşehire Büyük Umutlarla Gelenler Bir Arızayı Bile Yapamıyorlar…

Malatya’da görev yapan gazetecilerle CHP İl Başkanı Barış Yıldız, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ve Parti yöneticileriyle buluştu.

Gayet güzel bir ortamda geçen

buluşma da CHP il başkanı Barış Yıldız ve Belediye Başkanları birer selamlama konuşması da yaptılar.

DOĞANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BAYRAM “ZOR GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLDUNUZ…”

“Asrın felaketi 6 Şubat Depremi en ağır Doğanşehir yaşadı. Zor günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim. Hoş geldiniz sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyorum.”

YAZIHAN BELEDİYE BAŞKANI ABDULVAHAP GÖÇER “ANLAMI BİR BULUŞMA…”

“Bugün gazetecilerimizle anlamlı bir buluşmayı Doğanşehir ilçemizde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Doğanşehir ilçemiz depremde büyük yara aldı, Mehmet Başkanımızla bu yaralar kısa sürede sarılacak…”

HEKİMHAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ŞERİF YILDIRIM “BASIN MENSUPLARIMIZLA HER ZAMAN İÇ İÇEYİZ…”

“Basın mensuplarımız depremde  Malatya’mızın gözü kulağı oldu.

Basın mensuplarımız ile her zaman iç içeyiz. Her daim bir arada olacağız.”

ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN “GAZETECİLERİMİZİN HAKLARI ÖDENMEZ…”

“Basın mensuplarımızla ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bende meslekten gelen birisiyim. Gazetecilerimizin hakları ödenemeyeceğini ifade ediyorum. İyi ki varsınız…”

ARAPGİR BELEDİYE BAŞKANI HALUK CÖMERTOĞLU “BÜYÜKŞEHİRE BÜYÜK UMUTLARLA GELENLER BİR ARIZAYI BİLE YAPAMIYORLAR…”

“Sevgili gazetecilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Hoş geldiniz. İyi ki varsınız. Sevgili arkadaşlar. Deprem bazıları için fırsat oldu, iktidar bundan nemalandı. Daha yıkım bile tamamlanmadı.

Büyük umutlarla büyükşehre gelenler bir arızayı bile yapamıyorlar. Bizlerin Malatya’nın derdiyle uğraşmak görevimiz. Depremden sonra zor bir hayat var. Basın ilini terk etmedi ve haber yaptılar. İnsanlara bir şey söylemenin elçiliğini yaptılar. Bizde gayret gösterdik.  Malatya depremle çukura yuvarlandı. 1,5 yıl geçti ama aynı şeyleri konuşuyoruz. Demografik yapı ve kültürel yapı değişti. İktidar “Kısa sürede yaparız” dediler ama kimsenin evine göçemediğini görüyoruz. Hal böyle olunca Malatya göç vermeye başladı.

Deprem bazıları için fırsat oldu, iktidar bundan nemalandı. Daha yıkım bile tamamlanmadı. Rezerv alanları garabetle, bilgi verilmeden geliştiriliyor. Büyük umutlarla büyükşehre gelenler arızayı bile yapamıyorlar. Emlak Konut, TOKİ’de olmak bir şey ifade etmiyor. Kimsenin CV’si ile uğraşmayacağız ama  Malatya’nın derdiyle uğraşmak görevimiz var.

Veli Ağbaba’nin seçim vaatlerinin arkasında duran. Bir ekibiz. Yangın büyüyor, zamlar var, yüzde 38 elektriğe zam geliyor. Biz hizmet tarafıyız. Biz milletin yanında olmaya devam edeceğiz. Tasarruf tedbiri yukarıdaki çeteye değil, çiftçiye hizmet etmek için makine alamayan bir duruma geldik. Paramızla aldığımız makinelerle iş yapacağız. CHP’li belediyelere karşı yargısız bir tıkama var. Yönetme kabiliyeti olmayanlarla  Malatya’yı daha fazla yormayın.”

CHP MALATYA İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ “MALATYA KİMSESİZ. MALATYA SAHİPSİZ…”

“Deprem ve Seçimler sonrası Büyük emek harcayan Malatya’nın sesi olan kıymetli Basın mensuplarımız ile Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ile birlikte Doğanşehir Polat’taki Beypınar tesislerinde bir araya geldik. Ev Sahibi Mehmet Bayram ve ekibine teşekkür ediyorum.

Doğanşehir depremde en çok etkilenen ilçemiz. Doğanşehir’de enkazlar hala yerde. Malatya sahipsiz ve kimsesiz. Depremin zor günlerinde basın mensupları zor şartlarda görev yaptı.

Depremde Malatya’ya sahip çıktılar ve yayınlarını kesmediler. Depremle beraber milletvekilliği ve yerel seçim yapıldı.  Malatya basını için üzücü bir durum var; beş gazete vardı, Malatya sahip çıkamadı ve ikiye düştü. Bundan utanıyoruz.

Malatya basınının CHP olarak her zaman yanında olacağız, destek vereceğiz. Konteynerde görevini yapan basına şükranlarımızı sunuyoruz.”

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8
Malatya Muhabir