Malatya Muhabir
Malatya Muhabir

Bu seçim ülkenin bekasını ilgilendiren bir seçim değil

Bu seçim ülkenin bekasını ilgilendiren bir seçim değil
Bu seçim ülkenin bekasını ilgilendiren bir seçim değil

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak ‘Ahlak yoksa yıkım vardır’ diyoruz. Ama bundan dolayı birileri çok rahatsız oluyor. Onlara diyoruzki, eğer Malatya’da son 20 yılda ahlaklı bir belediyecilik sergilenmiş olsaydı, depremlerde  bu kadar büyük bir yıkım olur muydu, yüzbinlerce Malatyalı mağdur olur muydu?” dedi.

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim çalışmalarına devam etti.

 

Vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaşan Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Üzülmeyin, umutsuzluğa teslim olmayın. Çünkü Yeniden Refah Partisi, sadece Malatya’da değil, Türkiye’nin her yerinde büyüyerek geliyor. Kendi yaptırdıkları anketlerde bile Yeniden Refah Partisi yüksele tek parti” dedi.

 

-“Bu bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, bu bir hükümet seçimi değil”

 

 

Bilal Yıldırım, “Diyorsunuz ki, ‘Seçtiğimiz belediye başkanı gelmiyor, milletvekilleri bizi unutuyor’. Siz bunlara 20 yıldır oy veriyorsunuz. Vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz; artık size hizmetin gelmesi için, sizi unutanları, bu seçimde sizde unutun. Siz onları unutunki bu seçimde bir ders çıkarsınlar. Hükümete bir sarı kart gösterin. Bu gidişattan memnun değilseniz, onlara oy vermeyin. Bu bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, bu bir hükümet seçimi değil, bu bir milletvekilliği seçimi de değil. Bu seçim ülkenin bekasını ilgilendiren bir seçim değil, size hizmet getirecek belediye başkanını, size hizmet getirecek kadroları seçeceksiniz. Bu kadroda Yeniden Refah Partisinde var. Yeşilyurt bölgesinde özellikle aranan ve istenen bir belediye başkanı profili olarak Şehir Plancısı Murat Aslan’ı aday gösterdik. Vatandaşımız Yeşilyurt bölgesinde mimar, mühendis veya şehir plancısı olan bir aday istiyordu. Yeniden Refah Partisi olarak vatandaşımızın bu talebini yerine getirdik, şimdi sıra vatandaşımızın sandıkta Yeniden Refah Partisi’ne oy vermesinde.” diye konuştu.

 

-“Biz Ahlaklı ve adil belediyecilik yönetimini hatırlatmaya devam edeceğiz”

 

Ahlaklı belediyeciliği temel esas aldıklarını belirten Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Yeniden Refah Partisi olarak ‘Ahlak yoksa yıkım vardır’ diyoruz. Ama bundan dolayı birileri çok rahatsız oluyor. Onlara diyoruzki, eğer Malatya’da son 20 yılda ahlaklı bir belediyecilik sergilenmiş olsaydı, depremlerde  bu kadar büyük bir yıkım olur muydu, yüzbinlerce Malatyalı mağdur olur muydu? Binaları kontrol ve denetlemekle yükümlü ve sorumlu olan Yeşilyurt Belediyesi’nin yaptığı daha 6 aylık binalar ağır hasar görmedi mi, Yeşilyurt Belediyesinin yaparak vatandaş sattığı binalar ağır hasarlı olduğu için yıkılmadı mı?  Vatandaşa satılacak binalar için çürük zeminde sınırsız kat izni verilirken, zenginlere yapılan villalar için en sağlam zemin seçilmedi mi? Biz Ahlaklı ve adil belediyecilik yönetimini hatırlatmaya devam edeceğiz. Çünkü ahlakın olmadığı yerde sadece binalar değil, toplumlarda çöker.  Ahlaklı belediyecilik ile sağlam Malatya’yı inşa edeceğiz, sağlam nesiller yetiştireceğiz. Şunu hatırlatıyoruz; Ahlaklı ve adil belediyeciliği ancak Milli Görüş çizgisinde olanlar yapabilir.” 

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
Malatya Muhabir
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8
Malatya Muhabir