
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ, ENGELLİ GENÇLERE DESTEK OLUYOR!
Depremzede Engellilere Akülü Araç Desteği! BBP, Hayatları Kolaylaştırıyor
Büyük Birlik Partisi (BBP), 6 Şubat depremlerinin ikinci yılı dolayısıyla Malatya'da önemli bir etkinlik düzenledi. Depremzedelere yönelik sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, engelli bireylere iki adet akülü araç hediye edildi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 6 Şubat depremlerinin ikinci yılı dolayısıyla Malatya'da önemli bir programa katıldı. Bu kapsamda, Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, akülü araç talep eden engelli gençlere BBP tarafından iki adet akülü araç hediye edildi.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut ,BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman Parti üyeleri ve Bostanbaşı mahalle Muhtarı Faik Özbay katıldı.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut'tan Açıklama!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Malatya'da düzenlenen etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.
Engellilere Destek: Bulut, "Bugün burada engelli kardeşlerimizin sorunlarını dinlemek ve onlara destek olmak için bulunuyoruz. Akülü araçlarımızı teslim ederken, onların hayatlarına dokunmanın mutluluğunu yaşıyoruz," dedi.
Sosyal Sorumluluk: BBP'nin sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğini vurgulayan Bulut, "Parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bu tür destekler, engelli bireylerin yaşam standartlarını artırmak için son derece önemlidir," ifadelerini kullandı.
Toplumsal Dayanışma: Bulut, "Engelli kardeşlerimizin yüzlerini güldürmek bizim için çok önemli. Bu tür etkinliklerle toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyoruz," şeklinde konuştu.
Uğur Bulut'un açıklamaları, BBP'nin engelli bireylere yönelik duyarlılığını ve sosyal sorumluluk projelerine olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Bu tür desteklerin, toplumda farkındalık yaratma ve dayanışmayı artırma açısından büyük bir öneme sahip olduğu vurgulandı.
Bu özel etkinlik, depremzedelerin ihtiyaçlarına duyarlılık gösterme amacı taşıyordu. BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 6 Şubat depremlerinin ikinci yılı dolayısıyla Malatya'da depremzedelerle bir araya gelmişti kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarını dinledi ve Bu günde bizler BBP olarak kardeşlerimize akülü araç hediye ediyoruz BBP Genel Başkanımızın selamlarını iletiyorum şeklinde konuştu.
Hediye Edilen Araçlar
Programda, engelli bireylerin yaşam standartlarını artırmak ve mobilite sağlamak amacıyla iki adet akülü araç teslim edildi. Bu araçlar, gençlerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve toplumsal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak için önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Mahalle Muhtarının Teşekkürü
Bostanbaşı Mahalle Muhtarı Faik Özbay da etkinlikte yer aldı ve "Genç kardeşlerimizin yüzü gülüyor. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye teşekkür ediyorum. Bu tür destekler, engelli bireylerin hayatlarını olumlu yönde etkiliyor," ifadelerini kullandı.
Toplumsal Dayanışma ve Destek
BBP, engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve toplumsal dayanışmayı artırmak amacıyla çeşitli projeler yürütmeye devam ediyor. Bu tür etkinlikler, toplumun her kesiminden bireylere ulaşmayı ve onların yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyor. Destici ve ekibi, bu çabaların devam edeceğini ve engelli bireylerin ihtiyaçlarına duyarlılığı artırmaya yönelik çalışmalar yapacaklarını belirtti. Bu etkinlik, BBP' nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında engelli bireylere yönelik desteklerinin bir örneği olarak öne çıkıyor ve toplumda farkındalık yaratma amacını taşıyor.
YORUM YAP
- 18:25 Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan’dan Şehitler İçin Taziye Mesajı
- 18:25 Kavaklıbağ’da Hak Sahiplerinden Konut Tepkisi: “Kendi Mahallemizde Ev İstiyoruz”
- 18:25 Soğuklarda cilt kuruluğuna karşı 10 tavsiye
- 18:25 Malatya’da İl Güvenlik Asayiş Ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 18:25 MEAH’da 320 Kişinin Katıldığı Canlı Cerrahi Kursu
- 18:25 Malatya’da kar sonrası buzlanma kazaları şehir genelini felç etti
- 18:25 Malatya’da Kar Ve Gizli Buzlanma Eğitimi Olumsuz Etkiledi
- 18:25 Yangın Anında Hayat Kurtaran Güç: Her An Hazır Yangın Su Depoları
- 18:25 Meşher'den Küratörlü Turlar
- 18:25 Battalgazi’de Karla Mücadele Aralıksız Sürüyor
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON DAKİKA
- 14:11 "Doktoru Anla, Şiddeti Önle" Kampanyasına Felis Ödülü
- 14:10 Yeşilyurt Belediyesi Karla Mücadelede Teyakkuzda!
- 17:43 Kanser Tedavisi Sürecinde Beslenmenin Gücüne Dikkat Çekildi
- 17:35 Ozan Güler Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi: İTEM Vurgusu Dikkat Çekti
- 17:13 2 Bin 113 Konut ve 130 Ofisin Kurası Yarın Çekiliyor
- 16:32 Pütürge’de Yılın İlk Karı: Belediye Ekipleri Sahada
- 16:31 Malatya Futbolunda Altyapı Hamlesi Meyvesini Veriyor
- 16:30 Malatya Belediyesi Ampute Spor Konya Ampute Spor’a 3-2 Mağlup Oldu
- 16:28 Malatya’da Yılbaşı Tedbirleri Kapsamında Kaçak Alkol Denetimleri Sıklaştırıldı
- 16:27 Malatya Voleybol Kulübünden Mükemmel Geri Dönüş Galibiyeti
NÖBETÇİ ECZANELER Tüm Eczaneler
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
PUAN DURUMU Detaylı Lig Bilgileri
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!