
Battalgazi Belediyesi, yoğun kar yağışının ilçede hayatı olumsuz etkilememesi için sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, ana arterlerden mahalle içlerine kadar birçok noktada yol açma, tuzlama ve temizlik çalışmalarına devam ederken, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın da gece boyunca sahadaki ekipleri ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kriz Masasında Anlık Koordinasyon
Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte Battalgazi Belediyesi bünyesinde oluşturulan Kriz Masası'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kriz merkezine gelerek ekiplerin sahadaki faaliyetlerini anlık olarak takip etti. Ekiplerden gelen güncel bilgileri değerlendiren Başkan Taşkın, çalışma planlarının hızla koordine edilmesini sağladı. Vatandaşlardan gelen taleplerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için çağrı merkezini de ziyaret eden Başkan Taşkın, gelen ihbarların sahadaki ekiplerle eş zamanlı paylaşıldığını belirtti.
"Bereket Yağıyor, Biz Yolları Açıyoruz"
Yoğun kar yağışına karşı ilçede görev yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden yolların açık tutulması için çalışıyor. Özellikle ana arterler, hastane yolları, kamu kurumları ve okul bölgeleri başta olmak üzere birçok noktada tuzlama ve küreme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belediye ekipleri, mahalle aralarındaki yolları da ulaşıma açık tutmak için çaba sarf ederken, yaya yolları ve kaldırımlarda da kar temizliği yapılıyor.
Çalışmaların koordinasyonunu sahada bizzat takip eden Başkan Taşkın, kış şartlarına karşı özverili bir şekilde çalışan belediye ekiplerine teşekkür ederek, “Bereket yağıyor, biz yolları açmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz 7/24 sahada görev yapıyor. Ana arterlerin açık tutulması kadar, vatandaşlarımızın günlük yaşamının aksamaması da bizim için önemli. Tüm ekip arkadaşlarıma gösterdikleri çaba için teşekkür ediyorum.” dedi.
Belediyeden Sürücülere Uyarı
Battalgazi Belediyesi, kış şartlarının etkisini artırdığı bu günlerde sürücüleri tedbirli olmaya çağırdı. Araçlarda kış lastiği ve zincir bulundurmanın önemine dikkat çekilirken, buzlanmaya karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.
Başkan Taşkın da sürücülere seslenerek, “Ekiplerimiz sahada, ancak vatandaşlarımızın da dikkatli olması gerekiyor. Güvenli ulaşım için kış lastiği kullanılması ve trafik kurallarına uyulması önemli. Biz yolları açık tutmak için çalışıyoruz, ancak kazaların önlenmesi için herkesin tedbirli davranması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.
- 18:25 Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan’dan Şehitler İçin Taziye Mesajı
- 18:25 Kavaklıbağ’da Hak Sahiplerinden Konut Tepkisi: “Kendi Mahallemizde Ev İstiyoruz”
- 18:25 Soğuklarda cilt kuruluğuna karşı 10 tavsiye
- 18:25 Malatya’da İl Güvenlik Asayiş Ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 18:25 MEAH’da 320 Kişinin Katıldığı Canlı Cerrahi Kursu
- 18:25 Malatya’da kar sonrası buzlanma kazaları şehir genelini felç etti
- 18:25 Malatya’da Kar Ve Gizli Buzlanma Eğitimi Olumsuz Etkiledi
- 18:25 Yangın Anında Hayat Kurtaran Güç: Her An Hazır Yangın Su Depoları
- 18:25 Meşher'den Küratörlü Turlar
- 18:25 Battalgazi’de Karla Mücadele Aralıksız Sürüyor
- 14:11 "Doktoru Anla, Şiddeti Önle" Kampanyasına Felis Ödülü
- 14:10 Yeşilyurt Belediyesi Karla Mücadelede Teyakkuzda!
- 17:43 Kanser Tedavisi Sürecinde Beslenmenin Gücüne Dikkat Çekildi
- 17:35 Ozan Güler Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi: İTEM Vurgusu Dikkat Çekti
- 17:13 2 Bin 113 Konut ve 130 Ofisin Kurası Yarın Çekiliyor
- 16:32 Pütürge’de Yılın İlk Karı: Belediye Ekipleri Sahada
- 16:31 Malatya Futbolunda Altyapı Hamlesi Meyvesini Veriyor
- 16:30 Malatya Belediyesi Ampute Spor Konya Ampute Spor’a 3-2 Mağlup Oldu
- 16:28 Malatya’da Yılbaşı Tedbirleri Kapsamında Kaçak Alkol Denetimleri Sıklaştırıldı
- 16:27 Malatya Voleybol Kulübünden Mükemmel Geri Dönüş Galibiyeti
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!