
6 Şubat depremleri sonrası rezerv alan ilan edilen ve yıkım çalışmalarının başlayacağı Kışla Caddesi'nde bulunan esnaflar iş yerlerini tahliye etmeye başlarken bu zorlu süreçte esnafları yalnız bırakmayan Battalgazi Belediyesi, lojistik destek sağlayarak iş yerlerinin boşaltılması için esnaflara nakliye araçları gönderdi.
6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında şehrin yeniden ayağa kaldırılması için yapılan çalışmalar kapsamında rezerv alan ilan edilen Kışla Caddesi’nde esnaflar iş yerlerini boşaltmaya başladı. Esnafların mağdur olmaması adına sürekli esnaflarla bir araya gelen ve esnafları dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın talimatlarıyla Belediye ekipleri taşınma işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla seferber oldu. Esnafın ürünlerini ve malzemelerini kolaylıkla taşıyabilmesi için nakliye araçları gönderildi. Gönderilen çok sayıda araçla esnaflar eşyalarını kısa süre içerisinde yeni taşındıklarını iş yerlerine götürdüler.
Başkan Taşkın: “İlçe Halkımızla Dayanışma İçerisindeyiz”
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Esnaflarımızın bu zorlu süreçte yanlarında olmak bizim önceliğimizdir. Depremin yaralarını birlikte sararken, esnaflarımıza sağladığımız desteği sürdüreceğiz. Belediyemiz her zaman olduğu gibi, şimdi de halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edecektir. Deprem sonrası yaşanan bu tür süreçler, hepimiz için oldukça zorlu ve stresli olabilir. Ancak bizler, Battalgazi Belediyesi olarak, halkımızın ve esnafımızın mağduriyetini en aza indirmek adına tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Esnaflarımızın bu geçiş döneminde karşılaştıkları zorlukları anlıyor ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Lojistik destekle birlikte, psikolojik ve sosyal desteklerimizle de esnaflarımızın yanındayız. Amacımız, işlerini kaybetme endişesi yaşayan esnaflarımıza güven vermek ve onları bu süreçte yalnız bırakmamaktır. Bu süreçte gösterdiğimiz dayanışma, sadece esnaflarımızın değil, tüm Battalgazi halkının birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstermektedir. Yeni yerlerine taşınan esnaflarımıza yerleşme sürecinde de her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın taleplerini dinliyor, onların ihtiyaçlarına en hızlı şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu süreçteki dayanışma ve iş birliği ile daha güçlü bir Battalgazi inşa edeceğimize inanıyorum." dedi.
- 18:25 Kar Yağışı Etkisini Arttırmaya Başladı, Ulaşımda Aksamalar Yaşanıyor
- 18:25 İl Başkanı Bakan’dan Yeni Yıl Mesajı
- 18:25 Başkan Taşkın’dan Yeni Yıl Mesajı
- 18:25 “BİGADEM” Minik Kalplere Dokundu
- 18:25 Malatya’da 112 Acil Sağlık Ekipleri 2025’te 219 Bin Başvuruya Müdahale Etti
- 18:25 Dilek Eğitim Derneği’nden Komşuluk Bağlarını Güçlendiren Anlamlı Proje
- 18:25 “Fark Yaratan ÖNEM’li Atölyeler” Projesi İçin İmzalar Atıldı
- 18:25 Malatya–Adıyaman İstikameti Kar Yağışı Nedeniyle Ulaşıma Kapatıldı
- 18:25 Darende’de Yoğun Kar Yağışı: Bazı Yollar Ulaşıma Kapandı
- 18:25 Akçin: 2026 Barışın, Adaletin Ve Kardeşliğin Yeniden İnşa Edileceği Yıl Olmalı
- 15:53 PTT Kargo Aracı Karlı Yolda Kontrolden Çıktı
- 15:52 Malatya’da Yılbaşı Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkarıldı
- 15:51 Kar Yağışı Nedeniyle Malatya’da Çok Sayıda Yol Ulaşıma Kapatıldı
- 15:49 Zirai Don Desteğinde Yeni Ödeme: Üreticiye 221 Milyon Lira Daha
- 15:48 Malatya’da Okullara 1 Gün Kar Tatili
- 15:43 İş Dünyasından 'Enflasyonla Mücadeleye Devam' Çağrısı
- 15:42 Yeşilyurt’ta Hizmetlerle Dolu Bir Yıl Geride Kalıyor!
- 15:37 Uluslararası Katılımla Radyolojinin Güncel Gelişmeleri Ele Alındı
- 15:35 Yeşilyurt’ta Karla Mücadele Aralıksız Sürüyor!
- 15:34 Battalgazi’de Kar Mesaisi: Başkan Taşkın Ekiplerle Birlikte Sahada
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!