
Malatya Yeni Adliye Sarayı'nın inşaatında incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya Yeni Adliye Sarayı'nın inşaat alanını ziyaret ederek projenin ilerleyişini yerinde inceledi. Başkan Taşkın, yeni adliye binasının Malatya için büyük bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak; “Adalet hizmetlerinin şu an oldukça zor şartlarda yürütüldüğünü biliyoruz. Yeni adliye binası, bu alandaki büyük bir ihtiyacı karşılayacak. İnşaatta hummalı bir çalışma yürütülüyor. Projenin taahhüt edilen sürede tamamlanması için gayretle çalışılıyor. Kısmet olursa 2026 Mayıs ayında binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Malatya’mız modern bir adliye binasına kavuşacak.”ifadelerini kullandı.
Proje Müdürü Sümengen:‘ Çalışmalar Planlandığı Gibi İlerliyor’’
Ziyaret sırasında Proje Müdürü İbrahim Hakan Sümengen, yeni adliye sarayının teknik detaylarını paylaştı ve inşaatın son durumuna ilişkin bilgi verdi. Sümengen, yaklaşık 86 bin metrekare kapalı alana sahip olan projede betonarme, duvar ve sıva imalatlarının eş zamanlı olarak sürdüğünü belirterek “Beş bloktan oluşan projemizin bir bloğunun betonarme çalışmaları tamamlandı. İki blokta ise bu oran %50-60 seviyelerinde. Genel olarak projenin %25’i tamamlanmış durumda. Şu anda yoğun bir şekilde duvar ve alt sıva imalatlarına odaklanmış durumdayız. Projemizde toplam 100 duruşma salonu, geniş otopark alanları ve engelli bireyler için özel park yerleri yer alıyor. Hedefimiz, planlanan sürede projeyi tamamlamak ve Mayıs 2026’da hizmete açılmasını sağlamak.” dedi.
Adalet Hizmetlerinde Yeni Dönem
Malatya Yeni Adliye Sarayı, modern duruşma salonları, geniş otopark kapasitesi ve teknik altyapısıyla adalet hizmetlerinde büyük bir dönüşümü sağlayacak. Başkan Taşkın, inşaat sürecini yakından takip ettiklerini belirterek, projenin tamamlanmasıyla Malatya’nın adalet hizmetlerinde önemli bir rahatlama yaşanacağını ifade etti.
2026 Mayıs ayında hizmete açılması planlanan adliye sarayı, Malatya’nın gelecekteki ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanıyor. Proje tamamlandığında, bölgenin en modern adalet hizmeti binalarından biri olması bekleniyor.
- 18:25 Yeni Şire Pazarı Cami Projesi’nde Çalışmalar Sürüyor
- 18:25 Malatya Büyükşehir Belediyesi girişimci kadınlara desteğini sürdürüyor.
- 18:25 Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Kadınlara Beslenme Eğitimi
- 18:25 Başkan Taşkın: ’’Süreci Kolaylaştıralım’’
- 18:25 Yeşilyurt Belediyesi 3 Bant Bilardo Turnuvasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi
- 18:25 Prof. Dr. Dilbaz: Bağımlılık Aslında Beyin Hastalığı!
- 18:25 Bel Fıtığının Ameliyatsız Tedavisi Mümkün...
- 18:25 9. İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı sosyal girişimcilerin başvurularını bekliyor
- 18:25 Maski’den Akçadağ İlçesi'ne Yeni İçme Suyu Projesi
- 18:25 Battalgazi’de Rezerv Alanlar Yükseliyor
- 17:23 Yeşilyurt Belediyesi Sömestir Futbol Turnuvası Sona Erdi
- 17:22 Her 6 Saniyede 1 Kişi Diyabet Nedeniyle Hayatını Kaybediyor
- 17:21 2. Yılında 6 Şubat Depremleri: Konuşmamız Gerek’in Deprem Sahasında Süren Faaliyetleri
- 17:20 Serdar Tuncer, Battalgazi’de Gönüllere Dokundu
- 17:18 Nasılsınız? Umarım siz ve sevdikleriniz çok iyisinizdir...
- 17:17 Yanmar Turkey, LS Traktör’ün Kompakt Ve Dayanıklı Traktörlerini Türk Çiftçisiyle Yeniden Buluşturuyor
- 17:15 İstanbul’un Önemli Sorunlarından “Afet Ve Kentsel Dönüşüm”
- 17:14 İşyerinde Ayrımcılık Hipertansiyona Neden Oluyor
- 17:52 İşyerinde Ayrımcılık Hipertansiyona Neden Oluyor
- 17:50 Battalgazi Belediyespor, TFF Futsal 1. Liginde
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!