
Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde ki 2.5 km’lik imar yolu açma çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt’un dört bir tarafına ulaşımı daha kolay, rahat ve konforlu hale getirmek için imar yollarını teker teker açarak, vatandaşların yaşam standartını yükselten yatırımlarına yenilerini eklediklerini söyledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde ki 2.5 km’lik yolun açılmasına yönelik çalışmaları inceledi.
Mahallelerine kazandırılan yeni yatırımlardan dolayı teşekkürlerini sunan Topsöğüt Mahalle Muhtarı Mehmet Emin İçli, “İmar uygulaması için belediyemize yaptığımız başvuruların olumlu sonuçlanmasıyla birlikte 2.5 km uzunluğundaki imar yolumuz açılıyor. Bu yolun açılmasıyla birlikte doğalgaz başta olmak üzere alt yapı hizmetlerine daha hızlı bir şekilde kavuşmuş olacağız. Belediye Başkanımıza ve ekiplerine mahalle sakinleri adına teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Ziyaret sırasında bölgedeki yeni dönem yatırımların süreçleri hakkında bilgiler alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt’un planlı ve modern gelişimini sürdürmek adına imar planında yer alan yeni imar yollarını teker teker açtıklarını söyledi. Daha yaşanabilir, daha erişilebilir bir Yeşilyurt için durmadan çalışmaya devam ettiklerine dikkat çeken Başkan Geçit, Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde ki 2.5 km’lik imar yolunun açılmasıyla birlikte bölgeye ulaşımı daha kolay hale getirip, alt yapı hizmetlerinin daha hızlı bir şekilde bölgeye ulaşımını rahatlatacaklarını belirtti.
Yeşilyurt’un her geçen yeni bir yatırım ve hizmetle buluşmaya devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Geçit, “İlçemizin değişimine ve dönüşümüne ışık tutan yatırımlarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı saha ekiplerimizin Topsöğüt Karşıyaka mahallemizde gerçekleştirdiği imar yolu açma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu mahallemizin ulaşım ağını yenilemek, yeni yollar açarak araç ve trafiğini rahatlatmak ve alt yapı hizmetlerinin bölgeye ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla 2.5 km’lik imar yolunu açıyoruz. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte açılan yolumuzu asfaltlayarak buraya konforlu, akıcı ve güvenli yeni bir yol güzergâhı kazandırmış olacağız.” diye konuştu.
Başkan Geçit, konuşmasının sonunda ilçede bir yandan rezerv alan ve afet konutları ile kırsal yaşam konutlarının yapımlarının aralıksız devam ettiğini, bununla birlikte kendi görev ve yetki alanlarındaki alt ve üst yapı yatırımlarıyla ilçeyi ayağa kaldıracak yatırımlara aralıksız devam ettiklerini sözlerine ekledi.
- 18:25 Battalgazi’de Kar Mesaisi: Başkan Taşkın Ekiplerle Birlikte Sahada
- 18:25 Doğanşehir’de Kar Mesaisi: Başkan Bayram Talimatı Verdi, Ekipler Sahaya İndi
- 18:25 Şoförler ve Otomobilciler Esnafından Arif Ede’ye Tam Destek
- 18:25 Yoğun Kar Yağışı Uyarısı: Karayolları 24 Saat Sahada Olacak
- 18:25 Malatya’da Kar Alarmı: Saat Saat Kar Yağışı, Don Ve Fırtına Geliyor
- 18:25 Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Er,
- 18:25 Vali Seddar Yavuz’un Yeni Yıl Mesajı
- 18:25 Büyük Birlik Partisi BBP Terörle Mücadelede Taviz İstemiyor
- 18:25 Malatya’da Dolandırıcılığa Karşı Vatandaşlara Bilgilendirme Çalışması
- 18:25 Kuzey Çevre Yolu İçin Açılış Tarihi Verildi: Tamamı Yazın Hizmete Giriyor
- 15:13 Ali Özgül’den Yalova’daki Terör Saldırısına Kınama Mesajı
- 15:02 CHP’li Yıldız’dan 2025 Değerlendirmesi: “Malatya Algıyla Değil Hizmetle Yönetilir”
- 13:52 Maski’den Doğanşehir’e 279.7 Milyon Tl’lik Altyapı Yatırımı
- 13:42 Malatya Küçük Sanayi Sitesi Kurasında İki Esnaf Açıkta Kaldı: “İş Yerimiz Yok, Nereye Gideceğimizi Bilmiyoruz”
- 13:07 Doğan Dönmez’den Şehit Polisler İçin Anma ve Taziye Mesajı
- 12:59 Buzlanma kırık vakalarını artırdı: Uzmandan vatandaşlara kritik uyarılar
- 12:58 Gök: Terörle Mücadele Kararlılıkla Sürecek
- 12:57 Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: 75 Bin 376 Sentetik Ecza Ele Geçirildi
- 12:55 Sadıkoğlu: “Üyelerimizin ve Malatya’nın sesi olmaya devam edeceğiz”
- 12:54 Yeşilyurt’ta Zabıta, Yılbaşı Öncesi Denetimleri Artırdı
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!