
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Göktarla Mahallesinde ki Köy Evlerinin yanı sıra devam eden alt ve üst yapı yatırımlarını inceleyerek, mahalle sakinleriyle yeni dönem yatırımları üzerine fikir alış verişinde bulundu.
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ‘asrın felaketi’ büyük depremlerde çok sayıda bina ve ahırın yıkıldığı Yeşilyurt İlçesinin kırsal bölgelerinde vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek konforlu, modern ve kaliteli yapılar inşa ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ihale süreçlerinin tamamlanmasıyla birlikte Yeşilyurt Belediye ekiplerinin de iş makinaları ve personelleriyle katkı sunduğu Köy Evleri ve Ahır Yapım işleri tüm hızıyla devam ediyor.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Göktarla Mahallesine giderek buradaki yatırımları yerinde inceledi. Mahalle sakinleri tarafından ağırlanan Başkan Geçit, köy evlerinin yanı sıra diğer tüm yatırımların süreçleri hakkında mahalle sakinlerine bilgiler paylaştı.
Yeşilyurt İlçesinin bütün yaşam alanlarının aynı seviyede gelişmesine büyük bir ehemmiyet gösterdiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, toplumun tüm kesimleriyle istişare halinde olup, Yeşilyurt'un geleceğine daha güçlü bir şekilde yön vereceklerine vurgu yaptı.
Göktarla Mahallesinde yaşanan deprem felaketinden sonra köy evlerinin yanı sıra diğer yatırımlarla birlikte belirlenen eksikliklerin giderileceğini hatırlatan Başkan Geçit, “ İlçemizin en ücra noktasına kadar giderek sorunları yerinde tespit edip, kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza seçim döneminde sözünü verdiğimiz herşeyi yerine getirmek bizim öncelikli görevimizdir. Herkesin ve herkesimin belediyesi olma sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim siyaset üstü, tüm ilçeyi kucaklayan, iyi niyetli, şeffaf, hesap verebilir bir belediyecilik anlayışımız var. Vatandaşlarımızın iyi hizmet alıp, rahat ve konforlu bir yaşam sürmesini sağlamak bizim en önemli görevimizdir. Bu bilinçle hareket ederek mesai mefhumu tanımadan gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göktarla mahallemizi ziyaret ederek hem yatırımların devam eden süreçlerini inceledik hem de hemşehrilerimizle bir araya geldik. Kırsal bölgelerimizde ki yatırımların tamamlanması için bizden talep edilen tüm hizmetleri yerine getiriyoruz, ekiplerimizi seferber etmiş durumdayız. İş makinalarımız ve personellerimizle ilçemizin her noktasında hizmet üretiyoruz. Bizler 7’den 70’e herkesin görüşüne, talebine önem veriyoruz. Birlikte hareket ederek yaşam alanlarımızın sorunlarına birlikte çözümler üretiyoruz. İlçemizin geleceğine güçlü bir şekilde yön vermek içinde durmak asla yok sürekli çalışıyoruz, hızlı çözümler üretiyoruz ve vatandaşlarımızın memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Deprem yaralarını sarmak ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşları güvenli alanlara taşımak adına başlatılan yatırımlar aralıksız devam edecektir. Göktarla mahallemizin değerli sakinlerine ve büyüklerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
- 18:25 Yeni Malatyaspor, Ferhiye’de farklı yenildi
- 18:25 Kayısı çekirdeği hem şifa hem zehir olabilir!
- 18:25 Mevlid-i nebi haftasında aile vurgusu
- 18:25 Pilav Şenliği'nin İlki Düzenlenecek
- 18:25 Başkan Geçit, Özalper Mahallesine İnşa Edilecek Taziye Evinin Protokolünü İmzaladı
- 18:25 Perakende Sektöründe Merkezi ve Güvenli BT Yönetiminin Yeni Standardı
- 18:25 “Gerçek Kahramanlar İlk Yardım Bilir!”
- 18:25 Malatya Büyükşehir Belediyesi Kazandırıyor
- 18:25 Başkan Geçit, ‘Eğitime Destek’ Projesinden Yararlanan Öğrencilerle Buluştu
- 18:25 Pozitera, Markaların Satışını Korumak ve Geliştirmek İçin Entegre Çözümler Sunuyor
- 12:50 QR Kodlarıyla Uygulama Büyümesinde Devrim!
- 12:49 12 Dev Adam, EuroBasket 2025'te finalde!
- 12:48 Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi TEKNOFEST’te Türkiye Üçüncüsü Oldu
- 12:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Togg’un yeni modeli T10F hediye edildi
- 12:45 TOKİ şantiyesinde molozların yakılmasıyla gökyüzü karardı
- 12:45 TOKİ şantiyesinde molozların yakılmasıyla gökyüzü karardı
- 12:44 Mevlid-i Nebi Haftasında Sabah Namazı Aile Buluşması Yapıldı
- 12:40 Karagöz TOKİ yolunda bir mağara içerisinde yürek burkan bir manzara ortaya çıktı.
- 13:56 BBP Malatya İl Başkanı Duman “12 Eylül Darbeleri Lanetliyoruz”
- 13:38 Zafer Partisi İl Başkanı Ercan’dan 12 Eylül mesajı: “Milletin iradesi yok sayıldı, gençler darağaçlarına gönderildi”
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!