
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne ait Aile Danışma ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette, merkezde görevli uzman personelle görüşen Başkan Geçit, ailelerin yaşadığı sosyal ve psikolojik sorunların çözümünde merkezin büyük bir rol üstlendiğini belirtti.
Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle birlikte, Yeşilyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Aile Danışma ve Sağlıklı Yaşam Merkezi kuruldu.
Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğünden görevlendirilen sağlık çalışanları, diyetisyenler, psikologlar ve KETEM hemşireleri, Çilesiz Mahallesinde bulunan Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarının üst katında kendilerine ayrılan özel bir bölümde ailelere yönelik sağlık ve psikolojik alanlarında bilgilendirici etkinliklerde bulunuyorlar.
Yeşilyurt Belediyesi ile ortaklaşa yürüttükleri sağlık hizmetleri ve kanser taramalarıyla sağlıklı yaşam anlamında önemli adımlar attıklarını söyleyen Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürü Seyit Çiftçi, merkezin ailelerin yaşadığı sorunlara kalıcı çözümler bulunmasında önemli bir misyon üstlendiğini ifade ederken, ailelere ve özellikle kadınlara yönelik bilgilendirici sağlık eğitimlerine devam ettiklerini söyledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise, Aile Danışma ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, danışanlara sunulan psikolojik destek, aile içi iletişim danışmanlığı ve rehberlik hizmetleri hakkında Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürü Seyit Çiftçi ile diğer sağlık çalışanlarından bilgi aldı. Belediye Başkanı Geçit, merkezin toplumsal dayanışma ve sağlıklı yaşam koşullarının oluşması açısından önemli bir görev yürüttüğünü ifade etti.
Aile kurumunun güçlenmesine yönelik yapılan her çalışmanın, daha sağlıklı bireylerin ve dolayısıyla daha güçlü bir toplumun temeli olduğunu belirten Başkan Geçit, ailelerin karşılaştığı sorunlara duyarlı yaklaşımlar sergileyen uzmanlara teşekkür ederek, bu tür sosyal hizmetlerin yaygınlaştırılması için çalışmaların süreceğini hatırlattı. Aile Danışma ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin insan odaklı hizmet anlayışıyla ailelerin sorunların çözüme kavuşmasında önemli bir rol oynadığını söyleyen Başkan Geçit, “Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzün bünyesinde kurulan merkezimizde ailelerimize sağlıklı yaşam hakkında alanında uzman isimler tarafından eğitimler veriliyor. Merkezimize kayıt yaptıran hanım kardeşlerimize kanser taramaları yapılıyor, bilgiler paylaşılıyor. KETEM hemşirelerimizin yanı sıra diyetisyenimiz ve psikologlarımız kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik burada sağlık hizmetleri sunuyorlar. Sağlıklı yaşam, birçok hastalığın önlenmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güzel bir hayat yaşaması içinde her türlü desteği sağlıyoruz.” diye konuştu.
- 18:25 Dilek Eğitim Derneği’nden Komşuluk Bağlarını Güçlendiren Anlamlı Proje
- 18:25 “Fark Yaratan ÖNEM’li Atölyeler” Projesi İçin İmzalar Atıldı
- 18:25 Malatya–Adıyaman İstikameti Kar Yağışı Nedeniyle Ulaşıma Kapatıldı
- 18:25 Darende’de Yoğun Kar Yağışı: Bazı Yollar Ulaşıma Kapandı
- 18:25 Akçin: 2026 Barışın, Adaletin Ve Kardeşliğin Yeniden İnşa Edileceği Yıl Olmalı
- 18:25 PTT Kargo Aracı Karlı Yolda Kontrolden Çıktı
- 18:25 Malatya’da Yılbaşı Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkarıldı
- 18:25 Kar Yağışı Nedeniyle Malatya’da Çok Sayıda Yol Ulaşıma Kapatıldı
- 18:25 Zirai Don Desteğinde Yeni Ödeme: Üreticiye 221 Milyon Lira Daha
- 18:25 Malatya’da Okullara 1 Gün Kar Tatili
- 15:43 İş Dünyasından 'Enflasyonla Mücadeleye Devam' Çağrısı
- 15:42 Yeşilyurt’ta Hizmetlerle Dolu Bir Yıl Geride Kalıyor!
- 15:37 Uluslararası Katılımla Radyolojinin Güncel Gelişmeleri Ele Alındı
- 15:35 Yeşilyurt’ta Karla Mücadele Aralıksız Sürüyor!
- 15:34 Battalgazi’de Kar Mesaisi: Başkan Taşkın Ekiplerle Birlikte Sahada
- 15:32 Doğanşehir’de Kar Mesaisi: Başkan Bayram Talimatı Verdi, Ekipler Sahaya İndi
- 15:29 Şoförler ve Otomobilciler Esnafından Arif Ede’ye Tam Destek
- 17:48 Yoğun Kar Yağışı Uyarısı: Karayolları 24 Saat Sahada Olacak
- 17:47 Malatya’da Kar Alarmı: Saat Saat Kar Yağışı, Don Ve Fırtına Geliyor
- 17:46 Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Er,
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!