
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Er, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Toplumların kalkınmasında, şehirlerin büyümesinde ve hizmetlerin hayata geçmesinde en temel güç, kuşkusuz ki emeğin gücüdür. Bu anlamlı günde; ülkemizin dört bir yanında üretime, hizmete ve gelişime katkı sunan tüm emekçileri, işçileri ve çalışanları yürekten kutluyorum.
Özellikle Malatya Büyükşehir Belediyemizde görev yapan, şehrimizin dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan kıymetli işçi kardeşlerime ayrı bir parantez açmak istiyorum. Yangında, afette, asfaltın başında, kanalizasyon hattında, temizlik ekiplerinde, bakım-onarım sahalarında, park ve bahçelerde, kışın karla mücadelede, yazın sıcağında ter döken tüm alanlarda çalışmalarını yürüten emekçi kardeşlerimiz, Malatya’mızın bugününü ve yarınını inşa eden en büyük güçtür.
6 Şubat depremlerinden sonra yürütülen yeniden yapılanma sürecinde de sahadaki en büyük yükü yine emekçi kardeşlerimiz omuzladı. Gecelerini gündüze katarak, fedakârca çalıştılar ve çalışmaya devam ediyorlar. O zor günlerde, Malatya'nın sokaklarında emekçi kardeşlerimizin gayreti ve sabrı var. Bu şehrin her köşesinde işçi ve emekçilerin alın terinin izleri var.
Bizler, emekçinin hakkını gözetmeyi, alın terinin karşılığını eksiksiz vermeyi, güvenli ve adil çalışma koşulları oluşturmayı, yalnızca bir yönetim anlayışı değil, vicdani bir sorumluluk olarak görüyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da emeğin ve emekçinin yanında durmaya devam edeceğiz.
1 Mayıs, yalnızca bir kutlama günü değil; emek mücadelesinin, adaletin, eşitliğin ve dayanışmanın da simgesidir. Bu duygularla, başta belediyemizin fedakâr çalışanları olmak üzere tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Alın teriyle ülkemize, şehrimize ve geleceğimize katkı sunan her bir bireye gönülden teşekkür ediyor, dayanışma içinde, umutla ve azimle dolu yarınlar diliyorum" dedi.
- 18:25 Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekibi Denetime Devam Ediyor.
- 18:25 Başkan Taşkın: “Talepleri Sahada Dinliyoruz”
- 18:25 Başkan Geçit: “İlçemizde ‘Milletle Bütünleşen Belediyecilik’ Anlayışı Hâkim Oluyor”
- 18:25 Başkan Geçit, “Emek ve Alın Teri En Yüce Değerdir”
- 18:25 Türkiye Petrolleri’nin Ankara’daki 54’üncü istasyonu Dikmen’de hizmete girdi
- 18:25 Yenice Mahallesi’nde İçme Suyu Altyapısı Güçleniyor
- 18:25 Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan'dan 1 Mayıs Mesajı: "Emek, Onur ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!"
- 18:25 Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Kapsamında Seminer Düzenledi.
- 18:25 Battalgazi Belediyespor’lu Hatice Muhlise Doğan Milli Takımda
- 18:25 Zafer Partisi Arapgir İlçesine Çıkarma Yaptı
- 16:58 Zafer Partisi Arapgir İlçesine Çıkarma Yaptı
- 13:24 MAGİNDER’ den Cem Vakfı’na Tam Destek: “Bu Proje Malatya İçin Birlik Ve Beraberliğin Simgesi Olacak”
- 12:56 İl Başkanı Bakan: “İstiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz”
- 12:52 26. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Basın Bildirisi
- 12:51 Yirmilik Dişler İhmale Gelmiyor! Uzmanı Uyardı: Gülüşünüz Bozulabilir
- 12:50 Cambaz Mithat ‘Yetenek Sirkiniz’ Gösterisi 3 Mayıs Cumartesi Günü Saat 1400’de!
- 12:47 Milyonlar Borç Batağında! Yerli Ve Milli Parti Lideri Mutlu’dan İktidara Açık Çağrı: 20 Bin Tl Altı Borçları Devlet Ödesin
- 21:16 Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanmak üzere
- 21:15 BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANDA ÜRETİM HAMLESİ
- 21:11 CUMHURİYET ÖRNEKKÖY VE KIRLANGIÇ MAHALLESİ’NE MASKİ GÜVENCESİ
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!