
c
Gündüzbey Mahallesinde gerçekleşen yol açma ve düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hedeflerinin kırsal mahallelerdeki ulaşım ağını sadece inşa etmekle kalmayıp, aynı zamanda sürdürülebilir ve uzun ömürlü kılmak olduğunu söyledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu ve Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Tosun ile birlikte Gündüzbey Mahallesi Ahmetçe bölgesinde gerçekleşen yol açma ve yenileme çalışmalarını inceledi.
Bölgenin genelinde devam eden değişim ve dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden detaylı bilgiler alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hayata geçirdikleri güçlü yatırımlarla Yeşilyurt’un tüm mahallelerini güzelleştirmeye ve değerine değer katmaya devam ettiklerini ifade etti.
Kırsal mahallelerin ulaşım altyapısına yönelik devam eden hizmet seferberliğinin yılın her mevsiminde artarak devam ettiğini söyleyen Başkan Çınar, yapılan yatırımların mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırarak ekonomik ve sosyal açıdan olumlu etkiler oluşturduğunu sözlerine ekledi.
Konuşmasında Yeşilyurt’un merkez ve kırsal bölgelerde ki altyapı seferberliğine devam ettiklerinin altını çizen Başkan Çınar, yaptığı açıklamada; “ Merkez ve kırsal ayırt etmeden, ilçemizin dört bir yanında yol yapım ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Pandemi ve depremlerden sonra nüfus yoğunluğu artan kırsal bölgelerimizin ihtiyaç duyduğu başta yol hizmetleri olmak üzere muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizin talep ettiği hizmetleri layıkıyla yerine getirip, tüm yaşam alanlarımızın refahını artırıp daha düzenli ve modern bir hayat kalitesine sahip olmasını sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız deprem felaketinden ciddi seviyede etkilenen mahallelerimiz arasında yer alan Gündüzbey’de devam eden enkaz ve hafriyat kaldırma çalışmaları sırasında bozulan yolların bakım ve onarımlarını yapan ekiplerimiz diğer taraftan alternatif yol güzergâhları oluşturup burada yaşayan vatandaşlarımızın evlerine, bağ ve bahçelerine ulaşımlarını daha rahat ve kolay bir seviyeye ulaştırıyorlar. Kar yağışı ve havaların soğuk olmasına rağmen çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren ekiplerimizin çalışmalarıyla bu şirin bölgemizin ulaşım konforunu daha iyi bir düzeye çıkartacağız. Amacımız, kırsal mahallelerimizdeki ulaşım ağını sadece inşa etmekle kalmayıp, aynı zamanda sürdürülebilir ve uzun ömürlü kılmaktır. Bu sayede vatandaşlarımızın günlük hayatlarını daha kolay ve güvenli bir şekilde sürdürebilmelerine katkı sağlıyoruz. Bu kapsamda mahallemizin bu zamana kadar birçok talebini yerine getirdik ve yaptığımız hizmetlerle kırsal mahallelerinin de kaderinin olumlu yönde değiştiriyoruz. İnşallah kırsal mahallelerimizin güzellikleri daha çok ortaya çıkaracak ve değerine değer katmaya devam edeceğiz. Yapılan yatırımlar ilçemize ve tüm hemşehrilerimize hâyırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
- 18:25 Otomobilin Şarampole Yuvarlanması
- 18:25 Malatya’da sabah saatlerinde meydana gelen tren kazasında, lise son sınıf öğrencisi yaşamını yitirdi.
- 18:25 Malatya’da Deprem Konutlarında Son Viraj: 79 Bin Hak Sahibi Yeni Yuvalarına Kavuşuyor
- 18:25 Japonya Merkez Bankası faizi 30 yılın en yükseğine çıkarttı
- 18:25 Mhp Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu
- 18:25 "Maski, Hekimhan’da 281.8 Milyon Tl’lik Altyapı Yatırımlarını Tamamladı”
- 18:25 PROF. DR. FAHRİ IŞIK’A CUMHURBAŞKANLIĞI’NDAN BÜYÜK ÖDÜL
- 18:25 Yeşilyurt’ta Öğrencilere Depreme Karşı Hayat Kurtaran Eğitim!
- 18:25 Battalgazi’de Zabıta Ekipleri Sahada
- 18:25 Avrupa Borsalarının Düşüşle Açılması Bekleniyor
- 15:20 İstanbul’un İş Dünyası Çok Merkezliye Mi Dönüyor?
- 15:15 MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu
- 15:11 BBC Studios ve CosmoBlue Media, MENA ve Türkiye’de Eğlence Ekosistemini Büyütmek Üzere Stratejik Ortaklık Kurdu
- 18:56 Başkan Çolak, Desteklerinden Dolayı STK’lara Teşekkür Etti
- 18:53 Darende Ağılbaşı’nda Yıllar Süren Bekleyiş Sona Erdi: 40 Köy Evi Hak Sahiplerine Teslim Edildi
- 18:52 Kaymakam Sungur TOKİ’deki okul inşaatlarını inceledi
- 18:50 KESK’ten 2026 bütçesine tepki: Kaynaklar emekçiye aktarılmıyor
- 18:48 MAGİNDER’den Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesine 50 Tekerlekli Sandalye Bağışı
- 18:47 Hava Kuvvetleri Ambulans Uçağı Zamana Karşı Yarıştı: Karaciğer Grefti Adana’dan Malatya’ya ulaştırıldı
- 18:46 Klinik Psikolog Mehmet Teber Malatya’da Ebeveynlerle Buluştu
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!