
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkez 13. Olağan Genel Kurulu'nda, Malatyalı 4 ismin yönetim kuruluna dahil olması memnuniyetle karşılanırken, mevcut Genel Başkan Orhan Aydın'ın listesi güven tazeleyerek yeniden seçildi.
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkez Olağan Genel Kurulu, 16 kasımda geniş bir katılımla İstanbul'da gerçekleştirildi. Genel Kurulda Malatyalı dört iş adamının Genel Merkez Yönetimine girmesi, Malatyalıların iş dünyasında ki etkinliğini bir kez daha göstermiş oldu.
Mevcut Genel Başkan Orhan Aydın, görev süresi boyunca yaptığı projeler ve ASKON’un ulusal ve uluslararası arenadaki etkisini artırmaya yönelik çalışmalarıyla dikkat çekerek, üyelerin büyük desteği ile yeniden başkan seçildi.
Teşekkür konuşmasında birlik ve dayanışma mesajı veren Aydın, yeni dönemde daha fazla iş birliği ve proje geliştireceklerinin altını çizdi.
ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak ve yönetim kurulu üyeleri, genel kurula eksiksiz katılım sağlayarak Malatyamızı en güçlü şekilde temsil etmeye devam etti.
Başkan Şarlak, Genel Başkan Orhan Aydın’ın şubelere öncülük eden çalışmalarıyla ASKON’un ulusal arenada daha da güçlendiğini belirterek “Genel kurulumuz coşkuyla geçti ve Genel Başkanımız Orhan Aydın büyük bir teveccühle yeniden seçildi. Malatya Şubesi olarak genel merkezimize tam destek veriyoruz.” dedi.
Ayrıca, Genel Merkez delegesi olan Şarlak, 13. Dönemde yeniden görev alan Malatyalı iş adamlarından tekstil camiasından Coşkun Alay, uzun yıllardır medya alanında başarılı çalışmalarıyla bilinen Fatih Furkan Akkaya, inşaat sektöründen Mehmet Ali Karan ve yeni dönemde Yönetim Kuruluna giren kimya sektöründen Hazreti Akdemir'e başarılar dileyerek, “Malatya özellikle belirli sektörlerde ihracat alanında daha da güçlenecek, ASKON olarak güçlü bir ekip çalışmasıyla bizler de nasipse bu büyüme sürecinde çok büyük başarılara imza atacağız. Malatyalı 4 genel merkez yönetim kurulu üyemizin olması özellikle deprem ve yeniden toparlanma döneminde bölgemiz için büyük bir avantaj olmuştur. Kendilerine hayırlı çalışmalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

- 18:25 Emlak Odası Başkanı Özgül: Güzel Bir Evin Kirası En Fazla 16 Bin Lira Olmalı
- 18:25 Kızılay Yangın Mağdurunu Ziyaret Etti
- 18:25 Su Kaynakları Azalırken Park Çeşmeleriyle Araç Yıkayanlara Tepki
- 18:25 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İzleme Raporu Kamuoyuyla Paylaşıldı
- 18:25 19 Eylül Gaziler Günü İlimizde Tören İle Anıldı
- 18:25 Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
- 18:25 Genç MAGİNDER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İriağaç tan Esnaflara Kahvaltı Buluşması
- 18:25 BBP Bölge Koordinatörü Karaman’dan Gaziler Günü Mesajı
- 18:25 BBP İl Başkanı Duman’dan Gaziler Haftası Mesajı
- 18:25 CHP Yazıhan ve Arguvan İlçe Kongreleri Gerçekleşti
- 14:12 İnönü Üniversitesinde Atıklar Doğaya ve Ekonomiye Kazandırılıyor
- 14:11 Malatya’da Hayvan Pazarı Yeniden Açıldı
- 14:10 Parasını alamayan işçi çatıya çıktı
- 14:08 Meteorolojiden Malatya İçin Fırtına Uyarısı
- 14:06 Malatya’da Avrupa Hareketlilik Haftası Renkli Etkinliklerle Kutlanacak
- 14:02 İş İnsanı Eren Yağız’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
- 13:59 Yerli ve Milli Parti İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
- 13:56 MHP İl Başkanı Gökhan Gök’ten 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
- 13:54 Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç’tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
- 13:51 Yeşilyurt’taki Anlamlı Söyleşi Duygusal Anlara Sahne Oldu
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!