
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Türkiye’de 3-4 gündür gündem Malatya ve Elazığ. Ama biz biliyoruz ki, sadece Malatya ve Elazığ değil, Adıyaman, Şanlıurfa, Yozgat değil, Türkiye’nin bir çok ilinde ve ilçesinde belediye başkanlıklarını alacağız” dedi.
Yeniden Refah Partisi Kale Belediye Başkan Adayı Cemal Akdemir'in seçim irtibat bürosunun açılışı geniş katılımlı bir törenle gerçekleştirildi. Açılışa Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım ve partililerde katıldı.
Yeniden Refah Partisi Kale Belediye Başkan Adayı Cemal Akdemir, bir önceki dönem belediye başkanı olarak görev yaptığı Kale’ye çok önemli hizmetler kazandırdığını belirterek, Kale’ye kazandırılan bazı eserlerin birçoğunun son dönemde yok edildiğini kaydetti. Akdemir, ilçe merkezinden Kale ile Pütürge ilçesi sınırına Teleferik kurma projesini hazırladıklarını, ancak görev süresinin sona ermesinden sonra bu projesinin de yok edildiğini, yeniden seçilmesi halinde bu projeyi hayata geçireceğini ifade etti.
-“ Malatya’da 3-5 kişi bir araya gelemiyorduk, ama bugün anketler bizim arkamızda 100 binlerin olduğunu gösteriyor”
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Kale’de ve diğer tüm ilçelerimizde, büyükşehirde Yeniden Refah Partisi’ni bayraklarını dalgalandıracağız. Türkiye’de yükselen yıldız var, o yıldız Yeniden Refah Partisi’dir. Bütün anketler Yeniden Refah Partisinin yükselişinden yana ibreyi gösterince biraz endişelenmeye başladılar. Bizde onlara diyoruz ki, ‘Bütün Türkiye’de endişelenin, özellikle de Malatya’da endişelenin.’ Çünkü artık insanımız umutsuz değil, vatandaşımızın güvenecekleri bir parti var, Milli Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi var. Türkiye’de 3-4 gündür gündem Malatya ve Elazığ. Ama biz biliyoruz ki, sadece Malatya ve Elazığ değil, Adıyaman, Şanlıurfa, Yozgat değil, Türkiye’nin bir çok ilinde ve ilçesinde belediye başkanlıklarını alacağız, İnşallah 2028 seçimlerinde de Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ı da Türkiye’nin Başkanı yapacağız. Yeniden Refah Partisi 5 yıllık bir parti, ama geçmişi 50 yıllıktır. Yeniden Refah Partisi ilk kurulduğu zaman Malatya’da 3-5 kişi bir araya gelemiyorduk, ama bugün anketler bizim arkamızda 100 binlerin olduğunu gösteriyor. Biz son ana kadar durmadan çalışacağız. Karşımızda 22 yıllık bir iktidar partisi var, biz iktidar partisi ile yarışıyoruz. Onlar, bütün belediyelerin ve devletin, hükümetin imkanlarını kullanırken, biz kendi gücümüzle sahada çalışıyoruz. 31 Mart akşamı Türkiye’de ve Malatya’da birinci parti Yeniden Refah Partisi olacaktır.” dedi.
- Hacı Bektaşı Velî Kültür Merkezi Vakfı’na Ziyaret
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım ve partililer, Hacı Bektaşı Velî Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkan Hasan Meşeli'yi ziyaret etti. Bilal Yıldırım, “Biz Malatya’yı yönetirken hiç kimsenin kökenine ve inancına bakmayacağız, bütün insanımızı kucaklayarak Malatya’yı yöneteceğiz. Hiç kimseyi ayırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Belediye olarak bir camiye yardım etmemiz gerektiğinde, aynı şekilde bir Cemevine, Alevi dernek ve vakıflarımıza da yardım etmemiz gerektiğine inanıyoruz.” dedi.
- 18:25 Büyük Birlik Partisi’nden Peygamber Efendimize Yapılan Hakarete ve Doğu Perinçek’e Sert Tepki
- 18:25 Başkan Taşkın: “Peygamberimize Dil Uzatanları Şiddetle Kınıyoruz”
- 18:25 Battalgazi’de ‘Yerinde Dönüşüm’e 755 Başvuru
- 18:25 Sadıkoğlu: “Malatya Kayısısının marka değerini koruyoruz”
- 18:25 Türkiye-Makedonya ortak yapımı "O Birisi", Makedonya prömiyerini yaptı
- 18:25 Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisinden Harput’a Tarih Ve Kültür Dolu Gezi!
- 18:25 Sadıkoğlu: “Bu şehir 16 ay imar bekledi, yerinde dönüşüm süresi uzatılmalıdır”
- 18:25 Türk Çiftçiler Akıllı Su Uygulamalar için XAG Tarım Dronlarına Öncülük Ediyor
- 18:25 İnsanlar Artık Eve Göre TV Seçmiyor, TV’ye Göre Ev Seçiyor
- 18:25 İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde “Bilim Kafe” Etkinlikleri Başladı
- 11:47 Yeşilyurt Belediyesine ‘Yerinde Dönüşüm’ İçin 683 Hak Sahibi Başvurdu
- 11:45 Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Mahallesi’nin Yol Sorununu Çözdü
- 11:41 Battalgazi’de Hafta Sonu Doludizgin Geçti
- 11:40 Başkan Geçit, “Ekiplerimiz Kırsal Mahallelerde 7/24 Çalışıyor”
- 14:16 Malatya'da "Para ve Zaman Dengesi" Buluşması: Felaketten Sonra Yeniden Bir Araya Geliyoruz!
- 14:10 Yeşilyurt Belediyesi'nden Çiftçilere Bir Destek Daha!
- 14:08 MTÜ’de Bilim İletişimi Ofisi Açıldı: “Stres ve Yaşam” Temalı İlk Etkinlik Gerçekleştirildi
- 14:03 Meşher’den kitap kapağı tasarımı atölyesi
- 17:58 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Malatya Bölge Adliye Mahkemesi Temel Atma Törenine Katıldı
- 17:57 Başkan Karaman: "Muharrem Ayı, Sabrın, İnancın Ve Teslimiyetin Sembolüdür"
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!