Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
SON DAKİKA

Akçadağ’ın Başkanı Ali Kazgan’ın Seçim Ofisi Açılışı yapıldı

Akçadağ’ın Başkanı Ali Kazgan’ın Seçim Ofisi Açılışına 5 Binin Üzerinde Katılım Vardı
Akçadağ’ın Başkanı Ali Kazgan’ın Seçim Ofisi Açılışı yapıldı

Halkın “Dürüst” “Liyakatlı” “Devletin ve Milletin Malını Gözü Gibi Koruyan” dediği Akçadağ’ın 2 Dönemdir Başkanı Yeniden Refah Parti’si Belediye Başkan adayı Ali Kazgan’ın seçim ofisi açılışı vardı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bilal Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt belediye başkan adayı Murat Aslan, Partililer, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Dünya Şampiyonu Hatice Akbaş, Türkiye Şampiyonu Rabia Topuz, Antrenörleri Kerem Akbaş, Dünya Basın Federasyonu Malatya Başkanı ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Ali Aladağ, Gazeteciler-Televizyoncular, Meclis Üyeleri, Burhan Kılıç, siyasetçiler ve vatandaşların katılımı ile seçim ofisinin açılışı mitin gibi gerçekleştirildi.

5 binin üzerin de vatandaşın katıldığı Yeniden Refah Partisi Akçadağ Belediye Başkan adayı Ali Kazgan’ın seçim Ofisi açılışına her kesimden katılımın olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Akçadağ’ın Başkanı ve Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Ali Kazgan yaptığı konuşma da “Halkımızla bütünleştik. Akçadağ’da dürüstlük kardeşlik tohumu ektik meyvesini alıyoruz” derken bir Mahallede yapılan hizmette İktidar Partisinin yaptığı iş makinasını çekme olayını anlatınca birlik ve beraberlik mesajı verip “Biz dünya şampiyonları yetiştiriyoruz” şeklinde konuşunca alkış tufanı koptu.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şehir Plancısı Murat Aslan konuşmaya başladığı sırada ezan okununca konuşmasını kesince halktan “Helal olsun” ve alkış aldı.

Başkan adayı Aslan “Biz belediyecilik yapmaya geldik. “dedi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı ve Malatya Büyükşehir belediye başkan adayı Bilal Yıldırım’da alkışlar arasında başladığı konuşmasın da önemli mesajlar verdi.

BİLAL YILDIRIM’DAN REZERV ALANLARI AÇIKLAYIN ÇAĞRISI…:

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Sami Er, ‘35 yeni Rezerv Yapı Alanı açacağız’ diyor. Bunu hangi sıfatla söylüyor, ama Rezerv Yapı Alanlarının nereleri, hangi mahalleleri, şehir merkezinin hangi ticari alanlarını, hangi cadde ve sokakları kapsadığını söylemiyor. Rezerv Yapı Alanlarının nereleri kapsadığını, hangi şartlarda ne yapılacağını, bu alanlardaki ev ve iş yeri sahiplerinin durumunu net biçimde 31 Mart’tan önce açıklamaya davet ediyorum”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, daha önce meskûn mahal olmayan boş araziler ve alanların Rezerv Yapı Alanı olarak kullanıldığını, TBMM’de 7 Kasım 2023 tarihinde kabul edilen 7471 Sayılı Kanun ile Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’da yapılan değişiklik sonrasında ise belediye sınırları içinde mevcut tüm yerleşim birimlerinin de Rezerv Yapı Alanı ilan edebilme kapsamına alındığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım; “Artık Malatya’da ve Türkiye’nin hiçbir yerinde, hiçbir vatandaşımızın konutu, arsası, tarım arazisi dokunulmaz değildir. Belediyeler ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı istediği anda evinize, arsanıza, arazinize el koyabilecektir. Mesela, Sarıcıoğlu Mahallesi, mesela Taştepe, Beydağı, fark etmez, Belediye ya da Bakanlık, ‘Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı ilan ettim’ dediği anda, ‘Vatandaşı oradan 3 ay içinde göçertecekler’ deniliyor. Nereye gönderecekler, vatandaşa evine el koyma karşılığında ne verecekler, rezerv alana yapılacak konut ya da iş yerleri kimlere, hangi şartlarda verilecek? Bunların hiçbirine dair aydınlatıcı bir bilgi yok. Rezerv Alan meselesinde müthiş bir bilgi kirliliği var.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Akçadağ ilçe merkezin de halk ve esnaf gezisi düzenlendi. Halktan ve esnaftan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayları Yıldırım, Aslan ve Kazgan’a yoğun ilgi vardı.

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
Malatya Muhabir
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8
Malatya Muhabir