
AK Parti Malatya İl Başkanımız Sayın Ali Bakan, MHP İl Başkanımız Sayın Gökhan Gök ve Yeşilyurt İlçe Başkanımızın EspressoLab kafeye boykot çağrısından dolayı ortak destek açıklamaları;
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yönelik başlatılan soruşturma sonrası CHP zihniyeti bir kez daha kirli yüzünü gösterdi. Belediyelerindeki yolsuzluk ve rüşvet çarkına tek kelime etmeyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye’nin yerli ve milli markaları ile medyasını hedef seçti. Siyonist İsrail’i destekleyen firmalara tek kelime etmeyen, destek vermediği gibi boykot eden vatandaşlarımıza yönelik söylemleri ile hükümetimizi hedef almıştı.
Her fırsatta ülkemizin çıkarları aleyhinde tavır sergileyen CHP’nin başında ki zat, kendi usulsüzlüklerin örtpas etmeye çalışarak günah çıkarmaya çalışıyor. Çeşitli entrikalarla CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızın da başına dert olmaya devam ediyor. Şimdi de sıkışınca Türkiye’ye değer katan yerli ve milli markalarımızı hedef alarak boykot çağrısında bulundu.
Özgür Özel’in paylaştığı boykot listesi zalimin karşısına onurluca çıkanların, zulme itiraz edenlerin, mazluma kol kanat gerenlerin, hakkı ve hakikati gür sesle haykıranların hazırladığı bir liste değildir.
Ülkemiz her zaman yukarıya doğru bir adım atmaya çalıştığında, hemen sokak protestoları çağrısı yapılıyor. Türk vatandaşının sahip olduğu ve milyonlarca insana istihdam sağlayan, ülke ekonomisine katkı sunan markalara bu tür bir ahlaksızlık yapılabilir mi? Daha önce yerli, milli firmalarımıza yönelik hükümetten herhangi bir boykot çağrısı duyduğunuz oldu mu? Böyle bir devlet adamlığı anlayışı olabilir mi?
Özgür Bey, boykota kahve içerek başlayacağını söyledi. Kullandığı cümleyi size aktarıyorum; “Boykota kahve içerek başlayalım. Hangi kahveyi içerseniz için EspressoLab’ten içmeyin...Bunlar sizden para kazanıp, size sövüyor. Bundan sonra EspressoLab'e uğramayacağız.” Özgür bey, gelmezseniz hatırımız kalır.
Cumhur İttifakı Malatya teşkilatları olarak, AK Parti Malatya İl Başkanımız Sayın Ali Bakan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanımız Sayın Gökhan Gök, AK Parti İl Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, MHP İl ve İlçe Teşkilatları olarak “EspressoLab” kafede buluştuk. Yerli ve milli markamıza desteklerimizi bildirerek yanlarında olduğumuzu ifade ettik.
Milletimize söz verdiğimiz gibi dün olduğu gibi bugün de Cumhur İttifakı olarak her zaman ülkemizin menfaati doğrultusunda durmadan, yorulmadan, koşmaya devam edeceğiz. Unutmayın! Biz birlikte güzeliz. Birleşince çok güzel oluyoruz. Tarafımız belli, tavrımız nettir.
- 18:25 Şampiyon Otokoç'tan Kurban Bayramı'na Özel İndirim Fırsatı
- 18:25 Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Bilinçlendirme ve Eğitim Faaliyetleri Sürüyor
- 18:25 Abdülhamit Han Ortaokulunda Büyük Başarı
- 18:25 Uzmandan Glokom İçin Erken Tedavi Uyarısı
- 18:25 Milletvekili Fendoğlu'na Kalp Ameliyatı
- 18:25 Ümit Özdağ Hastaneye Kaldırıldı Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan'dan Destek Mesajı
- 18:25 İşçiler İçin Atılan Adımlar Yetersiz
- 18:25 CHP Lideri Özel’e Yapılan Saldırıya Başkan Yıldız’dan Tepki
- 18:25 Yerli ve Milli Parti Malatya Teşkilatından Seçim Mesajı: "Genel Seçimlere Hazırız"
- 18:25 Vali Seddar Yavuz Yazıhan İlçesinde İncelemelerde Bulundu
- 13:27 Said Korkut MYK Üyesi Oldu, Malatya’da Sevinçle Karşılandı
- 13:17 Başkan Kılıç ; Bu destekle yerinde dönüşüm yerde kalır
- 13:02 Battalgazi Belediyesi İştiraki Mormaş’ta Üretim Tüm Hızıyla Sürüyor
- 12:59 Meşhet'de mayıs ayı film gösterimleri
- 12:57 BES’te Küçük Birikimlerle Büyük Hedeflere
- 12:57 Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Korosunun ‘Anneler Günü’ Konseri, Büyük İlgi Gördü!
- 12:56 Darende Ayvalı’dan Malatya Büyükşehir Belediyesine Teşekkür
- 12:54 Maski’den Doğanşehir Çığlık, Kelhalil, Polatdere’ye 8 Bin 100 Metre Altyapı
- 12:53 TİM-TÜBİTAK Yeşil İnovasyon Teknoloji Mentörlük Programı Tanıtım Toplantısı
- 17:21 Zafer Partisi Kuluncak İlçe Başkanlığına Mustafa Gürbüz Atandı
İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
Takım | O | Av. | P | |
---|---|---|---|---|
1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
İlk Yorum Yazan Sen Ol!