
Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından büyük bir dayanışma örneği sergiliyor. Afet bölgesindeki şehirlerin yeniden yapılanması için beton üretimi stratejik bir öneme sahip. Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği bu büyük yıkımın ardından, inşaat ve imar projeleri hız kazandı. Beton santralleri ve üretim tesisleri, maksimum kapasiteyle çalışarak bölgenin beton ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba sarf ediyor.
Promax Beton Santralleri, yerli üretim gücüyle afet bölgesindeki beton santrali ihtiyacını karşılamakta öncü konumda. Şirket, yönetim kurulu başkanı İlker Sefa Gencer'in liderliğinde, üretim kapasitesini artırarak deprem bölgesine 100'den fazla tesis kurulumu gerçekleştirdi.
Afet sonrası öncelikli hedeflerinden biri, hızlı ve etkili bir şekilde afet bölgesinde beton santrali kurulumunu sağlamak olan Promax, bu çabalarıyla bölgedeki yeniden yapılanma sürecine güçlü bir destek sunuyor. Yönetim kurulu başkanı İlker Sefa Gencer, konuyla ilgili olarak şunları belirtti: "Ülkemizin zor zamanlarında birlik olmanın önemini bir kez daha gösteriyoruz. Promax olarak, üretim kapasitemizi en üst düzeye çıkararak, afet bölgesinin ihtiyaçlarını gece gündüz demeden karşılamak için çalışıyoruz. Yerli üretimimizle gurur duyuyoruz ve bu süreçte toplumsal sorumluluğumuzun bilincindeyiz."
Promax Beton Santralleri, teknoloji ve yenilikçilikle desteklenen güçlü altyapısıyla, beton üretimi konusunda iç piyasada ve yurtdışında güvenilir bir tercih olarak öne çıkıyor.
ÜRETİM ÖNCELİĞİMİZ: AFET BÖLGELERİNE HİZMET
Promax Beton Santralleri, yerli üretim ağırlıklı bir firma olmasına rağmen son dönemde hem yurt içinde hem de yurtdışında artan beton santrali talepleriyle karşı karşıya. Ancak şirketin önceliği, özellikle afet bölgelerinden gelen taleplere öncelik vermek ve bu bölgelerde hızlı ve etkili bir şekilde beton santralleri kurarak yeniden yapılanma sürecine güçlü bir destek sağlamaktır. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Sefa Gencer, bu konuda şunları söyledi: "Ülkemizde ve dünya genelindeki taleplerin artması bizim için memnuniyet verici ancak Promax olarak önceliğimiz, afet bölgelerinden gelen taleplere odaklanmak ve bu bölgelerdeki yeniden yapılanma sürecine etkin bir şekilde katkı sağlamaktır."
Gencer ayrıca, Promax Beton Santralleri'nin teknik altyapısı ve üretim kapasiteleriyle afet bölgelerine yönelik hizmetlerinin sürekli olarak güçlendirildiğini ve bu süreçte şirketin önceliğinin müşteri memnuniyeti ve toplumsal sorumluluk olduğunu vurguladı.
- 18:25 Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan’dan Regaip Kandili Mesajı
- 18:25 İsmet İnönü’nün 52’nci Ölüm Yıl Dönümünde CHP'de Anıldı
- 18:25 İl Başkanı Bakan’dan Regaip Kandili Mesajı
- 18:25 TKTYD Malatya İl Başkanı Eski’den Regaip Kandili Mesajı
- 18:25 Karcı’dan Regaip Kandili Mesajı
- 18:25 MHP Malatya İl Başkanı Gök’ten Regaip Kandili Mesajı
- 18:25 Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül’den Regaip Kandili Mesajı
- 18:25 Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Yalçın’dan Regaip Kandili Mesajı
- 18:25 Yerli ve Milli Parti Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Güran’dan Regaip Kandili Mesajı
- 18:25 Başkan Kılıç’ın Regaip Kandili Mesajı
- 17:39 Malatya’da Yeşilevler Sitesi Yeniden Hayat Buldu
- 17:35 Kasapoğlu Apartmanı Davasında Karar Açıklandı: 5 Sanığa Hapis Cezası
- 17:28 MTÜ’nün İklim Değişikliğine Karşı Akıllı Tarım Uygulamaları Projesine Avrupa Birliğinden Büyük Destek
- 17:26 Başkan Er’den Regaib Kandili Mesajı
- 16:53 Başkan Geçit: “Regaip Kandili Birlik Ve Huzurumuza Vesile Olsun”
- 14:43 2026 Asgari Ücreti: Rakam Değil, Bir Hayat Meselesi
- 14:30 Darende Millet Bahçesi Projesinde Temel Atıldı
- 12:17 Kış Sofraları İçin Asırlık Hazırlık, Kavurma Geleneği Yaşatılıyor
- 12:15 Kaymakam Sungur, Fen Lisesi Pansiyonunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi
- 12:12 Yeşilyurt Belediyesi Çilesiz Kütüphanesi Gençlerin Buluşma Noktası Oldu!
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!