
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti ve MHP İl Başkanları ile CHP İlçe Başkan Yardımcısı, parti yetkilileri ile meclis üyelerini iftar yemeğinde misafir etti. Başkan Geçit, Malatya’da deprem yaralarının sarılması, vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verecek yatırım alanlarının genişlemesi, modern ve yaşam seviyesi yüksek bir şehir hüviyetine ulaşmak için toplumun tüm kesimlerinin bir ve beraber hareket etmesinin önemli olduğunu söyledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in ev sahipliğinde Gedik Sosyal Tesislerinde gerçekleşen ‘Ortak Paydamız Malatya’ iftar yemeğine; AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, MHP İlçe Başkanı Süleyman Emre ve CHP İlçe Başkanı Hakkı Ayaz ile Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde, Malatya’nın daha güçlü bir şekilde ayağa kalkması için yapılması gerekenler üzerine fikir alış verişinde bulunulup, çözüm önerileri ele alındı.
İftar davetinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’e teşekkürlerini sunan MHP İl Başkanı Gökhan Gök, “Cenabı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. İlhan Başkanımıza ve ekibine bu süreçteki hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bizleri her türlü afetten korusun ve muhafaza etsin.” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Ali Bakan ise, “ ‘Ortak Paydamız Malatya’ adı altında düzenlenen iftar programında ortaya çıkan dayanışma ve birliktelik tablosunun Malatya’nın geleceği açısından önemli olduğunu ifade ederken, “Bizleri iftar yemeğinde misafir eden Belediye Başkanımıza öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim Malatya’ya birliğimizi ve beraberliğimizi göstermemiz gerekiyor, en sağından en soluna kadar bütün siyasi partiler bir araya gelelim, bu tür buluşmaları artırmamız gerekiyor. Hepimizin ortak paydası Malatya’dır. Malatya için kenetlenelim, birlik ve dirlik içerisinde olalım.” diye konuştu.
‘Ortak Paydamız Malatya’ adı altında düzenlenecek toplantılarla şehrin bugünü ve geleceğini ilgilendiren kararların el birliğiyle alınacağını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, kardeşlik, dayanışma, paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan Ayında siyasi partilerin il başkanları ve yöneticilerini ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.
Malatya’nın modern bir şehri hüviyetine bürünmesi için atılacak adımların birlikte karar verilmesinin önemli olduğuna işaret eden Başkan Geçit, “Bir olmanın, birlik olmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Mübarek Ramazan Ayının ruhuna yakışan güzel bir iftar programındayız. Siyasi partilerimizin saygıdeğer başkanları, ilçe başkanları, parti temsilcileri ve meclis üyelerimizle birlikte ‘Ortak Paydamız Malatya’ adı altında düzenlediğimiz iftar programında bir araya gelmekten onur duymaktayız. 6 Şubat depremlerinde çok büyük hasarlar alan şehrimizin yeniden toparlanması, daha yaşanabilir ve modern bir şehir kimliğine bürünmesi için hepimizin bir olması, beraber olması ve kenetlenmesi gerekiyor. Siyasi partilerimizin bu dayanışma içerisinde yer alması çok değerlidir. Şehrimizin bugünü ve yarınları için alınacak kararları hep birlikte almalıyız, çünkü Malatya hepimizin ortak sevdasıdır. Tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum.” diye konuştu.
- 18:25 “Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bu Sürecin Altında Kalmasın Da Sizin Kötü Siyasetiniz Bırakın Kalsın”
- 18:25 Adıyaman’da 71 Aranan Şahıs Yakalandı, Uyuşturucu Operasyonları Sürüyor
- 18:25 Şanlıurfa’da Ramazan Bayramı Öncesi Güvenlik ve Trafik Tedbirleri Değerlendirildi
- 18:25 Adıyaman Üniversitesi’ne YÖKAK’tan 2 Yıllık Kurumsal Akreditasyon
- 18:25 Kayıp Olarak Aranan Genç Konteynerde Ölü Bulundu
- 18:25 Esenlik Genel Müdürü Veysel Tay İstifa Etti
- 18:25 Keklik Sevenler Derneğinden Federasyona Tepki
- 18:25 Yolcu Valizinde 11 Kilo 400 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
- 18:25 Malatya’da Beylerderesi Göleti’ne doğru yuvarlanan otomobil, suya düşmesine ramak kala durdu
- 18:25 BATTALGAZİ DEVLET HASTANESİ OTOPARKI YENİLENDİ
- 16:38 BAŞKAN TAŞKIN’DAN KADİR GECESİ MESAJI
- 12:24 Başkan Geçit, “Kadir Gecesi, Rahmet, Bereket Ve Mağfiret Kapılarının Ardına Kadar Açıldığı Müstesna Bir Gecedir”
- 12:24 Malatya’da 20 Santimetrelik Dev Kitle Kapalı Yöntemle Çıkarıldı
- 12:23 Özköse: Kadir Gecesi Birlik Ve Kardeşliğin En Güçlü Şekilde Hissedildiği Gecedir
- 12:22 Darende’de Siyasi Partiler İftar Sofrasında Buluştu
- 22:02 Malatya’nın Değerlerine Sahip Çıkalım
- 17:30 Vefa Derneği’nden Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Tıp Bayramı Ziyareti
- 17:23 Ramazan Boyunca Binlerce Kişiye Sıcak İftar
- 16:40 Yolcu Otobüsünde 11 Kilo 400 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
- 16:35 Malatya’da Görme Engellilerle Anlamlı İftar Buluşması
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |















İlk Yorum Yazan Sen Ol!