Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
  • Güncel
  • 23 Ocak 2024 15:23
  • 23 Ocak 2024 - 15:24
  • Yorum: 0

Başkan Güder KPSS Tekrar Kampının Son Dersine Katıldı

Başkan Güder KPSS Tekrar Kampının Son Dersine Katıldı
Başkan Güder KPSS Tekrar Kampının Son Dersine Katıldı

Başkan Güder KPSS Tekrar Kampının Son Dersine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları kapsamında Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan kursiyerlere ücretsiz olarak verilen tekrar kampı ünlü Türkçe öğretmeni Aker Kartal’ın katılımıyla tamamlandı. Son derste öğrencilerle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Çalışma yapabileceğiniz ortamları size kazandıracağız. Yeter ki siz kendinize güvenin ve ülkeyi geleceğe taşıyacak bireyler olun.” dedi.

Gençleri geleceğe hazırlama noktasında birçok projeye imza atan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları kapsamında geleneksel hale gelen ve bu yıl 15 Ocak tarihinde başlayan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ara Tekrar Kampı, ünlü Türkçe öğretmeni Aker Kartal’ın katılımıyla tamamlandı. 7 gün süren ve adayların yoğun ilgi gösterdiği kampta, Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri alanlarında Görsel Eğitim Kurumları’nın uzman öğretmenleri tarafından verilen derslerle adaylar sınava yönelik tekrar yaptı. Yoğun ders programının yanı sıra katılımcıların sınav kaygılarını azaltmak ve moral vermek için ise çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ünlü Türkçe öğretmeni Aker Kartal, kampın son tekrar dersine katılırken, adayların sınavda karşılaşabileceği sorular hakkında önemli bilgiler verdi. Öğrencilerle birlikte son derse katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sizleri hedefleriniz doğrultusunda hazırlanmanıza yardımcı olmak bizleri mutlu ediyor” dedi. Düzenlenen tekrar kampına katılımın yüksek olmasından memnun olduklarını ifade eden Başkan Güder, “Çekmiş olduğunuz emeklerin, hocalarımızın yapmış olduğu katkıların boşa gitmediğini görmek bizi memnun ediyor. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Biz babayız, biz anneyiz. Bir baba, bir anne için en önemli varlık kendi evlatlarıdır. Bizim ileriye çok iyi bir şekilde hazırlanmamız lazım. Eğitim belediyeciliğin görevlerinden biri arasında değil. Ama ben 2019’da göreve geldiğimde ‘bizim birinci önceliğimiz öğrenciler, çocuklarımız’ dedim. Ve dört tane gençlik merkezini belediye olarak yaptık. On binlerce öğrencimiz, siz bugün hocalarımızdan nasıl istifade edebiliyorsanız, oradaki gençlik merkezlerimizde istifade ediyorlar. Bu yeterli mi, değil. Gençlik merkezlerini artıracağız. İstediğiniz kadar böyle istifade edebileceğiniz, çalışma yapabileceğiniz ortamları size kazandıracağız. Yeter ki siz kendinize güvenin. Uzaya ilk insanımızı gönderdik. 2026 yılında Ay’a ilk insanımızı göndereceğiz. Rusya’ya, Çin’e, Amerika’ya ihtiyaç duymadan, onların yardımı olmadan kendi çalışmalarımızı sizler yapmış olacaksınız. Bunun için de hepinizin kendine bir hedef belirlemesi lazım. Hedefleriniz olursa hedeflerinize ulaşırsınız. Biz belediye olarak her daim sizlerin emirlerine amadeyiz. Problemleriniz olur, sorunlarınız olur; her daim gelin, bizim kapılarımız sizlere açıktır. Elimizden gelen imkanı sonuna kadar kullanırız. Yeter ki siz hedeflerinize emin adımlarla, emin bir şekilde yürüyün. İstikbal sizlersiniz. Geleceğimiz sizlersiniz. Hepinize başarılar diliyorum. Hocalarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, geleceğiniz, geleceğimiz aydınlık olsun” dedi.

Kartal: “Başkanımızın Öğrencileri Düşünmesi Çok Önemli”

Uzun yıllar boyunca çeşitli alanlarda sınava yönelik eğitimler veren ünlü Türkçe öğretmeni Aker Kartal ise, “Zor günleri beraber atlattık. Bu süreçten sonra öğrenci kardeşlerimizin biraz morale ihtiyacı vardı. Bilgi, birikimden ziyade onlarla buluşmaya yönelikti. Bugün de salon dolu. Bu noktada Battalgazi Belediye Başkanı’mıza, Osman Başkan’ımıza çok teşekkür ederiz. Bilginin yanı sıra onlara moral motivasyon sağlamak amacımızdı. Başkanımızın bunu düşünmesi, öğrenci kardeşlerimizi düşünmesi çok önemliydi. Keşke birçok belediye bunu yapsa. Onları düşünen birilerinin olduğunu bilmek onlara gerçekten moral, motivasyon veriyor. Konteynerlerden gelen öğrenciler de var. Bir kere daha kendi adıma da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

YORUM YAP

İlk Yorum Yazan Sen Ol!

ÇOK OKUNAN HABERLER
Malatya Muhabir
Malatya Muhabir
NAMAZ VAKİTLERİ Tüm Vakitler
İMSAK GÜNEŞ ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:10 07:40 12:33 14:55 17:16 18:40
Malatya Muhabir
  Takım O Av. P
1 FENERBAHÇE A.Ş. 15 13 40
2 GALATASARAY A.Ş. 15 13 40
3 MONDİHOME KAYSERİSPOR 15 8 29
4 TRABZONSPOR A.Ş. 15 8 26
5 BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 8 26
6 YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 15 6 23
7 BITEXEN ANTALYASPOR 15 6 23
8 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 6 22
9 KASIMPAŞA A.Ş. 15 6 21
10 ATAKAŞ HATAYSPOR 15 4 18
11 MKE ANKARAGÜCÜ 15 4 18
12 EMS YAPI SİVASSPOR 15 4 18
13 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 15 4 17
14 RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 15
15 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 5 15
16 TÜMOSAN KONYASPOR 15 3 14
17 YILPORT SAMSUNSPOR 15 4 14
18 CORENDON ALANYASPOR 15 3 14
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 15 3 13
20 İSTANBULSPOR A.Ş. 15 2 8
Malatya Muhabir