
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yeni yıl mesajında, 2025 yılında Malatya’nın yeniden doğuş sürecine dair umutlarını paylaştı. Başkan Taşkın, yapılacak konut ve iş yerlerinin teslimiyle birlikte kentin eski canlılığına kavuşacağını belirtti.
"Birlikte Aşacağımız Daha Çok Yol Var"
Başkan Taşkın, mesajında Battalgazi’nin depremin ardından girdiği toparlanma sürecine olan inancını dile getirerek: ‘’2024, hepimiz için dayanışma örneğinin gösterildiği bir yıl oldu. Yaşanan büyük felaketin yaralarını sarmak, ilçemizi yeniden ayağa kaldırmak ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gece gündüz demeden çalıştık. Bu süreçte yalnızca belediyemizin değil, tüm Battalgazililerin birbirine kenetlenerek gösterdiği özveri ve dayanışma ruhu, hepimiz için büyük bir umut kaynağı oldu. 2025 yılı ise bu çabaların meyvelerini göreceğimiz, yeniden yapılanmanın daha da hızlanacağı ve ilçemizin geleceği için sağlam temellerin atılacağı bir yıl olacak.’’ifadelerini kullandı.
"Konut ve İş Yerleri Teslim Ediliyor"
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, depremden etkilenen vatandaşlar için yapımı devam eden konut ve iş yerlerinin 2025 yılı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini ve Malatya'nın eski canlılığına kavuşacağı bir yıl olacağını ifade ederek; “Depremden sonra Battalgazi’mizde yaraların hızla sarılması ve vatandaşlarımızın güvenli yuvalarına kavuşması için var gücümüzle çalıştık. Yapımı süren konutlar, modern ve sağlam yapılarıyla halkımızın güven içinde yaşayabileceği alanlar sunacak. Ayrıca, iş yerleriyle ilçemizin ekonomik hayatını yeniden canlandırmayı ve ticari faaliyeti desteklemeyi hedefliyoruz. Tüm bu süreçte halkımızın sabrı ve desteği bizler için çok kıymetli. Birlikte çalışarak, Battalgazi’mizi hepimizin gurur duyacağı bir geleceğe taşıyacağız.”ifadelerini kullandı.
"Gençlerimizle Güçlü Bir Gelecek İnşa Ediyoruz"
Başkan Taşkın, mesajında gençlerin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:
“Gençlerimiz, Battalgazi’nin en büyük gücü ve geleceğidir. Onların eğitimlerini, sosyal hayatlarını ve hayallerini desteklemek bizim öncelikli görevimizdir. 2025 yılında gençlerimize yönelik yeni projeler, eğitim programları ve sosyal alanlar oluşturmayı hedefliyoruz. Fırsat eşitliği sağlanan, umut dolu bir Battalgazi için gençlerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”
"Daha Güzel Bir Battalgazi İçin El Ele ve Gönül Gönüle"
Taşkın, Battalgazi’nin yeniden doğuş sürecinde birlik ve dayanışmanın önemini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Battalgazi’mizi daha yaşanabilir, daha modern ve daha güzel bir ilçe haline getirmek için hep birlikte çalışıyoruz. Her bir hemşehrimizin desteği, bu sürecin en değerli parçasıdır. Yeni yılda hayata geçireceğimiz projelerle, daha sağlam temeller üzerinde yükselen bir Battalgazi göreceğiz. El ele ve gönül gönüle vererek ilçemizi hep birlikte çok daha güzel yarınlara taşıyacağız.”
Başkan Taşkın, mesajını tüm Battalgazi halkına sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dileğiyle tamamladı.
- 18:25 Yazar Ayşe Hale “Her kitap öğretmez, doğru kitaplarla yola çıkın”
- 18:25 Doğal Gazda Tasarrufun İpuçları
- 18:25 Uzun süren ağrı ve uyuşukluk ihmal edilmemeli!
- 18:25 Malatya’da Çete Davası Başladı: Sanıklar Spor Salonunda Hakim Karşısında
- 18:25 Jandarmadan 7 İlde Suç Örgütlerine Darbe: 64 Şüpheli Yakalandı
- 18:25 Bereketli Topraklarda Hasat Coşkusu: Darende Patatesi Niğde’ye Rakip Oldu
- 18:25 Trafikte Yeni Dönem Başladı: Koruyucu Ekipman Zorunluluğu Yürürlüğe Girdi
- 18:25 Başkan Geçit, “Çilesiz ve Karakavak Taziye Evlerimizi Yakın Bir Zamanda Hizmete Sunacağız”
- 18:25 Yeşilyurt’ta Sanatseverler Şiir ve Müzikle Buluşacak!
- 18:25 Tek Böbrek Üstü Beziyle Yapılan Ameliyat Literatüre Girdi
- 12:10 Rezerv Alanında İncelemelerde Bulunan Başkan Er,“Malatya’nın En Prestijli Alanı Olacak”
- 17:13 Kurtulmuş: “Depremin Travmalarının Tamamı Geride Kalacak Günler Çok Yakın”
- 17:12 Malatya’da Yapılacak 9 Bin 609 Konutun İlçelere Göre Dağılımı Belli Oldu
- 17:09 Vali Yavuz: Malatya Her Geçen Gün Daha Güvenli Bir Şehir Haline Geliyor
- 17:08 TOKİ Şantiyesinde Canına Kıymak İstedi
- 17:07 Doğanşehir’de Hemzemin Geçitte Kaza: Tren Otomobile Çarptı
- 17:06 Siber Suçlara Darbe: 59 İlde 539 Şüpheli Yakalandı
- 17:05 Malatya’da otomobil yayaya çarptı: 1 yaralı
- 17:04 Malatya’da Uyuşturucuya Geçit Yok: 47 Zehir Taciri Tutuklandı
- 17:03 Malatya’da Şehir Merkezine İnen Tilki Kameralara Yansıdı
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |
















İlk Yorum Yazan Sen Ol!