
Dilek Şehit Zekeriya Bitmez Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “TYT–AYT” kitap dağıtım programında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, öğrencilere eğitim hayatlarına yönelik önemli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere dağıtılan kaynak kitapların verimli bir şekilde değerlendirilmesinin başarıyı artıracağını vurgulayan Başkan Geçit, disiplinli ve planlı bir çalışma süreciyle hedeflenen başarılara ulaşmanın mümkün olduğunu ifade etti.
Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür’ün girişimleri neticesinde bir araya getirilen 1.135 adet “TYT-AYT” kaynak kitap setleri, Dilek Şehit Zekeriya Bitmez Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programla öğrencilere dağıtıldı.
Kitap dağıtım programına katılan Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, ilçede ki eğitim hizmetlerinin başarıyla yerine getirilmesinde Yeşilyurt Belediyesinden çok ciddi destek gördüklerini, ücretsiz kurslar ve kitap dağıtımlarının çok kıymetli olduğunu dile getirirken, Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ile katkı sunan herkese teşekkürlerini sundu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise, kaynak kitapların tedarik edilmesine katkı sunan Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür’e ve kitapların dağıtılmasını sağlayan Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teşekkürlerini sunarken, öğrencilerden kaynak kitaplardan en iyi şekilde faydalanmalarını istedi.
Konuşmasında öğrencilere eğitim hayatlarına ilgili önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Geçit, dağıtılan kaynakların güncel müfredata uygun ve sınav sistemine yönelik hazırlandığına dikkat çekip, azim ve kararlılıkla çalışan her öğrencinin hayallerini gerçeğe dönüştürebileceğini sözlerine ekledi.
Yeşilyurt’un geleceğini sadece fiziki yatırımlarla değil, insan odaklı ve özellikle gençlere yönelik projelerle inşa ettiklerini, eğitim hizmetlerine ise her zaman ayrıcalık gösterdiklerini dile getiren Başkan Geçit, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; “Sizlerin hedeflerinize ve hayallerinize ulaşma yolunda yanınızda olmak bizim en temel görevlerimizden bir tanesidir. Düzenli, planlı ve sistemli bir çalışma prensibini hayatının merkezine alan her bir öğrencimiz daha kolay hedeflerine ulaşabilir. Okulun veya eğitim mekanının merkezde ya da kırsalda olması bir öğrenci için asla avantaj ya da dezavantaj değildir, yeter ki zamanı en iyi şekilde yönetin. Zamanı iyi yöneten, dünyayı yönetir. Yatma, kalkma, ders çalışma ve normal zamanı en iyi şekilde planlarsanız büyük başarılara ulaşabilirsiniz. Başarının sırrı ise emekte saklıdır, kestirme yollar sizi başarıya götürmez. Sıkıntı çekmeden, yorulmadan asla başarıya ulaşılmaz. Belediye Başkanlığımın yanı sıra üroloji profesörüyüm, hayatım boyunca zamanımı iyi planlamaya, disiplinli çalışmaya büyük önem verdim. Unutmayın ki başarı; azim, emek ve süreklilikle gelir. Sizler yeter ki hedeflerinize inanın ve kararlılıkla çalışın. Bizler size sonuna kadar güveniyoruz, büyük emekler verip hedeflerinize ulaşacağına inanıyoruz, bizlerde her türlü destek ve katkıyla yanınızda olacağız. Bugün sizlere dağıttığımız TYT-AYT kitapları da bu sürecin önemli bir parçasıdır. Bu kaynakların, planlı ve disiplinli bir çalışma ile sizlere ciddi katkılar sunacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Okul yönetimi ve öğretmenler de Yeşilyurt Belediyesi’nin eğitime verdiği destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kitap dağıtımı ve ücretsiz kursların öğrenciler için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade ettiler. Konuşmaların ardından öğrencilere kaynak kitaplar dağıtıldı.
Kitap dağıtım programına; Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Yılmaz, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
- 18:25 Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı
- 18:25 Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçirip Hayatını Kaybetti, Aracı İşyerine Çarparak Durabildi
- 18:25 Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Sokak Satıcısı Gözaltına Alındı
- 18:25 MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Miraç Kandili Mesajı
- 18:25 Maski’den Kuluncak’a 400 Milyon Tl’lik Altyapı Hamlesi
- 18:25 Başkan Taşkın’dan Miraç Kandili Mesajı
- 18:25 Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Er,
- 18:25 Başkan Geçit, “Miraç, Umut ve Rahmet Kapısıdır”
- 18:25 Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı
- 18:25 Beytepe Koleji Malatya Kampüsü Basın Mensuplarıyla Buluştu
- 14:02 Malatya Fırıncılar Odası’nda Seçim Heyecanı: İki Aday Yarışıyor
- 18:15 İl Başkanı Bakan’dan Miraç Kandili Mesajı
- 18:04 Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Malatya İl Başkanı Eski’den Miraç Kandili Mesajı
- 17:51 Zafer Partisi’nden Malatya Çıkarması: “Malatya Sahipsiz Değildir”
- 17:46 Lokantada Alacak Verecek Kavgası: 3 Yaralı
- 17:41 Ali Karakuş’tan Malatya Sevgi Evleri’ne Ziyaret
- 17:00 Kızılay’dan Dönmez Prodüksiyon’a Ziyaret
- 16:39 Drone Destekli Denetimde Kaçak Avcılara Suçüstü
- 16:38 KESK’ten Ek Zam Eylemi: “Geçinemiyoruz, İnsanca Yaşam İstiyoruz”
- 16:37 Doğanşehirli Sporculardan Batman’da Önemli Başarı
| İMSAK | GÜNEŞ | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:10 | 07:40 | 12:33 | 14:55 | 17:16 | 18:40 |
| Takım | O | Av. | P | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | FENERBAHÇE A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 2 | GALATASARAY A.Ş. | 15 | 13 | 40 |
| 3 | MONDİHOME KAYSERİSPOR | 15 | 8 | 29 |
| 4 | TRABZONSPOR A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 5 | BEŞİKTAŞ A.Ş. | 15 | 8 | 26 |
| 6 | YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 15 | 6 | 23 |
| 7 | BITEXEN ANTALYASPOR | 15 | 6 | 23 |
| 8 | ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 15 | 6 | 22 |
| 9 | KASIMPAŞA A.Ş. | 15 | 6 | 21 |
| 10 | ATAKAŞ HATAYSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 11 | MKE ANKARAGÜCÜ | 15 | 4 | 18 |
| 12 | EMS YAPI SİVASSPOR | 15 | 4 | 18 |
| 13 | VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK | 15 | 4 | 17 |
| 14 | RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 15 | 4 | 15 |
| 15 | GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 15 | 5 | 15 |
| 16 | TÜMOSAN KONYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 17 | YILPORT SAMSUNSPOR | 15 | 4 | 14 |
| 18 | CORENDON ALANYASPOR | 15 | 3 | 14 |
| 19 | SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. | 15 | 3 | 13 |
| 20 | İSTANBULSPOR A.Ş. | 15 | 2 | 8 |















İlk Yorum Yazan Sen Ol!