Malatya – Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 102. yılı kapsamında Malatya’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Malatya İl Başkanı Süleyman Eski, Cumhuriyet Bayramı’nın gururunu hep birlikte yaşayacaklarını ifade etti.
Eski, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet’in birlik ve beraberliğin en güçlü temsili olduğunu belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi, bugün daha güçlü bir şekilde yarınlara taşıma azmindeyiz. 102 yıldır olduğu gibi Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkarak kutlamalarımızı coşkuyla sürdüreceğiz” dedi.
Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kent genelinde kutlama programlarının hazırlandığını aktaran Eski, tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti.