Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanlığı, geniş katılımlı bir toplantıyla hem yerel hem de ulusal gündemi masaya yatırdı. İl Başkanı Abdulvahap Karaman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya BBP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, il yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanlığı, önemli bir toplantıda Malatya’nın sorunlarını ve Türkiye’nin gündemini ele aldı. İl Başkanı Abdulvahap Karaman, deprem sonrası dayanışma mesajı verirken, Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, güvenlik politikaları ve yerel projeler hakkında net ifadelerle partinin kararlılığını vurguladı. BBP, yeniden yapılanma süreciyle halkla daha güçlü bir bağ kurmayı hedefliyor.
Büyük Birlik Partisi (BBP), yaklaşan seçimler öncesinde asgari ücret ve ekonomik iyileşme konularında iddialı bir duruş sergiliyor. Parti, asgari ücretin artırılması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için kapsamlı bir plan sundu.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, yaptığı açıklamada, “Halkımızın geçim sıkıntısını çözmek için asgari ücretin insana yakışır bir seviyeye çıkarılması şart. Biz, bu konuda kararlıyız ve gerekli adımları atacağız” dedi. Gürbüz, partinin ekonomik politikalarının, işsizlikle mücadele ve sosyal adalet sağlama üzerine odaklandığını belirtti.
İl Başkanı Abdulvahap Karaman ise, “Malatya’da ve Türkiye genelinde asgari ücretle çalışanların yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışmalara hız vereceğiz. Bizim hedefimiz, halkımızın refahını artırmak ve adil bir gelir dağılımı sağlamaktır” ifadelerini kullandı.
BBP’nin seçim stratejileri arasında, asgari ücretin yanı sıra, istihdamı artıracak projelerin de yer aldığı vurgulanıyor. Parti, yerel ve ulusal düzeyde ekonomik sorunlara çözüm önerileri geliştirmeye devam ediyor. Seçimlerdeki hedefleri arasında, halkın güvenini kazanarak mecliste daha güçlü bir temsil sağlamak bulunuyor.
BBP, bu iddialı yaklaşımıyla, seçimlerdeki rekabeti artırmayı ve vatandaşların beklentilerine yanıt vermeyi amaçlıyor.